Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(songrada @ 2009 02 05, 13:10)
Jeigu norite parsisiųsti treniruotes, spauskite ant nuorodų, tada failą get_video  pervadinkite į pavadinimą su .flv galūne (pvz: get_video pervadinkite į sedmenys.flv ar atitinkamai) ir išsisaugokite kietajame diske (ty kompiuteryje). Nuorodos:

8 min treniruotė pilvo presui

8 min treniruote sėdmenims.

8 min treniruote Rankoms

8 min treniruote kojoms

Jeigų šių failų jūsų video grotuvas nerodo, galite atsisiųsti VLC grotuvą, kuris rodys, iš čia: VLC grotuvas

O man neatidaro puslapiu verysad.gif ir nezinau kaip galima butu issaugoti kompiuteryje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2009 02 09, 02:21)
O man neatidaro puslapiu  verysad.gif  ir nezinau kaip galima butu issaugoti kompiuteryje  verysad.gif

Taip nebeatsidaro, tiesiog nukopijuokite norimo parsisiųsti video internetinį adresą iš youtube.com, į laukelį esantį šiame puslapyje ir spauskite "get video" ir parsisiųsite:

http://www.techcrunc...-youtube-movie/
Atsakyti
sveikutes,prisijungiau ir as prie sportuojanciu burio smile.gif Sunku, bet nepasiduodu biggrin.gif
Atsakyti
niu va dariau dar tik viena karta siuos pratimus bet nieko neskauda, nors ir nespejau su treneriu blush2.gif o sakykit, sie pratimai padeda lasinukams ant sonu blush2.gif
Atsakyti
ryt ryte bandysiu ir as daryt pratimukus. smile.gif matysim, ar daug istvermes turiu:)
Atsakyti
Arba čia tik namo laki vaizduotė, įtakota didelio troškimo, arba šie pratimai tikrai daro stebuklus... Pradėjau antrąją savaitę su jais ir šiandien darydama ant atvaizdo lange pastebėjau, kad užpakaliukas užsirietęs ax.gif Tiesa, antsvorio neturėjau ir neturiu, tik norėjau sustangrint kūną. Manau, užpakaliukas jau pradeda suprast, ko iš jo noriu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkes! mirksiukas.gif Priimkit ir mane ax.gif

Vakar bandziau daryti pilvo presui pratimus doh.gif Dariau per puse maziau, nei reikia ir tai labai sunku buvo.

Dabar ka tik dariau pilvui ir sedmenims fitness3.gif Jauciasi labai kakle skausmas toks keistas ir ties skrandziu blush2.gif

sunku man labai kai 6 metus visai neturejau jokio fizinio kruvio blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif BET AS NEPASIDUOSIU juk jaunas zmogus esu aggressive.gif reikia prisiziureti smile.gif

O kurios ilgiau jau situos pratimus darot, ar matosi rezultatai? po kiek laiko pasimate nors kiek? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 09, 21:20)
Arba čia tik namo laki vaizduotė, įtakota didelio troškimo, arba šie pratimai tikrai daro stebuklus... Pradėjau antrąją savaitę su jais ir šiandien darydama ant atvaizdo lange pastebėjau, kad užpakaliukas užsirietęs  ax.gif  Tiesa, antsvorio neturėjau ir neturiu, tik norėjau sustangrint kūną. Manau, užpakaliukas jau pradeda suprast, ko iš jo noriu  thumbup.gif

Kaip pavydziu ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(songrada @ 2009 02 09, 10:45)
Taip nebeatsidaro, tiesiog nukopijuokite norimo parsisiųsti video internetinį adresą iš youtube.com, į laukelį esantį šiame puslapyje ir spauskite "get video" ir parsisiųsite:

http://www.techcrunc...-youtube-movie/

Labai aciu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos

stebiu sia temele, ir pati pro reta darau pratimukus (dar i i sporto sale nueinu0, bet kazkaip pasigendu daugiau komentaru is jau seniai daranciuju ir rezultatu apibendrinimu g.gif Nagi, merginos, kiek centimetru pametete???
Atsakyti
swoon.gif Kažkokia anomalija... Per savaitę šlaunų apimtis 3cm sumažėjo lens.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 02 10, 16:53)
swoon.gif  Kažkokia anomalija... Per savaitę šlaunų apimtis 3cm sumažėjo  lens.gif

Nieko sau thumbup.gif Aš tai dar tik pradedu, kol kas tik skauda visur verysad.gif Bet tikiuosi po kažkiek laiko bus lengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 02 10, 16:58)
Nieko sau  thumbup.gif  Aš tai dar tik pradedu, kol kas tik skauda visur  verysad.gif Bet tikiuosi po kažkiek laiko bus lengviau  ax.gif

Tikrai tikrai bus. Pati pirmas dvi dienas vos bepaėjau. Vis "nusimuliuodavau" pratimėlį kitą, kai per sunku būdavo. Bet va jau vakar tai dariau pilnu pajėgumu ir, atrodo, dar galėčiau keturis kartus tą patį padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti