Nu ką, sportavusi prieš amžių amžius vakar bandžiau dviems sritims - pilvui ir sėdmenims. Tai presui net pastangų nereikia, tik šiandien lengvai raumenukai primena, kad tokie yra (bet man visad pilvo preso pratimai lengvai sekėsi ir rezultatai net be jokių pratimų matosi ). O va su užpakalio pratimais laaabai prastai. Nepadariau. Ties antru pratimu įstrigau Negaliu pakęsti tų įtūpstų, nepajėgiu jų padaryti. Ryt bandysiu vėl.
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 21, 19:36)
Nu ką, sportavusi prieš amžių amžius vakar bandžiau dviems sritims - pilvui ir sėdmenims. Tai presui net pastangų nereikia, tik šiandien lengvai raumenukai primena, kad tokie yra (bet man visad pilvo preso pratimai lengvai sekėsi ir rezultatai net be jokių pratimų matosi ). O va su užpakalio pratimais laaabai prastai. Nepadariau. Ties antru pratimu įstrigau Negaliu pakęsti tų įtūpstų, nepajėgiu jų padaryti. Ryt bandysiu vėl.
Nu va tu itupstu ir as nekenciu baisiai
QUOTE(Alija25 @ 2009 02 21, 20:55)
Nu va tu itupstu ir as nekenciu baisiai
Aš tuos įtupstus šiaip ne taip padarau, bet ne visada pilnai. Bet kur kojom yra tie įtupstai pirmyn ir atgal, tai nedarau, nes vietos nėra
o tuos įtupstus dievinu nes mano kojos po tiek treniruociu atrodo geriau, nei kada nors
QUOTE(advance @ 2009 02 21, 23:58)
o tuos įtupstus dievinu nes mano kojos po tiek treniruociu atrodo geriau, nei kada nors
Man tai juos sunku daryt
QUOTE(advance @ 2009 02 21, 23:58)
Kiek pamenu lyg tai tu jau po menesio sakei, kad matosi rezultatai nuo siu pratimu, ar sportuoji toliau, sustangrejo kunelis, kaip sekasi? Tu turbut cia daugiausiai patyrusi
Sveikutes.Nusprendziau ir as padaryti pilvo presui pratimus. Kol kas ne kazin kas iseina.
sveikos,perskaicius jusu komentarus ir radus geru pratimuku nuo rytojaus ir as imsiu judinti savo lasinukus
QUOTE(Alija25 @ 2009 02 22, 10:11)
Kiek pamenu lyg tai tu jau po menesio sakei, kad matosi rezultatai nuo siu pratimu, ar sportuoji toliau, sustangrejo kunelis, kaip sekasi? Tu turbut cia daugiausiai patyrusi
Tikrai matosi rezultatas, ryškėja raumenukai
Galiu ir as pasigirti ,kad po menesio treniruociu rezultatai tikrai stulbina
Padailejo uzpakaliukas ir pilvukas nebetaip atsikises
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 23, 10:39)
Galiu ir as pasigirti ,kad po menesio treniruociu rezultatai tikrai stulbina
o kas kiek laiko darai pratimus, kiekviena diena ar kas antra diena, nes as tai darau kas antra,sakau gal kiekviena diena darant greiciau rezultatas pasimatys
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 23, 11:35)
o kas kiek laiko darai pratimus, kiekviena diena ar kas antra diena, nes as tai darau kas antra,sakau gal kiekviena diena darant greiciau rezultatas pasimatys
Prisimenu, kai anksčiau per TV3 rodydavo aerobiką, tai trenerė sakė, jog pilvo preso pratimai turi būti atliekami kasdien, jei norim turėt gražų pilvuką, o kt. raumenų grupėms pratimai turi būti atliekami su pertraukomis. Bet kaip yra iš tikrųjų - nežinau. Nesidomėjau...