Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

As tai siandien pratimus darysiu po pietu, nes turiu darbelio biski. Tik va visos snekat, kad kakla labai skaudet pradeda, tai dabar bijau, nes pries 10m turejau kaklo trauma g.gif na kai padarysiu bus matyt..

Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif jei nieko pries prisijungsiu prie jusu, sportuojanciu ratelio lotuliukas.gif dirbu sedima darba, tai kazkaip ir pilvas atsiranda ir sikna dideja g.gif tai reikia imtis priemoniu manau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura83 @ 2009 02 19, 13:33)
Sveikos mergaites  smile.gif  jei nieko pries prisijungsiu prie jusu, sportuojanciu ratelio  lotuliukas.gif  dirbu sedima darba, tai kazkaip ir pilvas atsiranda ir sikna dideja g.gif tai reikia imtis priemoniu manau thumbup.gif

PRASOM mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 18, 19:27)
Beje, norėjau paklausti. Gal kuri žinot kokių gerų nesudėtingų pratimukų, kad labai gerai išprakaituočiau? Na, tarkim, šokinėjimas su virvute. O gal šiaip dar kokių? Prakaituot labai reikia  lotuliukas.gif
Mes kažkada su vyru pradėjom durniuot, šokt, tai kokį gerą pusvalandį pašokom intensyviai bigsmile.gif ir jautėmės kaip po pirties lotuliukas.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane i savo bury smile.gif
As siandiena padariau keleta pratimu pilvui.Daug nedariau,nes tik pradedu sportuoti,tai po truputy didinsiu pajeguma.Jauciu pilvo raumenis skauda truputi,reiskiasi veiksmingi pratimai.Anksciau atsilenkimus darydavau kitaip ir jokios naudos nebuvo lengdavausi iki tiek,kad kakta pasiektu kelius ir nesijausdavo raumenu skausmo.Tai rytoj pasistudijuosiu tuos pratimus ir kojoms,rankoms..Tikiuosi vasara pasitinksiu dailesne smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru jau daugiau nei savaitė nuožmiai kas antrą dieną vykdom šią programą thumbup.gif Pirmiausia darom rankoms (mano vyro mėgiamiausia 4u.gif ), tada abudu pilvo presui, tada aš viena padarau kojoms ir užpakaliukui ir jei yra laiko baigiu tempimais thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi nevirti grikiai patinka biggrin.gif Bet visa savaite butu sunku vien tik jais misti.. schmoll.gif

QUOTE(aukselisr @ 2009 02 19, 11:48)
visai normaliai, man netgi skaniau nei virti  mirksiukas.gif

Na, as kakla tikrai pertempiau, bet del to kol kas visada stengiuosi bent viena ranka prilaikyti kakla, kad vel kaip robotas visa diena nevaiksciociau biggrin.gif

QUOTE(Alija25 @ 2009 02 19, 12:00)
As tai siandien pratimus darysiu po pietu, nes turiu darbelio biski. Tik va visos snekat, kad kakla labai skaudet pradeda, tai dabar bijau, nes pries 10m turejau kaklo trauma g.gif na kai padarysiu bus matyt..

Atsakyti
jau keleta dienu kai darau siuos pratimus ir jauciuosi puikiai tik va kakla tai skauda,bet stengiuosi noriu sau irodyti kad galiu !!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 20, 12:18)
jau keleta dienu kai darau siuos pratimus ir jauciuosi puikiai tik va kakla tai skauda,bet stengiuosi noriu sau irodyti kad galiu !!!!!!!!

Na kakla ir man skaudejo, pora pratimuku tikrai nepadarydavau,skausmas toks, kaip spaudimas, pereidavo i galva ,atrodo ,kad visa virsugalvi nunes biggrin.gif doh.gif
Tai galva dabar palenkiu daugiau i prieki lyg kazka laikyciau po smakru ir nebeskauda ,padarau visus pratimukus be problemu thumbup.gif
Atsakyti
Jau po pratimukų smile.gif Savijauta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip pakylėta nuo žemės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 20, 12:29)
Na kakla ir man skaudejo, pora pratimuku tikrai nepadarydavau,skausmas toks, kaip spaudimas, pereidavo i galva ,atrodo ,kad visa virsugalvi nunes biggrin.gif  doh.gif
Tai galva dabar palenkiu daugiau i prieki lyg kazka laikyciau po smakru ir nebeskauda ,padarau visus pratimukus be problemu thumbup.gif

Jo, galvą reikia palenkti, kad neskaudėtų kaklo drinks_cheers.gif
Atsakyti
dekui uz patarima ryt kai darysiu pabandysiu mirksiukas.gif sie pratimai tikrai liuksiski thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif savijauta puiki
Atsakyti
Ar visus pratimukus badarot ,ta prasme ir pilvui ,dupcei kojoms ,rankoms...?
As pirma padarau dupcei ,man jis pats sunkiausias doh.gif ,paskui pilvui, o rankoms ir kojoms kaip kada ,retokai padarau ax.gif
Atsakyti