Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Apsirikau,pasirodo šiandien jau 5 diena sporto, o galvojau, kad dar tik 4ta. lotuliukas.gif
O šiaip per 5 dienas sporto+ skysčių dieta ir minus 2,5kg, 7cm nuo pilvo ir 2cm nuo užpakaliuko. smile.gif Gaila, kad nuo šlaunų dar nenukrito. ax.gif
O šiaip labai džiaugiuosiu šiais pratimais, man jie laaaabai patinka. bigsmile.gif wub.gif
Tikrai patariu visoms pradėti sportuoti norint turėti gražią figūrą iki vasaros.Pats metas pradėti. mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
nu as tik antra diena siandien dariau bet jau jauciu, kad rytoj man tikrai bus sakes lotuliukas.gif vos laiptais galiu nulipti nors imk ir persikraustyk i pirma auksta, kad nereiktu laiptais lipti, bet man tai laaaaaaabai patinka sitie visi pratimeliai lauksiu rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliutka @ 2009 02 26, 18:45)
nu as tik antra diena siandien dariau bet jau jauciu, kad rytoj man tikrai bus sakes  lotuliukas.gif vos laiptais galiu nulipti nors imk ir persikraustyk i pirma auksta, kad nereiktu laiptais lipti, bet man tai laaaaaaabai patinka sitie visi pratimeliai lauksiu rezultatu ax.gif

thumbup.gif šaunuolė,kad jungies prie mūsų drinks_cheers.gifjėgų tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 26 vasario 2009 - 19:31
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliutka @ 2009 02 26, 18:45)
nu as tik antra diena siandien dariau bet jau jauciu, kad rytoj man tikrai bus sakes  lotuliukas.gif vos laiptais galiu nulipti nors imk ir persikraustyk i pirma auksta, kad nereiktu laiptais lipti, bet man tai laaaaaaabai patinka sitie visi pratimeliai lauksiu rezultatu ax.gif

bigsmile.gif viskas praeis po keliu dienu jei nenutrauksi sporto ir po kiek laiko vel pradesi sėkmes bigsmile.gif
Atsakyti
as jau lekiu sportuoti, kol griztu is darbo dar pavakarieniauju,tai biski palaukiu ir einu sportuot.kazin kaip bus koju pratimeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimpaule @ 2009 02 26, 21:06)
as jau lekiu sportuoti, kol griztu is darbo dar pavakarieniauju,tai biski palaukiu ir einu sportuot.kazin kaip bus koju pratimeliai  g.gif

man vis dar sunkiausi užpakaliukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 02 26, 21:53)
man vis dar sunkiausi užpakaliukui smile.gif

Man irgi drinks_cheers.gif Bet siaip tris dienas dariau visus pratimukus, tai nelabai jauciu kad ka skaudetu... gal neteisingai darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 26, 23:14)
Man irgi drinks_cheers.gif  Bet siaip tris dienas dariau visus pratimukus, tai nelabai jauciu kad ka  skaudetu... gal neteisingai darau g.gif

gal nėra tokie nusilpę raumenukai tavo ax.gif aš tai seniai sportavus taiman paskausta truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 02 26, 23:17)
gal nėra tokie nusilpę raumenukai tavo ax.gif aš tai seniai sportavus taiman paskausta truputį blush2.gif

Na as irgi senokai nesportavus, reiks bandyt gal labiau isijausti darant pratimukus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes, as situs pratimelius buvau pradejusi garyti pries koki men, bet paskui turejau sveciu namuose, dvi sav, tai buva gerokai apsileidus, bet visgi, per ta laika kai sportavau, o sportavau as 10 dienu, numeciau 4 kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tai vat labai dziaugiuosi ir skubu su jumis pasidalinti savo dziaugsmu. bat va db mano sveciai jau isvyko tai nuo sio pirmadienio vel pradejau sportuoti, ziuresim kaip cia mum toliau seksis, pasiekimus pabandysiu parasyti ketvirtadieni, nes eisiu su mazaja i poliklinika, tai gal ir man pavyks ant kokiu svrstykliu uzsokt. dar 7 kg ir busiu tokia kaip buvau pries gimdyma mirksiukas.gif , nes buvau baisuuus meskinas su beveik 30 kg virsvorio doh.gif , nu bet stengiames, ir tikiuosi pavasari busiu grazi ax.gif
sekmes ir jums sportuojant, ateina vasara, o grazios ir dailios mamytes, vizgina uzpakaliukus lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa27 @ 2009 02 27, 01:53)
nes buvau baisuuus meskinas su beveik 30 kg virsvorio doh.gif

ir aš gimdimo metu 30 buvau uzsiauginus doh.gif blink.gif Dabar jau viskas numesta, tik sudribus esu. nors siu pratimu pagalba jau gerokai sutvirtejau wub.gif thumbup.gif

Dvi dienas jų nedariau, nes sergu labai verysad.gif Bet kai tik pasveiksiu, vėl libsiu į darbą tongue.gif
Atsakyti