Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

As ir jau kelias dienas nedariau,tai svečiu turim,tai velai griztam,tai ant saves labai supykus,nors maista stengiuosi prisiziureti kiek gallima. bigsmile.gif vakar 10 min,nors ant treniruoklio paminiau.darbas sedimas tai nera kur pajudeti.man tai koju pratimai sunkiausi , bet reikia laiko ir prasimankstins ir viska lengvai padarysiu tikiuosi. g.gif
Atsakyti
pratimukai super, alia tik kad su tuo bicuku suspeti sunku... biggrin.gif Matyt, ne pirma diena jis varo, oi ne pirma biggrin.gif
Siandien jau einu miegot, bet nuo rytdienos varysiu ir as su jumi ax.gif (kol vaikas neateis ir nelips ant manes doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 18:01)
Jau ruosiuos sportuot, kas su manim? biggrin.gif  Gal kiek per velai...
Panačiu laiku ir aš vakar dariau mirksiukas.gif

QUOTE(Christija @ 2009 02 24, 19:46)
Na, man asmeniškai po pirmos treniruotės visiškai neskaudėjo...net nervas šiek tiek paėmė,nes per mankštą vos išstenėjau tuos pratimus, o paskui jokio rezultato...  doh.gif gal netaisyklingai dariau, bet kad lyg ir gerai...na, rytoj bandysiu daryt jau du kartus per dieną g.gif  biggrin.gif
Po pirmo karto rezultato norėjei, ar kažko nesupratau g.gif

QUOTE(pina colada @ 2009 02 24, 21:59)
pratimukai super, alia tik kad su tuo bicuku suspeti sunku...  biggrin.gif Matyt, ne pirma diena jis varo, oi ne pirma  biggrin.gif
Siandien jau einu miegot, bet nuo rytdienos varysiu ir as su jumi  ax.gif (kol vaikas neateis ir nelips ant manes  doh.gif  )
Nu kur jau čia dienom skaičiuoji doh.gif Jis jau kelis metus varo lotuliukas.gif

Maniškiui irgi būtinai reik ant mamos palaipiot, kojas palaikyt, galva prilaikyt, pašnekint, nubėkt tėtei pasakyt, kad mama šoka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vakar nusidėjau, suvalgiau lietinį su dešra po 20 val verysad.gif

MV tai žvengia iš manęs susirietęs, bet dar kenčiu, nieko nesakau bash.gif Vat po kokio mėnesiuko galėsiui aš iš jo tyčiotis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 25 vasario 2009 - 12:29
Na, kaip rezultato tikėjausi raumenų skausmo ar kažko panašaus smile.gif nes ankčiau paprastus atsilenkimus darydavau, tai pora dienų sunku kvėpuot būdavo biggrin.gif šiandien bandysiu pora kartų daryti:)
Atsakyti
Sveikos, Jungiuos ir as su jumis daryt siu pratimu smile.gif manau ,kad turetu buti veiksmingi... smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as ir tuos pratimus pradejau daryti pries 4 dienas, jauciu iskart skirtuma, ir zvalesne tapau, ir patinka labai, o tai manau svarbiausia, nes kitaip kazin ar uztektu valios sportuot nuolatos ax.gif Tik as dar padarau papildomu siaip pratimu, nes man kazkaip mazas kruvis gaunasi nors darau ir rankoms, ir sedmenims, ir kojoms, ir presui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 25, 13:27)
Panačiu laiku ir aš vakar dariau mirksiukas.gif

MV tai žvengia iš manęs susirietęs, bet dar kenčiu, nieko nesakau bash.gif Vat po kokio mėnesiuko galėsiui aš iš jo tyčiotis tongue.gif

MB irgi mane per danti patraukia, nepiktai... ax.gif Sako dukrytei, na einam pasiziureti kaip mama strakalioja biggrin.gif O man visai linksma strakalioti thumbup.gif
Atsakyti
Na nuo siandienos ir as jungiuosi prie jusu smile.gif katik meginau daryti pilvui pratimus tai toki neblogi uzkaitau tiktai biggrin.gif nuejau tycia pasisvert tai ziuriu 300g nera biggrin.gif faina smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, noriu tik pasakyti kad sie pratimukai tikrai veiksmingi, pajutau ant saves, darau 2 savaites kiekviena diena isskyrus savaitgalius, darau butent pilvui, nes problematiskiausia vieta, nesturiu antsvorio bet pilvukas pas mane visada budavo o ipatingai po gimdymo. Darau BF bet tokio poveikio man po siu pratimuku nebuvo, o va sitie tai tikrai thumbup.gif aisku dar iki tobulybes toli, bet pilvukas darosi standus ir ryskeja raumenukai, taip kad pirmyn merginos, neapsiriksite 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tai kurioj vietoj tuose nustatymuose ta varnele reik pazymet. Kazka pabandziau - tas pats s..., niekas nesidownloadina pas mane. Konkreti tundra matomai... ax.gif

Viskas tvarkoj - pagaliau nusistaciau reikiamus nustatymus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 25 vasario 2009 - 19:42
Sveikos sportininkės biggrin.gif 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų.Sportuoju jau 3 diena.Iš pat pradžių galvojau, kad kelis sykius pasportuosiu ir atsibos, bet kai pamačiau rezultatus -nežadu sustoti. thumbup.gif Pas mane pilvukas visada buvo geros formos, bet per žiema užsidėjo riebaliuko sluoksnis.Na ir ką, baigiu jį nutirpdyti. Pasaka tiesiog. wub.gif
Sekmės kitoms besportuojančioms, gerų rezultatų jums. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu jusu paklausti smile.gif gal ka patarsit as vat irgi siandien pradejau ta pratimuka pilvui bet mano pilvas nemazas toks kaip tesla ar nebus taip kad pilvas liks toks kietas po tu pratimu bet mazai sumazes , gal pirma susikudint, svorio numest? nes db valgau mazai , papildus geriu.
Atsakyti