Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 28, 18:27)
Pas mane trečio laipsnio stuburo skliozė. Kai vaikščiodavau į gydomąsias mankštas, tai visada darydavom laaabai daug įvairiausių atsilenkimų  mirksiukas.gif

Nu aš tų medicininių terminų nežinau.Šiaip yra susikaupę druskų, beprasidedanti kazkaip osteo...., problema su kažkelintais stuburo slanksteliais, pakrypęs stuburas., blush2.gif ( apmetus šitus reikalus visai esu.Kol skausmas nesuriečia, tai nesirūpinu savim blush2.gif ).

Tai norėjau paklaust, ar po atsilenkimų skauda nugarą?Nes man po kelių atsilenkimų paskui keletą dienų skaudėjo strėna, tiksliau vieną jo pusę.Kaži nepakenksiu?Gal galima lankstytis, bet neturi jaustis skausmas?
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 01 31, 14:27)
Nu aš tų medicininių terminų nežinau.Šiaip yra susikaupę druskų, beprasidedanti kazkaip osteo...., problema su kažkelintais stuburo slanksteliais, pakrypęs stuburas., blush2.gif ( apmetus šitus reikalus visai esu.Kol skausmas nesuriečia, tai nesirūpinu savim blush2.gif ).

Tai norėjau paklaust, ar po atsilenkimų skauda nugarą?Nes man po kelių atsilenkimų paskui keletą dienų skaudėjo strėna, tiksliau vieną jo pusę.Kaži nepakenksiu?Gal galima lankstytis, bet neturi jaustis skausmas?

jeigu skauda nugarą ,manau ,kad tokių atsilenkimų tau daryti negalima ,nes trenerė minėjo ,kad ne visiems šitie atsilenkimai tinka ax.gif
Atsakyti
As jau 5 dienas is eiles darau presui ir uzpakaliui pratimukus, bet labai akivaizdziu rezultatu nepastebejau kol kas unsure.gif taciau esu pasiryzus testi smile.gif
Atsakyti
As ir manau, kad pratimai labai super. smile.gif D smile.gif Darau juos jau 6 diena ir jauciuosi labai gerai. Prisilaikau maisto ir vakar isigyjau lanka. Tai kaip tik turiu laiko, taip ir suku, suku... biggrin.gif Tikiuosi ant vasaros tapti lieknesne ir stangresne.
Atsakyti

Skoliozė - iškrypimas su stuburo persisukimu ax.gif Na, aš dar nebandžiau šitų daryti, pirmadienį jau pradėt žadu blush2.gif Tai kaip pabandysiu, tada parašysiu, ar skaudėjo bent kiek. O šiaip, manau, neturėtų skaudėt. Gal tada pasikonsultuokit su gydytoju smile.gif
Atsakyti
beprasidedanti kazkaip osteo...., problema su kažkelintais stuburo slanksteliais, pakrypęs stuburas., blush2.gif

osteochondrozė? g.gif man tas pats. bet darau specialią mankštą nugarai stiprint ir po jos pilvukui ax.gif
Atsakyti
Taip, osteochondrozė cool.gif

O tie pratimikai man per sunkūs, kaip 10metų nesportavusiai.Sakiau pradėsiu nuo paprastų mankštų, o tai tokia sustingus jaučiuos, raumenys "nejudrūs".Vėliau po kokio mėn. bandysiu pereit prie šių pratimuku.Sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, visos 4u.gif Pagaliau šiandien ir aš prisijungiau prie visų sportininkių. Kaip nesportuojančiai, tai man visi pratimukai pareikalavo daug jėgų, ne visą laiką pajėgiau daryt, pasimuliuodavau vis ax.gif Bet šiaip tikrai labai superiniai. Jaučiasi, kad veiksmingi. Kojos linksta - atsistot normaliai negaliu thumbup.gif
Atsakyti
oj geruliai šitie.. thumbup.gif wakar dariau, tai dar ir šiandien jaučias.. biggrin.gif taip intensyviai sportavus jau seniai nebuvau.. biggrin.gif žiūrėsiu, kaip pookio mėnesio, ar matysis kas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jiolka @ 2009 02 03, 00:37)
oj geruliai šitie.. thumbup.gif  wakar dariau, tai dar ir šiandien jaučias.. biggrin.gif taip intensyviai sportavus jau seniai nebuvau.. biggrin.gif žiūrėsiu, kaip pookio mėnesio, ar matysis kas.. smile.gif

Pradzioje ir man taip buvo ,skaudejo viskas ypac kojos ,net atsitupt buvo skausminga doh.gif
O dabar jau nieko ,paskauda ,bet jau nebetaip smile.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš daryt smile.gif . Užsirašiau šiandien savo parametrus, žiūrėsiu, ar bus kokių nors pokyčių. Po 2 gimdymų ant pilvo liko kabanti oda, nežinau tik, ar po ja yra ir riebalo sluoksnelis, ar tik oda, tai tikiuosi patreniruoti raumenis, pastangrinti odą ir kažkaip sugrįžti į jaunystės laikus su liekna talija smile.gif (reikia sulieknėti 10 cm doh.gif ...).

Tik pasiskaičiusi jūsų įspūdžius nutariau pradėti nuo mažesnio pratimų kiekio ir mažesnio pakartojimų skaičiaus smile.gif . Ir taip jaučiasi doh.gif ...
Atsakyti
sveikutes mielosios sportininkes smile.gif na as jau 10 dieneliu darau siuos pratimukus. raumenu jau nebeskauda, tai kazkaip keista, tada man atrodo, kad lyg ir poveikio jokio nera biggrin.gif tai jau stengiuosi per diena po kelis kartus pakartoti. siaip esu visokiu cipsu,sokoladu ir t.t valgytoja,kito maisto gali ir nebuti biggrin.gif bet dabar stengiuosi kaip tik valgyti normalu maista. visai neblogai sekasi smile.gif o kai uzeinu i sia tema pasiskaitinet, tai taip ir norisi greiciau eiti daryti pratimuku thumbup.gif sekmes Jums visoms smile.gif
Atsakyti