Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Sweikos, kaip ramu cia g.gif kur jus visos a? lotuliukas.gif eisiu as neuzilgo manktites padaryt ir siuos pratimus atlikinesiu thumbup.gif
Atsakyti
As siandien nusprendziau padaryt iseigine,duosiu paiilset raumenukams ,o ziuriu ,kad uzpakaliukas pradeda skaudet nuo keikvienos dienos treniruociu doh.gif
Klausimelis mergaites jums , ar vartojat kokius papildus skatinancius greitesni riebalu deginima,jei naudojat ,tai kokius smile.gif
TEmos pradzioje jei pastebejot buvo apie tai uzsiminta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos siekiancioms grozio 4u.gif
NUgi sakau pavasaris reik is man gerai atrodyt ax.gif nes dabar tai vaizdelis nekoks.....
Pradet zadu kita savaite, nes dabar mmm tai vartausi lovoje ir jauciuosi visai ne kaip.... sad.gif

Ale ir pazystamu veidu radau bigsmile.gif
Gadiga, kaip sportuoti tau sekasi? g.gif
Atsakyti
Na va, apsirengiu aprangą ir varau pabandyt pirmą kartą šitos programos 4u.gif Jau mitybą pasikoregavau, gyvenimo būdą irgi, beliko pilvuką nudailint ir būsiu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, padariau. O jetau, kokia jaučiuos ištežus, sunku jau buvo kažkur nuo vidurio daryt unsure.gif Bet tikrai geri pratimukai, jaučias, kad dirbi biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau informacijos apie papildukus. L - karnitinas man - brangoka. O kaži iš tų pigesnių yra kas veiksmingo? Atsiliepkit visos bandžiusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 28, 22:05)
Aš irgi norėčiau informacijos apie papildukus. L - karnitinas man - brangoka. O kaži iš tų pigesnių yra kas veiksmingo? Atsiliepkit visos bandžiusios  biggrin.gif

Man atrodo kad kazkur tema maciau apie papildus thumbup.gif tik nepagalvokit nieko blogo cia as is geros sirdies thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va.Šitą temą skaičiau jau seniai,dar nebuvau prisiregistravusi.Nusprendžiau tada ir aš pradėti sportuoti,bet pasportavau gal tik 3 dienas,nes pritrūko valios verysad.gif ..tai neseniai prisiregistravau,ir noriu pradėti RIMTAI sportuoti,zinoma tik su jusu pagalba,kad mane padrasinsit rolleyes.gif ..dar turiu klausimeli.Kur yra pratimai uzpakaliukui,tai jie sumazins ji ar padidins? blush2.gif Noreciau ji sumazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 01, 00:51)
Tai va.Šitą temą skaičiau jau seniai,dar nebuvau prisiregistravusi.Nusprendžiau tada ir aš pradėti sportuoti,bet pasportavau gal tik 3 dienas,nes pritrūko valios verysad.gif  ..tai neseniai prisiregistravau,ir noriu pradėti RIMTAI sportuoti,zinoma tik su jusu pagalba,kad mane padrasinsit  rolleyes.gif  ..dar turiu klausimeli.Kur yra pratimai uzpakaliukui,tai jie sumazins ji ar padidins? blush2.gif Noreciau ji sumazinti  smile.gif

Sumažint kaip? Jei labai rietas, tai tik didės. O į plotį sportas padidinti ir negali, nes juk "dega" riebalinis audinys. Bent jau man tai kiek "nukrito" nuo šonų, susiaurėjo užpakaliukas truputį, bet kad riečiasi tai tikrai jaučiu. O šiaip pagrinde tai čia kūno stangrinimui šitie pratimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

šiandien ruošuosi sugrįžti į sportą. ax.gif Po visų ligų bigsmile.gif
Atsakyti
kaip blogai....praradau vilti verysad.gif pas mane jis visada buvo riestas,tik staigiai kazkaip isdidejo,ir visi man vis prikisa,kad dideli uzpakali turiu verysad.gif ,ka patartumet daryti?Nors as pasimatavau pries padarant pratimus tuos buvo per uzpakali 64,o po 2 kartu pratimu 63,tai nezinau kaip cia bus,patarkit kas tikrai zino smile.gif
Atsakyti
Sveiko, vau, kokia temele atradau thumbup.gif thumbup.gif
Vakar MB taktiskai uzsimine,kad pas mane pilvuko lasinuku padaugejo blink.gif blush2.gif Tai nusprendziau susiimti, juolaba, kad kalendorinis pavasaris prasidejo, o ir vasara ant nosies wub.gif Taip, kad nuo rytojaus, o jeigu ir pavyks, tai nuo siandien, startuosiu su manksta thumbup.gif
Atsakyti