va, ka tik padariau klubam pratimesliu, tokie faini, manau reik kiekviena diena atskirom kuno dalim daryti ir super bus
bandysiu kiekviena vakara daryt;D
Sveikos meginos, jungiuosi ir as prie jusu Siandien jau padariau presui, na dar tikrai nespeju su tuo instruktorium, pakolkas manau is tu 8 min. as normaliai darau kokias 4 Va ka reiskia netreniruotas kunas
O as po vakaryksciu pratimu jauciuosi kaip suvazineta.
Antra diena kaip darau pilvo presui pratimukus...tai sian net apatitas dingo, kai jauciu as ta presiuka...
QUOTE(Edelveisar @ 2009 01 15, 08:06)
tikrai liuks pratimukai prisijungsiu ir as prie jusu, sportuojanciu namuose turiu jums klausimeli: o kokia tvarka reiktu daryti tuos pratimukus? kuriai kuno daliai pirmiausiai, kuriai galiausiai? kaip jus darot?
Aš pirmiausiai darau apšilimą, tada darau pratimukus uzpakaliukui, po to pilvui, ir gale kojoms dar planuoju pradeti daryti pratimus rankoms
Padariau rankoms ir presui Su treneriu spėju ryt bus presui ,užpakaliukui ir kojoms ,kas kartu?
O presui jungčiaus dar ir šian kelis kartus ,nes skaičiau ,kad presui labai gerai daryt per dieną kokius 5 kartus labai intensyviai po 5 min .Čia po 8 ,tai dar geriau .
O presui jungčiaus dar ir šian kelis kartus ,nes skaičiau ,kad presui labai gerai daryt per dieną kokius 5 kartus labai intensyviai po 5 min .Čia po 8 ,tai dar geriau .
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 15, 11:59)
Padariau rankoms ir presui Su treneriu spėju ryt bus presui ,užpakaliukui ir kojoms ,kas kartu?
As su tavim .Dabar padariau presui ir sedmenims.Fu susilau kaip faina.O vakare visus isbandysiu pratimukus .
aš nuo šiandien irgi prie Jūsų prisijungiau
QUOTE(linete6 @ 2009 01 15, 14:55)
As su tavim .Dabar padariau presui ir sedmenims.Fu susilau kaip faina.O vakare visus isbandysiu pratimukus .
sveika prisijungus ,aš ryt viskam darysiu ,nes vakare neišeis nueit į sporto klubą
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2009 01 15, 20:36)
pradžią pažiūrėjau ,panašu į kalanetiką ,ryt darysiu
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 01 15, 20:51)
aš nuo šiandien irgi prie Jūsų prisijungiau
gretos didėja ,pilvukai liesėja