Sweikos, kaip ramu cia kur jus visos a? eisiu as neuzilgo manktites padaryt ir siuos pratimus atlikinesiu
As siandien nusprendziau padaryt iseigine,duosiu paiilset raumenukams ,o ziuriu ,kad uzpakaliukas pradeda skaudet nuo keikvienos dienos treniruociu
Klausimelis mergaites jums , ar vartojat kokius papildus skatinancius greitesni riebalu deginima,jei naudojat ,tai kokius
TEmos pradzioje jei pastebejot buvo apie tai uzsiminta
Klausimelis mergaites jums , ar vartojat kokius papildus skatinancius greitesni riebalu deginima,jei naudojat ,tai kokius
TEmos pradzioje jei pastebejot buvo apie tai uzsiminta
Sveikutes visos siekiancioms grozio
NUgi sakau pavasaris reik is man gerai atrodyt nes dabar tai vaizdelis nekoks.....
Pradet zadu kita savaite, nes dabar mmm tai vartausi lovoje ir jauciuosi visai ne kaip....
Ale ir pazystamu veidu radau
Gadiga, kaip sportuoti tau sekasi?
NUgi sakau pavasaris reik is man gerai atrodyt nes dabar tai vaizdelis nekoks.....
Pradet zadu kita savaite, nes dabar mmm tai vartausi lovoje ir jauciuosi visai ne kaip....
Ale ir pazystamu veidu radau
Gadiga, kaip sportuoti tau sekasi?
Na va, apsirengiu aprangą ir varau pabandyt pirmą kartą šitos programos Jau mitybą pasikoregavau, gyvenimo būdą irgi, beliko pilvuką nudailint ir būsiu
Nu va, padariau. O jetau, kokia jaučiuos ištežus, sunku jau buvo kažkur nuo vidurio daryt Bet tikrai geri pratimukai, jaučias, kad dirbi
Aš irgi norėčiau informacijos apie papildukus. L - karnitinas man - brangoka. O kaži iš tų pigesnių yra kas veiksmingo? Atsiliepkit visos bandžiusios
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 28, 22:05)
Aš irgi norėčiau informacijos apie papildukus. L - karnitinas man - brangoka. O kaži iš tų pigesnių yra kas veiksmingo? Atsiliepkit visos bandžiusios
Man atrodo kad kazkur tema maciau apie papildus tik nepagalvokit nieko blogo cia as is geros sirdies
Tai va.Šitą temą skaičiau jau seniai,dar nebuvau prisiregistravusi.Nusprendžiau tada ir aš pradėti sportuoti,bet pasportavau gal tik 3 dienas,nes pritrūko valios ..tai neseniai prisiregistravau,ir noriu pradėti RIMTAI sportuoti,zinoma tik su jusu pagalba,kad mane padrasinsit ..dar turiu klausimeli.Kur yra pratimai uzpakaliukui,tai jie sumazins ji ar padidins? Noreciau ji sumazinti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 01, 00:51)
Tai va.Šitą temą skaičiau jau seniai,dar nebuvau prisiregistravusi.Nusprendžiau tada ir aš pradėti sportuoti,bet pasportavau gal tik 3 dienas,nes pritrūko valios ..tai neseniai prisiregistravau,ir noriu pradėti RIMTAI sportuoti,zinoma tik su jusu pagalba,kad mane padrasinsit ..dar turiu klausimeli.Kur yra pratimai uzpakaliukui,tai jie sumazins ji ar padidins? Noreciau ji sumazinti
Sumažint kaip? Jei labai rietas, tai tik didės. O į plotį sportas padidinti ir negali, nes juk "dega" riebalinis audinys. Bent jau man tai kiek "nukrito" nuo šonų, susiaurėjo užpakaliukas truputį, bet kad riečiasi tai tikrai jaučiu. O šiaip pagrinde tai čia kūno stangrinimui šitie pratimai
Sveikos
šiandien ruošuosi sugrįžti į sportą. Po visų ligų
šiandien ruošuosi sugrįžti į sportą. Po visų ligų
kaip blogai....praradau vilti pas mane jis visada buvo riestas,tik staigiai kazkaip isdidejo,ir visi man vis prikisa,kad dideli uzpakali turiu ,ka patartumet daryti?Nors as pasimatavau pries padarant pratimus tuos buvo per uzpakali 64,o po 2 kartu pratimu 63,tai nezinau kaip cia bus,patarkit kas tikrai zino
Sveiko, vau, kokia temele atradau
Vakar MB taktiskai uzsimine,kad pas mane pilvuko lasinuku padaugejo Tai nusprendziau susiimti, juolaba, kad kalendorinis pavasaris prasidejo, o ir vasara ant nosies Taip, kad nuo rytojaus, o jeigu ir pavyks, tai nuo siandien, startuosiu su manksta
Vakar MB taktiskai uzsimine,kad pas mane pilvuko lasinuku padaugejo Tai nusprendziau susiimti, juolaba, kad kalendorinis pavasaris prasidejo, o ir vasara ant nosies Taip, kad nuo rytojaus, o jeigu ir pavyks, tai nuo siandien, startuosiu su manksta