Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 13, 17:34)
Aš dar tik antrą savaitę ir labai tikiuosi, kad rezultatų pasieksiu  ax.gif

linkiu tau sekmes,man tikrai patinka si programa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 02 13, 19:40)
linkiu tau sekmes,man tikrai patinka si programa  thumbup.gif

Ačiū ax.gif Man irgi patinka, labai smagu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis! Prisedau prie pc pasportuoti biggrin.gif nes vakare nebus laiko blush2.gif

Ir dar norejau pasidziaugti: arba man haliucinacijos, arba man zenkliai sumazejo lasinuku ant sonu bigsmile.gif nors pilvo presui man sunkiausia daryt. o kojom ir subiniukui gana nesunku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 13, 19:46)
Labas vakarelis! Prisedau prie pc pasportuoti  biggrin.gif  nes vakare nebus laiko  blush2.gif

Ir dar norejau pasidziaugti: arba man haliucinacijos, arba man zenkliai sumazejo lasinuku ant sonu  bigsmile.gif  nors pilvo presui man sunkiausia daryt. o kojom ir subiniukui gana nesunku  thumbup.gif

O kiek laiko darai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 13, 20:04)
O kiek laiko darai?  blush2.gif

siandien 8 vakaras tik blush2.gif
Papildyta:
Na va siandienos duokle raumenukams atiduota biggrin.gif lekiu i dusa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 13, 20:18)
siandien 8 vakaras tik  blush2.gif
Papildyta:
Na va siandienos duokle raumenukams atiduota  biggrin.gif  lekiu i dusa  drinks_cheers.gif

Tai va, sakau, kad gerai veikia šitie praitmukai thumbup.gif
Atsakyti
Na pagaliauuuuu pratimuka sedmenims padariau iki galo ,ko nebuvo pacioje pradzioje thumbup.gif buvo sunkoka bet islaikiau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Dabar ruosiuosi rankoms ir kojoms atlikti pratimukus showoff.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kantrybės ir nenutraukiamo pasiryžimo cool.gif Su mūsų norais tik pirmyn link norimų rezultatų 4u.gif
P.S MYLĖKIT ir būkit MYLIMOS smile.gif Su Valentinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 02 14, 21:10)
Kantrybės ir nenutraukiamo pasiryžimo  cool.gif  Su mūsų norais tik pirmyn link norimų rezultatų  4u.gif
P.S MYLĖKIT ir būkit MYLIMOS  smile.gif Su Valentinu  smile.gif

Dėkui už sveikinimus ax.gif Tau taip pat visokeriopos meilės 4u.gif
Atsakyti
na man sunkiausia uzpakaliukui daryti,siandien tik pirma karta dariau rankom,kojom ir uzpakaliukui,o pilvo presui tai jau antras menuo, tai itariu rytoj nepaeisiu doh.gif pilvo presui tai tais pratimukais esu labai patenkinta,ir nesunku daryti ir rezultatai greitai matosi,ziuresim kaip bus kojom,rankom ir uzpakaliukui g.gif
Atsakyti
Reikes ir man pabandyt, nes irgi sedima darba dirbu o ir siaip nesu manekenisku proporciju biggrin.gif tai tik i nauda bus, nes vis neprisiruosiu pasportuot fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(blossom69 @ 2009 02 16, 23:54)
Reikes ir man pabandyt, nes irgi sedima darba dirbu o ir siaip nesu manekenisku proporciju biggrin.gif  tai tik i nauda bus, nes vis neprisiruosiu pasportuot fitness3.gif

Pabandyk,tai veikia bigsmile.gif Sportuoju apie men.ir tai ne kiekviena diena ,bet rezultatai matosi , mazeja apimtys,stangreja kunas ,jau ir artimieji pastebejo mazesni pilvuka smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir daryt pratimukus labai smagu isijungus filmuka mirksiukas.gif
Atsakyti