Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

sweikutes snd as nedariau kazkaip labai tingejau.. blush2.gif o kaip manot kada geriau daryti situs pratimus ryte ar vakare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutia89 @ 2009 02 25, 16:05)
Na nuo siandienos ir as jungiuosi prie jusu smile.gif katik meginau daryti pilvui pratimus tai toki neblogi uzkaitau tiktai biggrin.gif nuejau tycia pasisvert tai ziuriu 300g nera biggrin.gif faina smile.gif  thumbup.gif

biggrin.gif neblogai paprakaitavai mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi ka tik po sporto,tai labai gerai jauciuos biggrin.gif ir dukryte kartu sportuoti bande. lotuliukas.gif tik sunkiai sekasi su koju pratimais.paskui dar ant treniruoklio biski paminiau bigsmile.gif man sie pratimai labai patinka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien ir vėl nepasportavau. Tik dabar namučių grįžau verysad.gif Ot, kad tik neapsileist... doh.gif
Atsakyti
Man irgi siandien sunkiai sekesi sportuot, turbut per daug uzvalgiau... Puskavau ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troleibusas @ 2009 02 25, 22:57)
biggrin.gif neblogai paprakaitavai  mirksiukas.gif

Na jo nes pati kaip darydavau savo sugalvotus tai ten visai nieko nuo ju nebudavo o man atrode kad as vat mankstinuosi kaip reikalas biggrin.gif cia tik 8 min ir nepalygint biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

Na jo nes pati kaip darydavau savo sugalvotus tai ten visai nieko nuo ju nebudavo o man atrode kad as vat mankstinuosi kaip reikalas biggrin.gif cia tik 8 min ir nepalygint biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

Atsakyti
Na va, vakar ir as nepatingejau ,pasportavau atsisiuntusi vaizdelius i RealPlayer programele 4u.gif
Gal vaizdo kokybe biskiuka prastesne ,bet pilnumoje uztenka thumbup.gif ir dar vienas pliusas ,kad nebereikia laukti kol uzsikraus filmukai ,kaip yra su YUOTUBE doh.gif
tai va ,dabar po kokiu pora valandeliu ,nes sociai privalgiau pusrycius blush2.gif mankstinsiu savo raumenukus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sportuojančios, galiu pasigirti, kad po šių pratimukų sudeginau 2kg thumbup.gif Gal kažkiek tas svoris gali svyruoti, bet jei per ilgesnį laiką pastebėsiu, kad negrįžta, galėsiu drąsiai teigti, kad numečiau šiek tiek ax.gif O pagal džinsus galiu pasakyti, kad jaučiasi, diržą segu viena skyle toliau biggrin.gif
Žodžiu darysiu ir toliau (ne visada kasdieną darau), šoninės irgi vaizdas keičiasi lotuliukas.gif savijauta irgi puiki pasportavus.
Sėkmės visoms ir gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 02 26, 10:45)
Sveikos sportuojančios, galiu pasigirti, kad po šių pratimukų sudeginau 2kg  thumbup.gif Gal kažkiek tas svoris gali svyruoti, bet jei per ilgesnį laiką pastebėsiu, kad negrįžta, galėsiu drąsiai teigti, kad numečiau šiek tiek  ax.gif O pagal džinsus galiu pasakyti, kad jaučiasi, diržą segu viena skyle toliau  biggrin.gif
Žodžiu darysiu ir toliau (ne visada kasdieną darau), šoninės irgi vaizdas keičiasi  lotuliukas.gif savijauta irgi puiki pasportavus.
Sėkmės visoms ir gerų rezultatų  4u.gif

Pasigirsiu ir as ,tiksliai nezinau kiek sudeginau ,bet kad drabuziai kurie buvos vos vos ,tai dabar sukiojasi aplink liemeni thumbup.gif
Atsakyti
Tai va numečiau 2kg mankštinuosi kasdien nevalgau nuo 18 val dieną maisto neriboju pradžioje viską skaudėjo dabar net nugarą liovėsi skaudėti fitness3.gif fitness4.gif yahoo.gif ax.gif 4u.gif panos neapsileskim nono.gif juk pavasaris ant nosies.
Atsakyti