Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Ir aš jau po šios dienos dozės thumbup.gif
Atsakyti
as vakare savo doze ikalsiu ax.gif , bet presa man dar ir siandien skauda doh.gif
Atsakyti
Man po vakar irgi presiuka taip saikingai paskauda ir kojytes pritupus, bet va kaklo kol kas neskauda thumbup.gif as pilvo presui dariau visus pratimus tik trumpiau, o viskam kitam saziningai stengiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 02 19, 12:00)
As tai siandien pratimus darysiu po pietu, nes turiu darbelio biski. Tik va visos snekat, kad kakla labai skaudet pradeda, tai dabar bijau, nes pries 10m turejau kaklo trauma g.gif na kai padarysiu bus matyt..

Kakla man skaudejo tik pirmus kokius 3-4 vakarus darant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 20, 15:46)
as vakare savo doze ikalsiu  ax.gif , bet presa man dar ir siandien skauda  doh.gif

as darau viska saziningai, bet preso man nei karto neskaudejo schmoll.gif man labiau sedmenu raumenys jauciasi blush2.gif
Atsakyti
sedmenu raumenys irgi skaudejo, bet presa labiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,as jau sportuoju dvi dienas,tai šiuo metu skauda visur , bet vistiek vakare vel sportuosiu reik pramankštinti kaulus.as jau kažkada dariau šiuo pratimus man jie labai patiko. biggrin.gif mano sėdimas darbas tai vakare grizus biski pasportuoju ant treniruoklio o paskui darau šiuos pratimus,kartu ir dukrytes bando daryti kartu su manim. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu.
Bandysiu pagrazinti kuna - tik kazi kaip seksis.
Po gimdymo liko 10kg ir visokios ''skuros'' kabancios ant liemens. O ir slaunu apimtys padidejo.
Kelis vakarus jau dariau siuos pratimus - tai kita diena skaudejo tiek pilvuka tiek slaunis.
Atsakyti
Man irgi po antro gimdymo liko 10kg,bet susiemiau ir numeciau 8 kg.pirmiausiai pradejau maziau valgyti,skaiciavau kalorijas,o paskui pradejau sportuoti namuose ir per kokius tris menesius numeciau 8kg.tai tik reikia valios didelis
bigsmile.gif
Atsakyti
O kiek kcal sau leisdavai per diena? As tai net nezinau kaip cia atsikratyti tu kg. Siaip nepasakyciau kad labai sustorejus, bet ant uzpakalio bei slaunu tai jauciasi normaliai gana.
Atsakyti
As sau leisdavau daugiausiai apie 1500 kcal. o maistas buna gan įvairus.svarbiausiai nusistatyti kokiomis valandomis valgyti.jei vakare noriu valgyti tai valgau vaisiu ir geriu daug vandens.stengiuosi kuo maziau kepti maista,labai dažnai troškinu ar verdu,dar kartais gaminu ant garu puodo.toks maistas patinka ir mano seimai ir jiems sveikiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimpaule @ 2009 02 20, 22:25)
Man irgi po antro gimdymo liko 10kg,bet susiemiau ir numeciau 8 kg.pirmiausiai pradejau maziau valgyti,skaiciavau kalorijas,o paskui pradejau sportuoti namuose ir per kokius tris menesius numeciau 8kg.tai tik reikia valios didelis
bigsmile.gif

Pavydziu tavo valios didelios ax.gif anksciau ir as galejau paderint maista ,bet siuo metu nu niekaip neisena doh.gif ,va sportuoti ,o ypac siuos pratimukus ,tai man puikiai sekasi thumbup.gif ir matosi jau pirmieji rezultatai ,nors man dar toli iki uzsibrezto tikslo ,nesu stora ,bet kunas suglebes ,noriu sutvirtinti smile.gif ax.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif prisijungiau sportuoti biggrin.gif
Atsakyti