Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(dynamite @ 2009 02 17, 18:26)
As irgi susigundziau ir pasibandziau pratimukus vakar. Rezultatas- su pilvo presu viskas ok, bet kakla tai baisiai skauda  blink.gif  blink.gif  Darant pratimus, atrodo, kad nukris man ta galva biggrin.gif biggrin.gif Gal kazka ne taip dariau? Ar siaip kaklo raumenys nestiprus?  blush2.gif

Tikriausiai, kad raumenys kalti. Man irgi pavargsta kaklas. Tai rankas ne už ausų laikau, bet ant kaklo padedu. Aišku, reikia pasistengt nelaužt kaklo, o švelniai laikyt, bet man padeda smile.gif
Atsakyti
As tai irgi siandien pirma kart dariau, tai irgi maniau kad kaklas nulus biggrin.gif susirasysiu savo duomenis nuo siandien ir stebesiu ar padeda, nors manau tikrai padeda biggrin.gif lb laukiu rezultatu lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsargiai su kaklu, o tai bus kaip man 4u.gif

QUOTE(Reff @ 2009 02 17, 19:10)
Mergaites, as irgi prisidedu prie jusu smile.gif kantrybes ir uzsispyrimo visoms  4u.gif

Atsakyti
Buvau čia per ilgąjį savaitgalį apleidus mankštelę, tai šiandien vėl vos padariau blush2.gif Jaučiasi tikrai, kad efektinga treniruotė, jei jau per porą dienų raumenukai praranda atsparumą krūviui ax.gif
Atsakyti
Jei skauda juosmenį, gal nugara neprispausta prie grindų? Kai guli ant nugaros, ją reikia kuo tiesiau prispausti prie grindų. Jei tarp nugaros ir grindų gaunasi tarpelis, visa apkrova tenka stuburui būtent ties juosmeniu. Nežinau ar sugebėjau paaiškint g.gif
O dėl kaklo skausmų, galvą reikia laikyti taip, lyg po smakru būtų pvz obuolys smile.gif ir darant pratimus reikia žiūrėti tiesiai į tolį smile.gif Jei vistiek kaklą skauda, gali būti, kad sprandas įtemptas, reiktų pasidaryti atskirus pratimukus sprandui-kaklui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkina: 18 vasario 2009 - 08:26
QUOTE(dynamite @ 2009 02 17, 22:05)
Atsargiai su kaklu, o tai bus kaip man  4u.gif

O tai kas atsitiko...???? blink.gif
Atsakyti
Vakar praktiskai negalejau pajudinti, pratimu net prilaikant galva negalejau padaryti.. Turbut pertempiau, reikejo apsilima kaklui pasidaryt smile.gif Bet siand jau ok, ka tik po pratimu cool.gif

QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 18, 10:38)
O tai kas atsitiko...???? blink.gif

Atsakyti
galiu pasidžiaugti, kad stebuklingai dingo mano "šoninė" nuo šių pratimų, o jau galvojau niekada jos neatsikratysiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2009 02 18, 12:40)
galiu pasidžiaugti, kad stebuklingai dingo mano "šoninė" nuo šių pratimų, o jau galvojau niekada jos neatsikratysiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Per kiek laiko atsikratei,ar kiekviena diena darei? smile.gif
Atsakyti
penkios dienos kaip darau siuos pratimus ir negaliu savimi atsigereti, mano nudribes pilvukas is po gimdymo vel atgauna forma drinks_cheers.gif wub.gif net mano vyras pastebejo pagrazejusias formas wub.gif na centimetru papildomu dar nepavyko nei vieno atsikratyt, bet kad pilvukas sustangrejo, tai faktas ax.gif ir raumenys taip jauciasi neblogai.
kas del kaklo man ir is pradziu ji gerokai skaudejo, bet dabar jau nebeskauda, matyt priprato bigsmile.gif
tai va visoms sportuojancioms didziausios kantrybes ir geru rezultatu.
P.S. parasysiu, kai pavyks atsikratyt keliu nereikalingu centimetru mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites mirksiukas.gif
jei jus nieko pries ir as siandien vakare prie jusu prisijungiu daryti siuos stebuklingus pratimukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 18, 11:27)
Per kiek laiko atsikratei,ar kiekviena diena darei? smile.gif

pradėjau pratimus sausio 6 diena daryti. darau kiekviena diena ( buvo tik keletas tinginio dienu blush2.gif ). Pratimus pilvui kartais atlieku ir kelis kart per diena thumbup.gif As siaip ansvorio neturejau, tik visa suglebus buvau, ir sonine ispudinga pas mane buvo. o dabar visa sutvirtejau, sonine isnyko, tai pastebiu ne tik as, bet ir kiti zmones thumbup.gif taip kad treniruosiuos toliau. vasara vestuves, tai noriu labai grazi buti wub.gif blush2.gif
Atsakyti