Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

uch, šaunuolė smile.gif
aš va ką tik pabaigiau, pirma diena... nepasakyčiau, kad labai sunku, na tik pilvo presaui ojojoj... smile.gif nors ryt pažiūrėsim, tpsknt tongue.gif
o ar kasdien darote?
ir ką daryti, tiksliau, kaip daryti, kad darant pilvo presą, neskaudėtų sprando? teoriškai žinau, reik žiūrėt į lubas, bet nieko gero neišeina vis tiek...
aš net matuoris bijau apimtis, taip praugau per žiemą, kad siaubas... vos į džinsus beįlendu, brrrrr...

QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 10, 16:36)
Tikrai tikrai bus. Pati pirmas dvi dienas vos bepaėjau. Vis "nusimuliuodavau" pratimėlį kitą, kai per sunku būdavo. Bet va jau vakar tai dariau pilnu pajėgumu ir, atrodo, dar galėčiau keturis kartus tą patį padaryt  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2009 02 10, 21:00)
uch, šaunuolė smile.gif
aš va ką tik pabaigiau, pirma diena... nepasakyčiau, kad labai sunku, na tik pilvo presaui ojojoj... smile.gif nors ryt pažiūrėsim, tpsknt tongue.gif
o ar kasdien darote?
ir ką daryti, tiksliau, kaip daryti, kad darant pilvo presą, neskaudėtų sprando? teoriškai žinau, reik žiūrėt į lubas, bet nieko gero neišeina vis tiek...
aš net matuoris bijau apimtis, taip praugau per žiemą, kad siaubas... vos į džinsus beįlendu, brrrrr...

aš tai kasdien darau. o dėl to sprando tai nežinau. aš kai žiūriu į lubas, tai man tik labiau skauda. nežinau tikrai, gal raumenys per silpni ar dar kas.. neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
As taip pat kasdien darau smile.gif spranda pirmom dienom ir man skaudejo, bet po keliu dienu kazkaip nustojo skaudet, dabar jau visai neskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2009 02 10, 21:00)
uch, šaunuolė smile.gif
o ar kasdien darote?

Reikia ziureti i kelius, jei jie sulenkti ir butinai neliesti smakru krutines, tada neskauda sprando smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 10, 17:36)
Tikrai tikrai bus. Pati pirmas dvi dienas vos bepaėjau. Vis "nusimuliuodavau" pratimėlį kitą, kai per sunku būdavo. Bet va jau vakar tai dariau pilnu pajėgumu ir, atrodo, dar galėčiau keturis kartus tą patį padaryt  lotuliukas.gif

OHO, smagu girdėt thumbup.gif Pripras ir mano raumenys judėt, be to, kai žinau, kad ne viena - daug lengviau pratimai pasidaro 4u.gif
Atsakyti
Pas mane jau irgi rezultatai matos drinks_cheers.gif Gal dėl to taip greitai, kad riebaliukų pas mane mažai bebuvo, tik tokia minkštute esu. O dabar jau ir ant pilvuko kažkas matos, ir ant kojų ypač thumbup.gif Taip kad tęsiu treniruotes toliau. Tiesa, aš dar ant stepo pasportuoju kas vakarą mirksiukas.gif
Atsakyti
gal, kad sprando neskaudėtų, reiktų laikyti rankas ne ant pakaušio, o ant kaklo mastau.gif ir atsilenkiant visada reikia įsivaizduoti, kad laikai po smakru kiaušinį ir stengiesi jo nesutraiškyti ax.gif O būtiniausia manau reikia prieš pradedant sportuoti padaryti tempimo pratimus, taip pat ir kaklo tempimo pratimus, gal tada ne taip skaudės smile.gif
Atsakyti
Na nezinau ,ar man taip atrodo ,kad kazkas jau matosi,ar istikro,bet apimtys pagal drabuzius siek tiek mazeja bigsmile.gif
Gaila neissimatavau pries sportuojant,neturiu ko palygint g.gif dar papildomai viena kart dienoje issimasazuoju visas problematiskas kuno vieteles su spec. kremuku,ziesiu kas gausis blogiau nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Tempimus būtinai reikia daryt. Darant pratimus pilvo presui, darau pratimus ir nugarai. Žodžiu, kad vieną taisant-kito nesugadinti smile.gif Kiek girdėjau, jei problemos su nugara, visada pataria stiprinti ne tik nugaros raumenis, bet ir pilvo presą cool.gif
Atsakyti
užkačialinai biggrin.gif
QUOTE(d.ligita @ 2009 02 10, 23:17)
As taip pat kasdien darau  smile.gif  spranda pirmom dienom ir man skaudejo, bet po keliu dienu kazkaip nustojo skaudet, dabar jau visai neskauda  thumbup.gif

Atsakyti
Na nezinau mergaites ,kaip jums ,bet man tie filmukai kol uzsikrauna pareina 15-20 min. gal ir daugiau. doh.gif kiekvienas atskirai verysad.gif
Tai jau ima nervas g.gif , o as taip megstu ziureti ir kartu mankstintis fitness4.gif
Atsakyti
Man irgi visai patiko tie pratimukai, nuo praeitos savaitės pradėjau fitness3.gif , o tai per žiemą visa išglebau doh.gif . Aš juos parsisiunčiau per DC++ .
Atsakyti