Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Sveikos sportuojancios! noriu prisijungti prie jusu saunaus sportuojancio burio,po gimdymo reikia sustiprinti raumenukus ir siek tiek numesti svorio,keleta dienu sportuoju rytais darau vis pratimus o vakarais bandau su vyru eit dar i sporto sale ir jauciuosi smagiai,bandysiu siekti savo uzsibrezto tikslo
Atsakyti
na ir as ka tik po pirmos treniruotes fitness4.gif
va jetau jetau galvojau numirsiu kol padariau, atrodo lankau sporto kluba, bet su siais pratimas sporto klubo treniruoklai lygus nuliui
pratimai jega thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai jau nebeįsivaizduoju savo vakaro be šitos mankštelės lotuliukas.gif Ateina vakaras ir jau norisi tiestis dekutį ant grindų ir dirbt ax.gif
Atsakyti
Beje, norėjau paklausti. Gal kuri žinot kokių gerų nesudėtingų pratimukų, kad labai gerai išprakaituočiau? Na, tarkim, šokinėjimas su virvute. O gal šiaip dar kokių? Prakaituot labai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mirksiukas.gif ka tik atlikau viska saziningai zingsnelis zingsnelin thumbup.gif labai savim didziuojuosi, kad jau viska sugebu padaryti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 18, 14:34)
sveikos mergaites  mirksiukas.gif
jei jus nieko pries ir as siandien vakare prie jusu prisijungiu daryti siuos stebuklingus pratimukus  ax.gif

O labas ir tu sau vietos nerandi biggrin.gif kaip suprantu grikiu dieta nepavyko?
As taip pat nuo rytojaus jungiuosi prie jusu, reikia stangrinti visa kuna, nes laikausi dietos rubai laisveja, nesinori, kad su riebalais ir daug raumenu istirptu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 02 19, 00:06)
O labas ir tu sau vietos nerandi biggrin.gif kaip suprantu grikiu dieta nepavyko?
As taip pat nuo rytojaus jungiuosi prie jusu, reikia stangrinti visa kuna, nes laikausi dietos rubai laisveja, nesinori, kad su riebalais ir daug raumenu istirptu unsure.gif

oi nerimstu rolleyes.gif , pries vestuves reikia dailiai atrodyti, su tais grikiais gal ir gerai, bet man norisi gerai pavalgyti, i menesi man dvieju dienu grikinimasis per akis o siaip sportas sportas, tik vat dabar prispaudus krizei baiges sporto klubai nes labai kandziojasi kainos, reikia sportuoti namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 18, 23:12)
oi nerimstu  rolleyes.gif , pries vestuves reikia dailiai atrodyti, su tais grikiais gal ir gerai, bet man norisi gerai pavalgyti, i menesi man dvieju dienu grikinimasis per akis

Isiterpsiu i pokalbi blush2.gif Kas cia per grikiu dieta? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 18, 23:01)
Labas vakarelis  mirksiukas.gif  ka tik atlikau viska saziningai zingsnelis zingsnelin  thumbup.gif  labai savim didziuojuosi, kad jau viska sugebu padaryti.  biggrin.gif

Smagu, sveikinu 4u.gif Ir aš vakar viską sąžiningai atlikau smile.gif
Atsakyti
labas rytas
siandien vos is lovos islipau, viska skauda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 19, 08:25)
Isiterpsiu i pokalbi  blush2.gif  Kas cia per grikiu dieta?  g.gif  4u.gif

va cia gali pasiskaityti mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=383102
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 19, 09:46)

4u.gif [COLOR=yellow]bet tai jauciu kaip neskanu valgyti nevirtus grikius blink.gif ir dar be jokiu prieskoniu fe[COLOR=yellow]
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 19, 11:52)
4u.gif  [COLOR=yellow]bet tai jauciu kaip neskanu valgyti nevirtus grikius  blink.gif ir dar be jokiu prieskoniu fe[COLOR=yellow]

visai normaliai, man netgi skaniau nei virti mirksiukas.gif
Atsakyti