sveikos sportininkes,as ir noreciau prisijungti prie jusu burio bet beda yra ta, kad pas mane ribotas internetas todel kiekviena diena negaleciau per interna ziureti tu klipuku. tai va, norejau paklausti, gal kuri geriete atsirastu, kuri man atsiustu i az ta vaizdo medziagyte? buciau laaabai dekinga
QUOTE(d.ligita @ 2009 02 04, 14:15)
sveikutes mielosios sportininkes na as jau 10 dieneliu darau siuos pratimukus. raumenu jau nebeskauda, tai kazkaip keista, tada man atrodo, kad lyg ir poveikio jokio nera tai jau stengiuosi per diena po kelis kartus pakartoti. siaip esu visokiu cipsu,sokoladu ir t.t valgytoja,kito maisto gali ir nebuti bet dabar stengiuosi kaip tik valgyti normalu maista. visai neblogai sekasi o kai uzeinu i sia tema pasiskaitinet, tai taip ir norisi greiciau eiti daryti pratimuku sekmes Jums visoms
Niekas taip greitai nepasidaro. O norint tureti pilvo presa, pirmuciausia reikia nutirpdyti riebalini audini. Juk po riebalais tvirtejantis presas nesimatys. Ir siaip pilvo presa suformuoti yra zymiai sunkiau nei kitas kuno vietas Taigi, kantrybes, nes turi praeiti ne vienas menuo
QUOTE(edditka @ 2009 02 04, 18:29)
sveikos sportininkes,as ir noreciau prisijungti prie jusu burio bet beda yra ta, kad pas mane ribotas internetas todel kiekviena diena negaleciau per interna ziureti tu klipuku. tai va, norejau paklausti, gal kuri geriete atsirastu, kuri man atsiustu i az ta vaizdo medziagyte? buciau laaabai dekinga
Jeigu norite parsisiųsti treniruotes, spauskite ant nuorodų, tada failą get_video pervadinkite į pavadinimą su .flv galūne (pvz: get_video pervadinkite į sedmenys.flv ar atitinkamai) ir išsisaugokite kietajame diske (ty kompiuteryje). Nuorodos:
8 min treniruotė pilvo presui
8 min treniruote sėdmenims.
8 min treniruote Rankoms
8 min treniruote kojoms
Jeigų šių failų jūsų video grotuvas nerodo, galite atsisiųsti VLC grotuvą, kuris rodys, iš čia: VLC grotuvas
aciu, songrada, kad man paaiskinot nuo siol ir as jungiuosi i jusu buri, nes reikia numest ta pilva
QUOTE(songrada @ 2009 02 05, 13:10)
Jeigu norite parsisiųsti treniruotes, spauskite ant nuorodų, tada failą get_video pervadinkite į pavadinimą su .flv galūne (pvz: get_video pervadinkite į sedmenys.flv ar atitinkamai) ir išsisaugokite kietajame diske (ty kompiuteryje). Nuorodos:
8 min treniruote Rankoms
8 min treniruote kojoms
Jeigų šių failų jūsų video grotuvas nerodo, galite atsisiųsti VLC grotuvą, kuris rodys, iš čia: VLC grotuvas
8 min treniruote Rankoms
8 min treniruote kojoms
Ačiū labai
Jungiuos ir aš prie jūsų Ačiū songradai už pratimukus Kadangi ir mano darbas sėdimas, trūksta judesio. Bandysim dailinti formas
Man tai kažkaip keistai tie pratimukai. Kaip jau rašiau, tai po pirmos treniruotės, kitą dieną vos bepaėjau. Bet šiandien, po keturių dienų mankštos, visiškai nebeskauda nieko, nebejaučiu visai nieko raumenyse. Anksčiau visai nesportavau, tai raumenys nėra pripratę prie krūvio... Tai kaži čia taip normalu, kad man taip greitai jie priprato ir nebeskauda?
Sveikutes jungiuosi prie jusu Bandysiu ir as daryt tuos pratimukus ,nors lankau aerobika ir darom panasius pratimukus ir tenai ,bet nepakenks jei namie papildomai padirbesiu
gal kas galite rastu parasyti ar kaip tuos pratimus , nes man youtube neveikia:(
QUOTE(lucero @ 2009 02 08, 14:44)
gal kas galite rastu parasyti ar kaip tuos pratimus , nes man youtube neveikia:(
Ten raštu juos aprašyt nėra taip parasta. Vizualus pavyzdys - žymiai veiksmingesnis. O dėl ko konkrečiai youtube neveikia? Ta prasme puslapio neatidaro? Ar tiesiog netidaro video? Nes gali būti, kad kompiuteryje neįdiegta nauja flash player versija