Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 23, 21:53)
Pasiskaitinėk temelę. Anksčiau čia jau buvo viskas paaiškinta, kaip galima parsisiųst  smile.gif

Merginos, padekit, na niekaip neiseina atsisiuntus i kompa paleisti tu filmuku... Ir formata bandziau keisti... Arba as jau visai fool.gif Taip norisi isirasyti i CD...
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 01:01)
Merginos, padekit, na niekaip neiseina atsisiuntus i kompa paleisti tu filmuku... Ir formata bandziau keisti... Arba as jau visai fool.gif  Taip norisi isirasyti i CD...

O per kokią programą rašai? ax.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokė--: 24 vasario 2009 - 07:35
Sveikos sportuojančios 4u.gif Aš sportuoju vakarais po darbo apie 6 valandą, tada po kokios valandos vakarienei suvalgau jogurto su sėmenimis arba tokiu mišiniu (grūdai, riešutai, sėmenys ir dar kažkas) žodžiu apetitą numuša ir energijos priduoda. O greipfrutai tai girdėjau, kad degina kalorijas ir pataria netgi prieš valgį (pvz.:pietus) išgerti stiklinę natūralių greipfrutų sulčių mirksiukas.gif
Tikrai pritariu, kad su tokiais pratimais ir dar jei pakoreguojant maistą-rezultatų pasieksim puikių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 23, 21:06)
Ei, mergaitės, o jums niekada nebūna bloga, darant šitą mankštą? Mane visada pradeda pykinti ir labai silpna darosi. Kai stoviu, aišku. Darau tempimo pratimus, tada pilvui, užpakaliukui, rankom, tada kojom. Ir jau ties rankų pratimais pradeda pykint  verysad.gif

Gal per giliai kvėpuoji? Man būna jei per giliai įkvėpiu, galva apsisuka.
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2009 02 23, 22:43)
Aš nuo alkio ginuosi gerdama daug  žalios ir raudonos arbatos.Nevalgydama nuo 18 val ir panašiais pratimais esu svorį pakoregavusi nuo 98 iki 75. wink.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

OHO, va čia tai rezultatai thumbup.gif O per kiek laiko maždaug pavyko tai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 01:01)
Merginos, padekit, na niekaip neiseina atsisiuntus i kompa paleisti tu filmuku... Ir formata bandziau keisti... Arba as jau visai fool.gif  Taip norisi isirasyti i CD...

Man irgi neišėjo. Bandžiau čia keletą aprašytų būdų, bet pvz. TechCrunch rašo: "Our video download tool has been disabled by YouTube. We’re hoping to get it back up and running soon. Sorry for the inconvenience." O ir tas get_video metodas jau seniau kažkas rašė, kad nebeveikia.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 02 23, 16:23)
Brac, pavydziu toms, kurios turi tiek kantrybes. Man tai sunku vakarais neesti - stengiuosi bent maziau valgyti vakarais. Gal kaip nors pavyks visai vakare apie maista neprisiminti. Tik kazi... doh.gif
Kaip jau sakė merginos, geriausia obuoliukas ar greifruktas mirksiukas.gif

QUOTE(LinaNi @ 2009 02 23, 18:32)
Merginos patarkit, sportuot geriausia  pries valgi, ar po jo? g.gif  As kiek suprantu, tai geriausia kokia valanda po valgio... Kaip jus darot? Ar ryte, ar vakare sportuojat? As ka tik  pirma karta isbandziau situos pratimukus, ziuresim kaip rytoj bus... biggrin.gif Tik labai jau nepatogu i kompa spoksot atsigulus, nesimato kaip daryt pratimus
Ir tu jau čia bigsmile.gif O tu nenori palaukt, kol viskas praeis g.gif Juk negalėsi iškart po kovo 3 daryti tų pratimų unsure.gif

QUOTE(volungele @ 2009 02 23, 19:43)
Aš nuo alkio ginuosi gerdama daug  žalios ir raudonos arbatos.Nevalgydama nuo 18 val ir panašiais pratimais esu svorį pakoregavusi nuo 98 iki 75. wink.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Kokia šaunuolė thumbup.gif Per kiek laiko čia taip rolleyes.gif

Merginos, jei turit Real Player tai, nuėjus į Youtube atvedus pelytę ant video, virš jo iššoka lentelė Download, ir parsisiunčiat mirksiukas.gif O jei neturi, parsisiųkit iš ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Parsisiunciau tai RealPlayer - bet vistiek niekas nesigauna. Neissoka jokia lentute su ''Download'' - itariu, kad kazka netaip darau. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 02 24, 13:15)
Parsisiunciau tai RealPlayer - bet vistiek niekas nesigauna. Neissoka jokia lentute su ''Download'' - itariu, kad kazka netaip darau.  fool.gif

real player nustatymuose reikia padeti varnele, gal pas tave nepadeta.. tada galima tuos downloads atlikti... arba gal per trumpai pele prie video laikai, tada irgi nieko nebus.
Atsakyti
[quote=Gadiga,2009 02 24, 13:03]

Ir tu jau čia bigsmile.gif O tu nenori palaukt, kol viskas praeis g.gif Juk negalėsi iškart po kovo 3 daryti tų pratimų unsure.gif

Dar iki kovo 3 yra laiko, bandau raumenis pramankstint, nutariau kudintis biggrin.gif Po to, kai galesiu, tai ir darysiu vel tuos pratimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaNi: 24 vasario 2009 - 14:01
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 24, 11:33)
real player nustatymuose reikia padeti varnele, gal pas tave nepadeta.. tada galima tuos downloads atlikti... arba gal per trumpai pele prie video laikai, tada irgi nieko nebus.
doh.gif nepasakiau apie tai blush2.gif . Ačiū Kauke 4u.gif

QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 12:00)
Dar iki kovo 3 yra laiko, bandau raumenis pramankstint, nutariau  kudintis biggrin.gif  Po to, kai galesiu, tai ir darysiu vel tuos pratimus
Paskui, kai jau skraidysi padebesiais, svoris pats nukris irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
siuciaus ir as ta programa, tik pasakykit man neismanelei doh.gif kas tas ZIP/POSTALE CODE, ka ten reik irasyt
ax.gif

Papildyta:
GADIGA, geras ,koks avataras lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 24, 12:23)
siuciaus ir as ta programa, tik pasakykit man neismanelei doh.gif  kas tas ZIP/POSTALE CODE, ka ten reik irasyt
ax.gif
Kurią tu čia siunteisi g.gif Jei Real Player, tai ten nieko nereik niekur rašyt unsure.gif Aš visur kur klausia Zip'o, rašau NA (not available - negalimas, nėra), o jei nepriima, tada 1111 mirksiukas.gif
Atsakyti