Paneles, pradedu sportuoti su jumis
QUOTE(Inesssija @ 2009 02 17, 13:18)
Paneles, pradedu sportuoti su jumis
Sveika atvykusi
Ir sekmes , ir istvermes
Aciu, prireiks , turiu dideli nora, bet neturiu valios
QUOTE(Inesssija @ 2009 02 17, 13:50)
Aciu, prireiks , turiu dideli nora, bet neturiu valios
Aš manau, kai pradės matytis ar jaustis pirmi rezultatai-atsiras ir valios Sėkmės
QUOTE(Merkina @ 2009 02 17, 15:04)
Aš manau, kai pradės matytis ar jaustis pirmi rezultatai-atsiras ir valios Sėkmės
Tai jau tikrai,sutinku
Valios stiprybe ir as nepasizymiu ,bet kai matai rezultatus vis norisi eiti pirmyn SEKMES!!!
sveikutes
sportuoju savaitele,skauda visus raumenukus ,gal ka darau ne taip?
apimtys dar nepamazejo,bet tikiuosi kad valios uzteks
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 13, 16:46)
Ir dar norejau pasidziaugti: arba man haliucinacijos, arba man zenkliai sumazejo lasinuku ant sonu nors pilvo presui man sunkiausia daryt. o kojom ir subiniukui gana nesunku
Man ir su presu sunkiausia QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 17, 07:58)
Ir daryt pratimukus labai smagu isijungus filmuka
Vis ne viena Niu ką, sekiau sekiau jumi... pagaliau prisiverčiau pamėgint Patiko Kokį mėnesį laiko labai ties juosmeniu skaudėjo, bet dabar žiūriu jau nebe taip stipriai, jau ir pasilenkt normaliai galiu, ir sėdėt lengviau Nors dar tik 3 kart tedariau
QUOTE(nirce @ 2009 02 17, 14:58)
sveikutes
Ar skauda ar maudžia? Skaudėt neturėtų Gal per staigiai pradėjot po pertraukos ar krūvis iš karto per didelis...
Kai pradejau daryt pratimukus ir man viskas skaudejo ,netaip ,kad paskaudetu truputi ,bet kelias dienas ,nei atsisesti normaliai ,nei atsigulti ,juoktis net negalejo pilva skaudejo .Dabar jau niekas nebeskauda priprato raumenukai ,sustiprejo
As irgi susigundziau ir pasibandziau pratimukus vakar. Rezultatas- su pilvo presu viskas ok, bet kakla tai baisiai skauda Darant pratimus, atrodo, kad nukris man ta galva Gal kazka ne taip dariau? Ar siaip kaklo raumenys nestiprus?
QUOTE(Merkina @ 2009 02 17, 15:41)
Ar skauda ar maudžia? Skaudėt neturėtų Gal per staigiai pradėjot po pertraukos ar krūvis iš karto per didelis...
gal persistengiu ,bet skauda ties juosmeniu labiausiai
Mergaites, as irgi prisidedu prie jusu kantrybes ir uzsispyrimo visoms