Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

va, ka tik padariau klubam pratimesliu, tokie faini, manau reik kiekviena diena atskirom kuno dalim daryti ir super bus thumbup.gif
bandysiu kiekviena vakara daryt;D
Atsakyti
joa pradedu nuo rytojaus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos meginos, jungiuosi ir as prie jusu thumbup.gif Siandien jau padariau presui, na dar tikrai nespeju su tuo instruktorium, pakolkas manau is tu 8 min. as normaliai darau kokias 4 4u.gif Va ka reiskia netreniruotas kunas blush2.gif
Atsakyti
O as po vakaryksciu pratimu jauciuosi kaip suvazineta.
Atsakyti
Antra diena kaip darau pilvo presui pratimukus...tai sian net apatitas dingo, kai jauciu as ta presiuka... smile.gif
Atsakyti
tikrai liuks pratimukai thumbup.gif prisijungsiu ir as prie jusu, sportuojanciu namuose smile.gif turiu jums klausimeli: o kokia tvarka reiktu daryti tuos pratimukus? kuriai kuno daliai pirmiausiai, kuriai galiausiai? g.gif kaip jus darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveisar @ 2009 01 15, 08:06)
tikrai liuks pratimukai  thumbup.gif prisijungsiu ir as prie jusu, sportuojanciu namuose smile.gif turiu jums klausimeli: o kokia tvarka reiktu daryti tuos pratimukus? kuriai kuno daliai pirmiausiai, kuriai galiausiai?  g.gif kaip jus darot?  4u.gif

Aš pirmiausiai darau apšilimą, tada darau pratimukus uzpakaliukui, po to pilvui, ir gale kojoms 4u.gif dar planuoju pradeti daryti pratimus rankoms bigsmile.gif
Atsakyti
Padariau rankoms ir presui thumbup.gif Su treneriu spėju biggrin.gif ryt bus presui ,užpakaliukui ir kojoms ,kas kartu?
O presui jungčiaus dar ir šian kelis kartus ,nes skaičiau ,kad presui labai gerai daryt per dieną kokius 5 kartus labai intensyviai po 5 min .Čia po 8 ,tai dar geriau .
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 15, 11:59)
Padariau  rankoms  ir presui  thumbup.gif Su treneriu spėju  biggrin.gif ryt bus presui ,užpakaliukui ir kojoms ,kas kartu?
O presui jungčiaus dar ir šian kelis kartus ,nes skaičiau ,kad presui labai gerai daryt  per dieną kokius 5 kartus labai intensyviai po 5 min .Čia po 8 ,tai dar geriau .

As su tavim bigsmile.gif .Dabar padariau presui ir sedmenims.Fu susilau kaip faina.O vakare visus isbandysiu pratimukus tongue.gif .
Atsakyti
As dar sita dalykeli padarau 4u.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
aš nuo šiandien irgi prie Jūsų prisijungiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linete6 @ 2009 01 15, 14:55)
As su tavim  bigsmile.gif .Dabar padariau presui ir sedmenims.Fu susilau kaip faina.O vakare visus isbandysiu  pratimukus tongue.gif .

thumbup.gif sveika prisijungus ,aš ryt viskam darysiu ,nes vakare neišeis nueit į sporto klubą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2009 01 15, 20:36)

thumbup.gif pradžią pažiūrėjau ,panašu į kalanetiką ,ryt darysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 01 15, 20:51)
aš nuo šiandien irgi prie Jūsų prisijungiau  ax.gif

gretos didėja ,pilvukai liesėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 15 sausio 2009 - 22:09