Sveikos mamytes ir kaip sekasi sportuoti...?
Siandien bus jau trecia diena kai darysiu siuos pratimukus ,bet esu kaip sudauzyta ,skauda kojos ,uzpakaliukas ,na bet vistiek bandysiu kazka padaryt ,mazu gal pavyks
SEKMES
Sveikos Aš tai sugalvojau taip:2 kartus per dieną darau šiuos pratimus pilvui,ir 1 kart kojoms arba sėdmenims,vakar dariau kojoms,tai šiandien darysiu sėdmenims,ryt vėl kojoms ir t.t. ir,aišku,2 kartus pilvui po pratimų sėdmenims man labiausiai skauda nugarą o kaip sekasi kitoms?
QUOTE(smilgeleee @ 2009 01 29, 11:23)
Sveikos mamytes ir kaip sekasi sportuoti...?
Siandien bus jau trecia diena kai darysiu siuos pratimukus ,bet esu kaip sudauzyta ,skauda kojos ,uzpakaliukas ,na bet vistiek bandysiu kazka padaryt ,mazu gal pavyks
SEKMES
SEKMES
man absoliučiai nieko neskauda ,gal todėl ,kad dar sportuoju ir sporto salėj?
Pilvui stengiuos padaryt 2-3 ,o kartais ir daugiau kartų per dieną ,o kitoms kūno dalims kartais patingiu padaryt
o gal kas turit kokiu nuorodu vandens aerobikai, nu niekur nerandu kai reikia
QUOTE(smilgeleee @ 2009 01 27, 22:04)
Pratimukai ,jungiuos ir as ,kad galetu dar CD isirasyt isvis butu gerai
Galima isirasyti Jei turi priejima prie torent. lt tai ten yra tokia programele yuotube dowloader
O kas neturit ir norit parasykit man i AZ
nu nieko sau atradimas labai aciu songrada
tikiuos kaimynai neateis bartis, kai ta linksma apsilima darysiu
o kada jus mankstinates? Kazin efektas geresnis ryte ar vakare
QUOTE(ssauleno @ 2009 01 30, 02:33)
Na tikrai ir as esu labai dekinga uz sita nuoroda dabar ir sportuot pasidare miela namuose,net ruosiuos i diska isirasyt
sweikutes... va ir as prisijungsiu taciau nesuprantu vieno dalyko seip 3 dienas is eiles dariau intensyviai atsilenkimus ir sian jau antra diena kaip labai skauda raumenis.. na tiesa pries tas 5 dienas visiskai nesportavau.... ir dar vienas dalykas mano kilimas gana siurkstus tai nutryniau ta vadinamaji uodegikauji ir nebeina susilenkt kai guliu ant kilimo gal ka patarsite? ai ir tiesa kaip manot ar butina tuos maisto papildus iskart begt pirkt ar ir be ju rezultato sulauksiu?
QUOTE(cittrinutte @ 2009 01 30, 13:18)
sweikutes... va ir as prisijungsiu taciau nesuprantu vieno dalyko seip 3 dienas is eiles dariau intensyviai atsilenkimus ir sian jau antra diena kaip labai skauda raumenis.. na tiesa pries tas 5 dienas visiskai nesportavau.... ir dar vienas dalykas mano kilimas gana siurkstus tai nutryniau ta vadinamaji uodegikauji ir nebeina susilenkt kai guliu ant kilimo gal ka patarsite? ai ir tiesa kaip manot ar butina tuos maisto papildus iskart begt pirkt ar ir be ju rezultato sulauksiu?
Na,manau,kad jei prieš tai nesportavai,tai normalu,kad skauda raumenis .aš prieš tai darydavau paprastus atsilenkimus,tai man neskauda raumenų po pratimų pilvui,bet skauda po pratimų sėdmenims,nes ankščiau jų netreniravau maist papildų tai aš nevartoju jokių ,o ant kilimo,tai gal galima kažką pasitiesti...
Papildyta:
QUOTE(ssauleno @ 2009 01 30, 01:33)
aš tai darau šiuos pratimus dieną,ir dar 1 kartą pilvui vakarais (iš viso pilvui darau 2 kartus),nors pati nežinau,kada efektyviau juos daryti
Efektyvumas priklauso nuo mūsų įdedamo darbelio. O įdedamas darbelis priklauso nuo mūsų kiekvieno biologinio laikroduko. Kada esam aktyvesni, turim daugiau jėgų ir noro, tada sportas ir yra efektyvesnis
QUOTE(cittrinutte @ 2009 01 30, 13:18)
tikrai nereikia jokių papildų ,bent jau man jie nieko nespartina
O prieš sportuodama ant kilimo ,gal apsimauk labai storas kelnes [ dviguba nauda - labiau išprakaituosi ir nevarginsi savo trapios odelės ] , ir dar pasitiesk kokį rankšluostį ar specialų kilimėlį sportui nusipirk
O kaip gerai, kad atradau šį dalyką Reiks pradėt daryt tuos pratimus, nes jau pilvukas užaugo šiek tiek per žiemą.