Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Paneles, pradedu sportuoti su jumis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 02 17, 13:18)
Paneles, pradedu sportuoti su jumis  bigsmile.gif

Sveika atvykusi 4u.gif
Ir sekmes , ir istvermes 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, prireiks , turiu dideli nora, bet neturiu valios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 02 17, 13:50)
Aciu, prireiks , turiu dideli nora, bet neturiu valios  blush2.gif

Aš manau, kai pradės matytis ar jaustis pirmi rezultatai-atsiras ir valios 4u.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 02 17, 15:04)
Aš manau, kai pradės matytis ar jaustis pirmi rezultatai-atsiras ir valios  4u.gif Sėkmės  smile.gif

Tai jau tikrai,sutinku drinks_cheers.gif
Valios stiprybe ir as nepasizymiu blush2.gif ,bet kai matai rezultatus vis norisi eiti pirmyn assa.gif SEKMES!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
sportuoju savaitele,skauda visus raumenukus ,gal ka darau ne taip?
apimtys dar nepamazejo,bet tikiuosi kad valios uzteks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 13, 16:46)
Ir dar norejau pasidziaugti: arba man haliucinacijos, arba man zenkliai sumazejo lasinuku ant sonu  bigsmile.gif  nors pilvo presui man sunkiausia daryt. o kojom ir subiniukui gana nesunku  thumbup.gif
Man ir su presu sunkiausia doh.gif

QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 17, 07:58)
Ir daryt pratimukus labai smagu isijungus filmuka mirksiukas.gif
Vis ne viena drinks_cheers.gif

Niu ką, sekiau sekiau jumi... pagaliau prisiverčiau pamėgint blush2.gif Patiko thumbup.gif Kokį mėnesį laiko labai ties juosmeniu skaudėjo, bet dabar žiūriu jau nebe taip stipriai, jau ir pasilenkt normaliai galiu, ir sėdėt lengviau rolleyes.gif Nors dar tik 3 kart tedariau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 02 17, 14:58)
sveikutes 4u.gif
sportuoju savaitele,skauda visus raumenukus ,gal ka darau ne taip?
apimtys dar nepamazejo,bet tikiuosi kad valios uzteks bigsmile.gif

Ar skauda ar maudžia? Skaudėt neturėtų g.gif Gal per staigiai pradėjot po pertraukos ar krūvis iš karto per didelis...
Atsakyti
Kai pradejau daryt pratimukus ir man viskas skaudejo ,netaip ,kad paskaudetu truputi schmoll.gif ,bet kelias dienas ,nei atsisesti normaliai ,nei atsigulti ,juoktis net negalejo pilva skaudejo doh.gif .Dabar jau niekas nebeskauda smile.gif priprato raumenukai ,sustiprejo thumbup.gif
Atsakyti
As irgi susigundziau ir pasibandziau pratimukus vakar. Rezultatas- su pilvo presu viskas ok, bet kakla tai baisiai skauda blink.gif blink.gif Darant pratimus, atrodo, kad nukris man ta galva biggrin.gif biggrin.gif Gal kazka ne taip dariau? Ar siaip kaklo raumenys nestiprus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 02 17, 15:41)
Ar skauda ar maudžia? Skaudėt neturėtų  g.gif Gal per staigiai pradėjot po pertraukos ar krūvis iš karto per didelis...

gal persistengiu smile.gif ,bet skauda ties juosmeniu labiausiai
Atsakyti
Mergaites, as irgi prisidedu prie jusu smile.gif kantrybes ir uzsispyrimo visoms 4u.gif
Atsakyti