Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(advance @ 2009 02 18, 14:50)
pradėjau pratimus sausio 6 diena daryti. darau kiekviena diena ( buvo tik keletas tinginio dienu  blush2.gif ). Pratimus pilvui kartais atlieku ir kelis kart per diena  thumbup.gif As siaip ansvorio neturejau, tik visa suglebus buvau, ir sonine ispudinga pas mane buvo. o dabar visa sutvirtejau, sonine isnyko, tai pastebiu ne tik as, bet ir kiti zmones  thumbup.gif taip kad treniruosiuos toliau. vasara vestuves, tai noriu labai grazi buti  wub.gif  blush2.gif

Tavo vestuvės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 18, 13:54)
Tavo vestuvės?  blush2.gif

aha blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2009 02 18, 15:32)

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Vakar dariau pratimus pilvo presui ir sedmenims, dariau maziau negu reikia, nes nenorejau kad viskas skaudetu blush2.gif na pradziai manau taip ir reikia unsure.gif
Taigi siandien visiskai nieko neskauda, net keista biski smile.gif
Na o kad rezultatas bus jau po 5 dienu kazkaip as nelabai tikiu, manau koki menesiuka tikrai reikai pasportuoti kaip minimum g.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2009 02 18, 15:50)
pradėjau pratimus sausio 6 diena daryti. darau kiekviena diena ( buvo tik keletas tinginio dienu  blush2.gif ). Pratimus pilvui kartais atlieku ir kelis kart per diena  thumbup.gif As siaip ansvorio neturejau, tik visa suglebus buvau, ir sonine ispudinga pas mane buvo. o dabar visa sutvirtejau, sonine isnyko, tai pastebiu ne tik as, bet ir kiti zmones  thumbup.gif taip kad treniruosiuos toliau. vasara vestuves, tai noriu labai grazi buti  wub.gif  blush2.gif

Nu saunuole Tu 4u.gif smile.gif
Ir patys paciausi sveikinimai ploja.gif
Papildyta:
QUOTE(edditka @ 2009 02 18, 15:18)
tai va visoms sportuojancioms didziausios kantrybes ir geru rezultatu.
  P.S. parasysiu, kai pavyks atsikratyt keliu nereikalingu centimetru mirksiukas.gif

Aciu,jos tikrai prireiks mirksiukas.gif
Lauksim rezultatu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesssija @ 2009 02 18, 16:52)

Na o kad rezultatas bus jau po 5 dienu kazkaip as nelabai tikiu, manau koki menesiuka tikrai reikai pasportuoti kaip minimum  g.gif

Gal kaip kam ir menesiuko uztenka ,maniskiai daug daugiau reiktu, oda kaip reikiant po dvieju gimdymu issitampiusi doh.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai ištekančioms 4u.gif
Kantrybės sportuojančioms biggrin.gif Pas mane "šoninė" gal ir dinginėja po truputį, bet iki kardinalaus rezultato dar toloka... Tik šiaip galiu pasidžiaugti dabartine savijauta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O šiaip svarbu pastoviai daryti pratimus (aš darau kas antrą dieną), nes kiek žinau po 2 savaičių neveiklos - raumenys pamiršta visus darytus pratimus verysad.gif
Atsakyti

Gal kaip kam ir menesiuko uztenka ,maniskiai daug daugiau reiktu, oda kaip reikiant po dvieju gimdymu issitampiusi doh.gif smile.gif
[/quote]
na nezinau po gimdymo nuo manes liko tik kaulai ir oda , jokiu pratimu nereikejo, o vat nuo sedimo darbo dabar reiktu padirbet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 02 17, 13:58)
sveikutes 4u.gif
sportuoju savaitele,skauda visus raumenukus ,gal ka darau ne taip?
apimtys dar nepamazejo,bet tikiuosi kad valios uzteks bigsmile.gif

siaip as visada kaip padarau pratimus pilvo presui tai atsistoju tarpdury ir rankas i virsu pakelus uzsikabinu uz virsutines duru staktos ir issirieciu ir taip pabunu 30sek. cia vadinasi raumenu tempimas ir niekada neskauda po tokio tempimo,man parode sporto klube ax.gif nezinau ar as cia aiskiai parasiau bet tikiuosi kad supratai
Atsakyti
Sveikos, saunuoles! na ir smagiai cia paskaiciau, visos taip ryztingai imates sportuot, ir labai dziaugiuos uz jus, kad sitas sportas atnesa laukiamus rezultatus: vienoms greiciau, kitoms leciau, cia jau individualiai turbut priklauso nuo kiekvienos figuros, bet tikrai smagu! net man paciai nuotaika pakilo, tiek geru emociju cia prisiskaiciau mirksiukas.gif thumbup.gif as irgi pradesiu siuos pratimus, tik dar nezinau kaip suderint juos su aerobika, kad nebutu perdaug.. nes po kiekvienos aerobikos mus ten gerai "pakankina", kad jauciasi raumenukuose skausmelis, nors jau 4men lankau.. na bet jus saunuoles, laikau uz jus kumscius, ir linkiu, kad ryztas niekur nepabegtu, siems pratimukams daryti! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Didelis dekui uz gerus palinkejimus 4u.gif
Kvieciam prisijungti i musu saunu sportuojanciu bureli thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 02 18, 17:39)
siaip as visada kaip padarau pratimus pilvo presui tai atsistoju tarpdury ir rankas i virsu pakelus uzsikabinu uz virsutines duru staktos ir issirieciu ir taip pabunu 30sek. cia vadinasi raumenu tempimas ir niekada neskauda po tokio tempimo,man parode sporto klube  ax.gif nezinau ar as cia aiskiai parasiau bet tikiuosi kad supratai

aciu,supratau bigsmile.gif
sportuojam toliau bigsmile.gif
Atsakyti
As jau 3 savaite darausi pilvo preso pratimus kiekviena diena ir kol kas nieko verysad.gif t.y. nematau , kad kas nors keistusi...
Atsakyti