sveikos sportininkes, as situs pratimelius buvau pradejusi garyti pries koki men, bet paskui turejau sveciu namuose, dvi sav, tai buva gerokai apsileidus, bet visgi, per ta laika kai sportavau, o sportavau as 10 dienu, numeciau 4 kg
, tai vat labai dziaugiuosi ir skubu su jumis pasidalinti savo dziaugsmu. bat va db mano sveciai jau isvyko tai nuo sio pirmadienio vel pradejau sportuoti, ziuresim kaip cia mum toliau seksis, pasiekimus pabandysiu parasyti ketvirtadieni, nes eisiu su mazaja i poliklinika, tai gal ir man pavyks ant kokiu svrstykliu uzsokt. dar 7 kg ir busiu tokia kaip buvau pries gimdyma
, nes buvau baisuuus meskinas su beveik 30 kg virsvorio
, nu bet stengiames, ir tikiuosi pavasari busiu grazi
sekmes ir jums sportuojant, ateina vasara, o grazios ir dailios mamytes, vizgina uzpakaliukus
sveika,tai va tiekg po gimdymo jau labai nukristi patys nenori,nu man po pirmos paneles tai greit nukrito 10 kg
, nu po antros pupos tai tie10 kg jau visai nekrito nors ir mokinausi,diplomini rasiau.bet derinau maista ir sportavau namie tai per pora tris menesius nukrito 8-10 kg.o tu kaip tu tik sportuoji ar prisiziuri ka valgai