Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(LinaNi @ 2009 02 23, 21:32)
Merginos patarkit, sportuot geriausia  pries valgi, ar po jo? g.gif  As kiek suprantu, tai geriausia kokia valanda po valgio... Kaip jus darot? Ar ryte, ar vakare sportuojat? As ka tik  pirma karta isbandziau situos pratimukus, ziuresim kaip rytoj bus... biggrin.gif Tik labai jau nepatogu i kompa spoksot atsigulus, nesimato kaip daryt pratimus

Šiaip geriausia kokią valandą ar daugiau po valgio sportuot ir po sporto bent valandą nevalgyt, kad organizmas negautų naujų riebalų ir degintų senus (po sporto raumenys dar apie valandą dirba savo darbą pilnu tempu). Aš tai darau vakare, nes tik viena valanda yra, kada kambary galiu viena būt smile.gif O šiaip esu skaičiusi, kad geriausia yra kažkur nuo 10 ryto iki 6 vakaro. Na, bent jau ne mažiau nei 2 - 3 valandas iki miego. O anksti ryte, vos pabudus, tai irgi nėra labai gerai, nes kūnas dar nebūna visiškai formoje, dar būni visas apsnūdęs ir sportas daugiau kančia, nei nauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokė--: 23 vasario 2009 - 20:42
O kazi tu pratimuku negalima kokiu tai nors budu parsisiusti, kad butu galima isirasyti i CD ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 02 23, 21:50)
O kazi tu pratimuku negalima kokiu tai nors budu parsisiusti, kad butu galima isirasyti i CD ???  g.gif

Pasiskaitinėk temelę. Anksčiau čia jau buvo viskas paaiškinta, kaip galima parsisiųst smile.gif
Atsakyti
Dekui. Jau radau ko reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Christija @ 2009 02 23, 16:28)
Kaip tik laiku pasiskaičiau  biggrin.gif  sau pasižadėjau, kad iki vestuvių (rugpjūčio mėn.) atsikratysiu lašinukų nuo pilvo, o vyras netiki, tai reiks išbandyti, juk reik įrodyti, kad aš galiu!!!  clap.gif  užsivedžiau savo "lieknėjimo dienoraštį" ir pildysiu kiekvieną dieną, ką valgiau ir ką gero nuveikiau vardan savo tikslo, fiksuosiu svorį ir apimtis, žiūrėsim, kas iš to išeis umn.gif

Suderinus maista ir sporta pasieksi norimo rezultato smile.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 23, 22:32)
Merginos patarkit, sportuot geriausia  pries valgi, ar po jo? g.gif  As kiek suprantu, tai geriausia kokia valanda po valgio... Kaip jus darot? Ar ryte, ar vakare sportuojat? As ka tik  pirma karta isbandziau situos pratimukus, ziuresim kaip rytoj bus... biggrin.gif Tik labai jau nepatogu i kompa spoksot atsigulus, nesimato kaip daryt pratimus

as tai dienos metu sportuot negaliu nes dirbu ax.gif , bet griztu namo apie sesta val. uzkandu kokios kosytes issiverdu ar pieniskos sriubytes ar dribsniu, iki septintos pailsiu ir tada einu sportuot, stengiuos po sporto nevalgyti, nebent sukramtau koki obuoli ar greifrukta. sunku nevalgtyi kai sedi salia vyras ir pries miega karmsnoja ka nors skanaus, bet stengiuosi susitvardyti ir nevalgyti doh.gif
Atsakyti
Aš nuo alkio ginuosi gerdama daug žalios ir raudonos arbatos.Nevalgydama nuo 18 val ir panašiais pratimais esu svorį pakoregavusi nuo 98 iki 75. wink.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 02 23, 23:43)
Aš nuo alkio ginuosi gerdama daug  žalios ir raudonos arbatos.Nevalgydama nuo 18 val ir panašiais pratimais esu svorį pakoregavusi nuo 98 iki 75. wink.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

as irgi labai daug zalios arbatos geriu, tada tik sisiuko llabai daznai lakstau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 23, 22:36)
as tai dienos metu sportuot negaliu nes dirbu  ax.gif , bet griztu namo apie sesta val. uzkandu kokios kosytes issiverdu ar pieniskos sriubytes ar dribsniu, iki septintos pailsiu ir tada einu sportuot, stengiuos po sporto nevalgyti, nebent sukramtau koki obuoli ar greifrukta. sunku nevalgtyi kai sedi salia vyras ir pries miega karmsnoja ka nors skanaus, bet stengiuosi susitvardyti ir nevalgyti  doh.gif

Dėl greipfruktų, tai girdėjau tokį mitą, kad suvalgius šį vaisių, ima degti kalorijos. Kiek tame tiesos - neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as sisiuko daug lakstau. ax.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 02 23, 22:43)
Aš nuo alkio ginuosi gerdama daug  žalios ir raudonos arbatos.Nevalgydama nuo 18 val ir panašiais pratimais esu svorį pakoregavusi nuo 98 iki 75. wink.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Man padeda kefyras ar jogurtas sumaisytas su semenimis. Semenys skrandyje isbringsta ir nesinori ilga laika valgyti. thumbup.gif Plius labai sveika. Siandien 18 val jogurtuko uzkandau su semenim ir tik dabar pradedu jausti alki, todel turbut reikia eit miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 23, 20:06)
Ei, mergaitės, o jums niekada nebūna bloga, darant šitą mankštą?

Ne, man niekada nebuvo g.gif Gal neteisingai kvėpuoji?

QUOTE(LinaNi @ 2009 02 23, 20:32)
Merginos patarkit, sportuot geriausia  pries valgi, ar po jo? g.gif 

aš vakarais sportuoju, kitaip nėra galimybės. Tik pilvo pratimus kartais ir ryte padarau rolleyes.gif Sportuoju maždaug valandą po valgio. 4u.gif

QUOTE(aukselisr @ 2009 02 23, 21:45)
as irgi labai daug zalios arbatos geriu, tada tik sisiuko llabai daznai lakstau  doh.gif  mirksiukas.gif

aš irgi sisiuko dažnai lakstau, nuo žalios arbatos. Net darbe visi atkreipę dmesį yra, kad aš vis į tualetą lakstau kaip išprotėjus doh.gif

QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 23, 21:51)
Dėl greipfruktų, tai girdėjau tokį mitą, kad suvalgius šį vaisių, ima degti kalorijos. Kiek tame tiesos - neįsivaizduoju  lotuliukas.gif

Girdėjau ir aš. rolleyes.gif Todėl vakarais karts nuo karto suvalgau, gal padės rolleyes.gif thumbup.gif

QUOTE(LinaNi @ 2009 02 23, 22:28)
Man padeda kefyras ar jogurtas sumaisytas su semenimis. Semenys skrandyje isbringsta ir nesinori ilga laika valgyti.  thumbup.gif  Plius labai sveika.

drinks_cheers.gif Man plius ir vidurių užkietėjimo problemas sutvarko thumbup.gif
Atsakyti