Ir aš jau po šios dienos dozės
as vakare savo doze ikalsiu , bet presa man dar ir siandien skauda
Man po vakar irgi presiuka taip saikingai paskauda ir kojytes pritupus, bet va kaklo kol kas neskauda as pilvo presui dariau visus pratimus tik trumpiau, o viskam kitam saziningai stengiausi
QUOTE(Alija25 @ 2009 02 19, 12:00)
As tai siandien pratimus darysiu po pietu, nes turiu darbelio biski. Tik va visos snekat, kad kakla labai skaudet pradeda, tai dabar bijau, nes pries 10m turejau kaklo trauma na kai padarysiu bus matyt..
Kakla man skaudejo tik pirmus kokius 3-4 vakarus darant
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 20, 15:46)
as vakare savo doze ikalsiu , bet presa man dar ir siandien skauda
as darau viska saziningai, bet preso man nei karto neskaudejo man labiau sedmenu raumenys jauciasi
sedmenu raumenys irgi skaudejo, bet presa labiausiai
Labas,as jau sportuoju dvi dienas,tai šiuo metu skauda visur , bet vistiek vakare vel sportuosiu reik pramankštinti kaulus.as jau kažkada dariau šiuo pratimus man jie labai patiko. mano sėdimas darbas tai vakare grizus biski pasportuoju ant treniruoklio o paskui darau šiuos pratimus,kartu ir dukrytes bando daryti kartu su manim.
Man irgi po antro gimdymo liko 10kg,bet susiemiau ir numeciau 8 kg.pirmiausiai pradejau maziau valgyti,skaiciavau kalorijas,o paskui pradejau sportuoti namuose ir per kokius tris menesius numeciau 8kg.tai tik reikia valios didelis
As sau leisdavau daugiausiai apie 1500 kcal. o maistas buna gan įvairus.svarbiausiai nusistatyti kokiomis valandomis valgyti.jei vakare noriu valgyti tai valgau vaisiu ir geriu daug vandens.stengiuosi kuo maziau kepti maista,labai dažnai troškinu ar verdu,dar kartais gaminu ant garu puodo.toks maistas patinka ir mano seimai ir jiems sveikiau.
QUOTE(deimpaule @ 2009 02 20, 22:25)
Man irgi po antro gimdymo liko 10kg,bet susiemiau ir numeciau 8 kg.pirmiausiai pradejau maziau valgyti,skaiciavau kalorijas,o paskui pradejau sportuoti namuose ir per kokius tris menesius numeciau 8kg.tai tik reikia valios didelis
Pavydziu tavo valios didelios anksciau ir as galejau paderint maista ,bet siuo metu nu niekaip neisena ,va sportuoti ,o ypac siuos pratimukus ,tai man puikiai sekasi ir matosi jau pirmieji rezultatai ,nors man dar toli iki uzsibrezto tikslo ,nesu stora ,bet kunas suglebes ,noriu sutvirtinti
SEKMES
Labas rytas prisijungiau sportuoti