Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Labukas visiems..naujoke cia esu,bet manau kaip nors isgyvensim naujoko dalia..
tai dbr del tu pratimuku... rolleyes.gif jau buvau maciusi juos, tj vis galvojau padeda jie ar nea...tj matau,labai daug ir geru atsiliepimu..liux...tj manyciau reiks prisijungti 4u.gif

tik va,pora klausimeliu...geriau daryti kas dien,ar kas antra diena? unsure.gif nes cia kazkur skaiciau apie raumenuku nykima,ar kazkaip... g.gif smile.gif

ai ir dar...cia kaip supratau,kazkas iskart visus pratimukus darot? tj bent pradzioj neuztenka pvz pilvukui,o paskiau jau ir toliau?

niu ot as kokia,gi dar paklausti noriu...gal kas geru pratimu zinot krutinei? blush2.gif
turiu omeny,turint ne maza krutine...pratimuku... mirksiukas.gif

labai aciu uz kantrybe skaitant,ir aciu uz atsakymus... ax.gif smile.gif
Atsakyti
as pratimukus darau jau 17 dienu. savijauta super. labai dideliu pokyciu dar nematau, bet vienas kelnes usegu gan nesunkiai smile.gif sportuosiu ir toliau. ir jums sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 11, 11:45)
Na nezinau mergaites ,kaip jums ,bet man tie filmukai kol uzsikrauna pareina 15-20 min. gal ir daugiau. doh.gif kiekvienas atskirai verysad.gif
Tai jau ima nervas  g.gif , o as taip megstu ziureti ir kartu mankstintis fitness4.gif

Man tai greitai užsikrauna, bet vis tiek sujungiu visus iš karto, paspaudžiu pauzę, tada palaukiu, kol visi užsikraus, o tada jau ir sportuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2009 02 11, 10:43)
gal, kad sprando neskaudėtų, reiktų laikyti rankas ne ant pakaušio, o ant kaklo  mastau.gif ir atsilenkiant visada reikia įsivaizduoti, kad laikai po smakru kiaušinį ir stengiesi jo nesutraiškyti  ax.gif O būtiniausia manau reikia prieš pradedant sportuoti padaryti tempimo pratimus, taip pat ir kaklo tempimo pratimus, gal tada ne taip skaudės smile.gif

Aš tai nežinau, kaip jums skauda. Man ta prasme po to jo neskauda, nepatempiu. Man tiesiog pavargsta sprandas, laikant kūną pakeltą nuo žemės. Tai kartais dėl to negaliu iki galo visko padaryt, nes turiu padėt galvą ant grindų, kad pailsėtų
Papildyta:
QUOTE(TaNila @ 2009 02 11, 14:22)
Labukas visiems..naujoke cia esu,bet manau kaip nors isgyvensim naujoko dalia..
tai dbr del tu pratimuku...  rolleyes.gif jau buvau maciusi juos, tj vis galvojau padeda jie ar nea...tj matau,labai daug ir geru atsiliepimu..liux...tj manyciau reiks prisijungti 4u.gif

tik va,pora klausimeliu...geriau daryti kas dien,ar kas antra diena? unsure.gif  nes cia kazkur skaiciau apie raumenuku nykima,ar kazkaip... g.gif  smile.gif

ai ir dar...cia kaip supratau,kazkas iskart visus pratimukus darot? tj bent pradzioj neuztenka pvz pilvukui,o paskiau jau ir toliau?

niu ot as kokia,gi dar paklausti noriu...gal kas geru pratimu zinot krutinei? blush2.gif
turiu omeny,turint ne maza krutine...pratimuku... mirksiukas.gif

labai aciu uz kantrybe skaitant,ir aciu uz atsakymus...  ax.gif  smile.gif

Na, aš tai vadovaujuos ne kažkieno svaičiojimais apie raumenų nykimą, bet paties trenerio pasakymu mankštos eigoje "see you in 24 hours" (pasimatysime po 24 valandų) arba "just 8 minutes everyday" (tik 8 minutės kasdien). O dėl to, ar visus ar po vieną, tai čia jau, manau, priklauso nuo tavo probleminių vietų. Aš noriu visą kūną sustangrint, tai dėl tokio tikslo nepagailiu tų 40 minučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Turiu tokią problemėlę. Pati nesu apkūni, riebalų per daug neturiu. Kankina pilvas. Riebaliukų, aišku, yra šiek tiek, bet neramina kitas dalykas. Toje vietoje tarp "trikampėlio" ir bambos pilvukas apvalus, toks kaip kalniukas. Na, mačius pas ne vieną moterį, kad taip yra. Bet ar tai yra figūros dalis, ar riebaliukai? Ar gali taip būt, kad niekada ir neturėsiu plokščio pilvo? Gal kuri taip pat turite tokį pilvuką ar turėjote? Gal kokių patarimų? 4u.gif
Atsakyti
Na va katik paplusejau 8 min uzpakaliukui, 8 min kojoms ir 8 min pilvui fitness4.gif showoff.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Patinka dabar tas jausmas raumenukuose thumb_yello.gif
Bet va toks keistumas yra: kojoms ir sedmenims sugebu padaryt viska kaip reikia, o pilvui neistengiu niekaip cray.gif Labai sunku, nors jau ne pirmas vakaras darbuojuosi verysad.gif
Atsakyti
Tai "indiškas" pilvukas biggrin.gif
Atsakyti
Aš mankštinuosi apie 45 min kas antrą dieną ir porą kartų per savaitę einu į aerobiką ar baseiną (kol kas tik antra savaitė blush2.gif ) Kiek žinau vien tik pilvo preso sustiprinimui reikia 2-3 savaičių (bent jau mano atveju). Kai kurių pratimų pradžioj negalėjau padaryti iki galo, bet geriau padarydavau po mažiau, bet taisyklingai smile.gif
Savijauta iš tikrųjų gerėja, pradedu jausti, kad kažkada, ten kur dabar maudžia, buvo raumenukai biggrin.gif Bet manau po truputį pasieksiu rezultatų. Būtų ne pro šalį numesti kelis kg ir sustangrinti kūną ax.gif
Atsakyti
Atrode nerealu, kasdien pasportuoti po 8 min ir pasiekti norimu rezultatu. Bet paskaicius jusu komentarus, supratau, kad tai imanoma. Kibsiu ir as i darba, reikia pries vasara siek tiek aptirpdyti riebaliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 12, 00:47)

Bet va toks keistumas yra: kojoms ir sedmenims sugebu padaryt viska kaip reikia, o pilvui neistengiu niekaip  cray.gif Labai sunku, nors jau ne pirmas vakaras darbuojuosi  verysad.gif

O man atvirksciai visus pratimukus padarau be problemu thumbup.gif ,bet sedmenims 8 min. neistveriu, per sunku man blush2.gif doh.gif
Skauda nors tu ka, nieko nepadarau g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 12, 12:19)
O man atvirksciai visus pratimukus padarau be problemu thumbup.gif  ,bet sedmenims  8 min. neistveriu, per sunku man blush2.gif  doh.gif
Skauda nors tu ka, nieko nepadarau g.gif

Nieko tokio,sutvirtės raumenukai ir darysit normaliai.Man ir sėdmenims sunkiausi,nes matyt šitie raumenys silpniausi,o pilvo presą galėčiau daryt 3 kart iš eilės,matyt mažiausiai apleistas.
Atsakyti
Man anksčiau buvo sunkiausi sėdmenims,vos padarydavau unsure.gif ,bet dabar,kai jau kelias savaites darau,tai nebėra taip sunku smile.gif aš dabar kiekvieną dieną darau taip:pirmiausia sėdmenims,paskui pilvui ir tada kojoms smile.gif ,pradedu nuo sunkiausių pratimų man,t.y.sėdmenims,nes pabaigoje,bijau,kad neliks šiems pratimams jėgų biggrin.gif
Darau jau kelias savaites,jaučiu,kad kūnas sutvirtėjo thumbup.gif
Atsakyti
Na, o gal būtų galima kiek išsamiau apie tai? lotuliukas.gif
Atsakyti