Sveikos, vakar dariau siuos pratimus, tai vakare siaubyngai pilva skaudejo Siandien irgi sportuosiu!
katik po siandienos treniruociu
QUOTE(volungele @ 2009 02 26, 12:52)
panos neapsileskim juk pavasaris ant nosies.
QUOTE(volungele @ 2009 02 26, 11:52)
Tai va numečiau 2kg mankštinuosi kasdien nevalgau nuo 18 val dieną maisto neriboju pradžioje viską skaudėjo dabar net nugarą liovėsi skaudėti panos neapsileskim juk pavasaris ant nosies.
Palaikom tempą taip ir toliau
As irgi vakar dariau tai biski tokia kaip sulauzyta jauciuosi bet va jau jungiuosi ir einu toliau daryti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 26, 11:51)
Pasigirsiu ir as ,tiksliai nezinau kiek sudeginau ,bet kad drabuziai kurie buvos vos vos ,tai dabar sukiojasi aplink liemeni
sveikos panos ir as nusprendziau isbandyti siuos pratimus,dar taip pat darysiu kojoms.o jus mankstinates ryte ar vakare?
QUOTE(Putlutė @ 2009 02 26, 15:29)
sveikos panos ir as nusprendziau isbandyti siuos pratimus,dar taip pat darysiu kojoms.o jus mankstinates ryte ar vakare?
Aš vakarais po darbo Ir kiek žinau iš ryto tik atsikėlus sportuot nepatartina, nes organizmas dar neprasibudęs. Siūloma tik mankšta O sportuot pagal kiekvieno pasirinkimą geriausias laikas nuo 10 val. iki 18 val.
Sėkmės
QUOTE(advance @ 2009 02 21, 23:58)
o tuos įtupstus dievinu nes mano kojos po tiek treniruociu atrodo geriau, nei kada nors
joo...tuos itupstus ir sunkiausia daryti, bet po ju gerai jauciasi raumenukai
Sveikos katik ir as padariau pratimukus, o atlikus susimasciau, kad nepadariau apsilimo tai vat, norejau paklaust, kaip jus apsilinejat?
QUOTE(Įsižnybk @ 2009 02 26, 16:15)
Sveikos katik ir as padariau pratimukus, o atlikus susimasciau, kad nepadariau apsilimo tai vat, norejau paklaust, kaip jus apsilinejat?
tiesiog pastripineju pagal muzika
o, gera mintis
QUOTE(Įsižnybk @ 2009 02 26, 16:15)
Aš tai padarau iš tos pačios serijos "8 minute stretch"