Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(neringa27 @ 2009 02 27, 01:53)
nes buvau baisuuus meskinas su beveik 30 kg virsvorio doh.gif

ir aš gimdimo metu 30 buvau uzsiauginus doh.gif blink.gif Dabar jau viskas numesta, tik sudribus esu. nors siu pratimu pagalba jau gerokai sutvirtejau wub.gif thumbup.gif

Dvi dienas jų nedariau, nes sergu labai verysad.gif Bet kai tik pasveiksiu, vėl libsiu į darbą tongue.gif
Atsakyti
Viskas, jungiuos ir as prie jusu. Nuo siandien as irgi grazesiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa27 @ 2009 02 27, 02:53)
sveikos sportininkes, as situs pratimelius buvau pradejusi garyti pries koki men, bet paskui turejau sveciu namuose, dvi sav, tai buva gerokai apsileidus, bet visgi, per ta laika kai sportavau, o sportavau as 10 dienu, numeciau 4 kg thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , tai vat labai dziaugiuosi ir skubu su jumis pasidalinti savo dziaugsmu. bat va db mano sveciai jau isvyko tai nuo sio pirmadienio vel pradejau sportuoti, ziuresim kaip cia mum toliau seksis, pasiekimus pabandysiu parasyti ketvirtadieni, nes eisiu su mazaja i poliklinika, tai gal ir man pavyks ant kokiu svrstykliu uzsokt. dar 7 kg ir busiu tokia kaip buvau pries gimdyma mirksiukas.gif , nes buvau baisuuus meskinas su beveik 30 kg virsvorio doh.gif , nu bet stengiames, ir tikiuosi pavasari busiu grazi ax.gif
sekmes ir jums sportuojant, ateina vasara, o grazios ir dailios mamytes, vizgina uzpakaliukus lotuliukas.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

sveika,tai va tiekg po gimdymo jau labai nukristi patys nenori,nu man po pirmos paneles tai greit nukrito 10 kg bigsmile.gif , nu po antros pupos tai tie10 kg jau visai nekrito nors ir mokinausi,diplomini rasiau.bet derinau maista ir sportavau namie tai per pora tris menesius nukrito 8-10 kg.o tu kaip tu tik sportuoji ar prisiziuri ka valgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 02 27, 09:12)
Viskas, jungiuos ir as prie jusu. Nuo siandien as irgi grazesiu  wub.gif

sveika atvykus į grožio fabriką thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 02 26, 14:29)
sveikos panos 4u.gif ir as nusprendziau isbandyti siuos pratimus,dar taip pat darysiu kojoms.o jus mankstinates ryte ar vakare? g.gif

labas 4u.gif
as girdejau,kad geriausia mankstintis is ryto,nors pati sportuoju tada,kai turiu laisvo laiko ax.gif
apimtys sumazejo 2cm thumbup.gif nedaug,bet yra stimulas eiti pirmyn
sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 02 27, 14:10)
labas 4u.gif
as girdejau,kad geriausia mankstintis is ryto,nors pati sportuoju tada,kai turiu laisvo laiko ax.gif
apimtys sumazejo 2cm  thumbup.gif  nedaug,bet yra stimulas eiti pirmyn
sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kažką negerai girdėjai,nes išryto nepatariama apkraut organizmo dideliu krūviu,tik lengvą mankštelę daryt patartina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos apie apimtis kažkaip nepagalvojau ,ojuk raumenukai sunkesni už lašinukus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 02 27, 14:22)
Sveikos apie apimtis kažkaip nepagalvojau ,ojuk raumenukai sunkesni už lašinukus g.gif  g.gif  g.gif

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 02 27, 14:22)
Sveikos apie apimtis kažkaip nepagalvojau ,ojuk raumenukai sunkesni už lašinukus g.gif  g.gif  g.gif

Na taip, svoris ir neturėtų labai kristi, o apimtys turėtų mažėti biggrin.gif
Atsakyti
reik jaučiu nusifotografuot su maudomuku dabar ir po ir palyginimą turėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 02 27, 16:58)
reik jaučiu nusifotografuot su maudomuku dabar ir po ir palyginimą turėsiu thumbup.gif

Man irgi tokia mintis buvo kilusi" PRIES IR PO" hihihi.gif
Atsakyti
Sweikos. nu sendien man vel tinginy, bet nuo rytojaus pazadu daryti viska kaip turi but, nes jau greit pavasaris, reikia gi grazet lotuliukas.gif
Atsakyti