Labukas visiems..naujoke cia esu,bet manau kaip nors isgyvensim naujoko dalia..
tai dbr del tu pratimuku... jau buvau maciusi juos, tj vis galvojau padeda jie ar nea...tj matau,labai daug ir geru atsiliepimu..liux...tj manyciau reiks prisijungti
tik va,pora klausimeliu...geriau daryti kas dien,ar kas antra diena? nes cia kazkur skaiciau apie raumenuku nykima,ar kazkaip...
ai ir dar...cia kaip supratau,kazkas iskart visus pratimukus darot? tj bent pradzioj neuztenka pvz pilvukui,o paskiau jau ir toliau?
niu ot as kokia,gi dar paklausti noriu...gal kas geru pratimu zinot krutinei?
turiu omeny,turint ne maza krutine...pratimuku...
labai aciu uz kantrybe skaitant,ir aciu uz atsakymus...
as pratimukus darau jau 17 dienu. savijauta super. labai dideliu pokyciu dar nematau, bet vienas kelnes usegu gan nesunkiai sportuosiu ir toliau. ir jums sekmes
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 11, 11:45)
Na nezinau mergaites ,kaip jums ,bet man tie filmukai kol uzsikrauna pareina 15-20 min. gal ir daugiau. kiekvienas atskirai
Tai jau ima nervas , o as taip megstu ziureti ir kartu mankstintis
Tai jau ima nervas , o as taip megstu ziureti ir kartu mankstintis
Man tai greitai užsikrauna, bet vis tiek sujungiu visus iš karto, paspaudžiu pauzę, tada palaukiu, kol visi užsikraus, o tada jau ir sportuoju
Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2009 02 11, 10:43)
gal, kad sprando neskaudėtų, reiktų laikyti rankas ne ant pakaušio, o ant kaklo ir atsilenkiant visada reikia įsivaizduoti, kad laikai po smakru kiaušinį ir stengiesi jo nesutraiškyti O būtiniausia manau reikia prieš pradedant sportuoti padaryti tempimo pratimus, taip pat ir kaklo tempimo pratimus, gal tada ne taip skaudės
Aš tai nežinau, kaip jums skauda. Man ta prasme po to jo neskauda, nepatempiu. Man tiesiog pavargsta sprandas, laikant kūną pakeltą nuo žemės. Tai kartais dėl to negaliu iki galo visko padaryt, nes turiu padėt galvą ant grindų, kad pailsėtų
Papildyta:
QUOTE(TaNila @ 2009 02 11, 14:22)
Labukas visiems..naujoke cia esu,bet manau kaip nors isgyvensim naujoko dalia..
tai dbr del tu pratimuku... jau buvau maciusi juos, tj vis galvojau padeda jie ar nea...tj matau,labai daug ir geru atsiliepimu..liux...tj manyciau reiks prisijungti
tik va,pora klausimeliu...geriau daryti kas dien,ar kas antra diena? nes cia kazkur skaiciau apie raumenuku nykima,ar kazkaip...
ai ir dar...cia kaip supratau,kazkas iskart visus pratimukus darot? tj bent pradzioj neuztenka pvz pilvukui,o paskiau jau ir toliau?
Na, aš tai vadovaujuos ne kažkieno svaičiojimais apie raumenų nykimą, bet paties trenerio pasakymu mankštos eigoje "see you in 24 hours" (pasimatysime po 24 valandų) arba "just 8 minutes everyday" (tik 8 minutės kasdien). O dėl to, ar visus ar po vieną, tai čia jau, manau, priklauso nuo tavo probleminių vietų. Aš noriu visą kūną sustangrint, tai dėl tokio tikslo nepagailiu tų 40 minučių
Sveikos visos. Turiu tokią problemėlę. Pati nesu apkūni, riebalų per daug neturiu. Kankina pilvas. Riebaliukų, aišku, yra šiek tiek, bet neramina kitas dalykas. Toje vietoje tarp "trikampėlio" ir bambos pilvukas apvalus, toks kaip kalniukas. Na, mačius pas ne vieną moterį, kad taip yra. Bet ar tai yra figūros dalis, ar riebaliukai? Ar gali taip būt, kad niekada ir neturėsiu plokščio pilvo? Gal kuri taip pat turite tokį pilvuką ar turėjote? Gal kokių patarimų?
Na va katik paplusejau 8 min uzpakaliukui, 8 min kojoms ir 8 min pilvui
Patinka dabar tas jausmas raumenukuose
Bet va toks keistumas yra: kojoms ir sedmenims sugebu padaryt viska kaip reikia, o pilvui neistengiu niekaip Labai sunku, nors jau ne pirmas vakaras darbuojuosi
Patinka dabar tas jausmas raumenukuose
Bet va toks keistumas yra: kojoms ir sedmenims sugebu padaryt viska kaip reikia, o pilvui neistengiu niekaip Labai sunku, nors jau ne pirmas vakaras darbuojuosi
Tai "indiškas" pilvukas
Aš mankštinuosi apie 45 min kas antrą dieną ir porą kartų per savaitę einu į aerobiką ar baseiną (kol kas tik antra savaitė ) Kiek žinau vien tik pilvo preso sustiprinimui reikia 2-3 savaičių (bent jau mano atveju). Kai kurių pratimų pradžioj negalėjau padaryti iki galo, bet geriau padarydavau po mažiau, bet taisyklingai
Savijauta iš tikrųjų gerėja, pradedu jausti, kad kažkada, ten kur dabar maudžia, buvo raumenukai Bet manau po truputį pasieksiu rezultatų. Būtų ne pro šalį numesti kelis kg ir sustangrinti kūną
Savijauta iš tikrųjų gerėja, pradedu jausti, kad kažkada, ten kur dabar maudžia, buvo raumenukai Bet manau po truputį pasieksiu rezultatų. Būtų ne pro šalį numesti kelis kg ir sustangrinti kūną
Atrode nerealu, kasdien pasportuoti po 8 min ir pasiekti norimu rezultatu. Bet paskaicius jusu komentarus, supratau, kad tai imanoma. Kibsiu ir as i darba, reikia pries vasara siek tiek aptirpdyti riebaliukus
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 12, 00:47)
O man atvirksciai visus pratimukus padarau be problemu ,bet sedmenims 8 min. neistveriu, per sunku man
Skauda nors tu ka, nieko nepadarau
QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 12, 12:19)
O man atvirksciai visus pratimukus padarau be problemu ,bet sedmenims 8 min. neistveriu, per sunku man
Nieko tokio,sutvirtės raumenukai ir darysit normaliai.Man ir sėdmenims sunkiausi,nes matyt šitie raumenys silpniausi,o pilvo presą galėčiau daryt 3 kart iš eilės,matyt mažiausiai apleistas.
Man anksčiau buvo sunkiausi sėdmenims,vos padarydavau ,bet dabar,kai jau kelias savaites darau,tai nebėra taip sunku aš dabar kiekvieną dieną darau taip:pirmiausia sėdmenims,paskui pilvui ir tada kojoms ,pradedu nuo sunkiausių pratimų man,t.y.sėdmenims,nes pabaigoje,bijau,kad neliks šiems pratimams jėgų
Darau jau kelias savaites,jaučiu,kad kūnas sutvirtėjo
Darau jau kelias savaites,jaučiu,kad kūnas sutvirtėjo
Na, o gal būtų galima kiek išsamiau apie tai?