nu apsigėdinau nerealiai su martynos pyragu. kaip kepiau pirmą kartą viskas buvo gerai. o antrą kartą kepiau mamos gimkei ir dartaip gražiai papuočiau citrinom, braškėm ir jūros akmenėliais. tai plem, kai nuvažiavau, mama kažkodėl įgrūdo į šaldytuvą. ir nepatikėsit - jis ant smūgio išsileido ir sutežo (((((((((((((((((
Prasom palaikyti kumscius - einu sio super duper pyrago kepti... Tikiuosi dar siandien teks paragauti
QUOTE(Ladute @ 2005 03 19, 19:38)
Prasom palaikyti kumscius - einu sio super duper pyrago kepti... Tikiuosi dar siandien teks paragauti
Nagi nagi? prashom pasigirti Kaip ten sekesi su tuo super duper pyragu, a?
Aš irgi vakar kepiau. Lyg visi forume ir giria jį...bet man tai nelabai patiko. Tešla nebloga, bet ta varškė su pudingu nelabai... Pati nevalgiau, bet vat vyrui jau taip išgyriau, tiek nuomonių iš forumo jam perdaviau, kad jis valgė ir gyrė... O kas jam beliko? Kažkas juk turi tą pyragą suvalgyti...
Nu susigundžiau ir aš tuo pyragu, bet kad jis būtų super Vyras pasakė:"Svečiams" . Pats varškės kremas tai nieko, bet tie kieti kraštai tai Visdėl to mano firminis varškės pyragas skanesnis
Merginos, o gal jus zinot recepta varskes pyrago kur Maximoj parduoda. jis is varskes, razinu, sausainiu....
Gal Bea?
Gal Bea?
QUOTE(elia @ 2005 03 20, 22:46)
Nu susigundžiau ir aš tuo pyragu, bet kad jis būtų super Vyras pasakė:"Svečiams" . Pats varškės kremas tai nieko, bet tie kieti kraštai tai Visdėl to mano firminis varškės pyragas skanesnis
Tai prasome pasidalinti savo recepteliu
visus skanius atsiliepimus perskaiciau ir bandysiu Velykom. Tik klausimelis? Kas kepat el. orkaitese, kokia programa naudojat? Ten ju lab.daug ir visos pyragam tinka. Gal del to kai kurioms taip ir gavosi - tesla per kieta, o mase per skysta, vienos 2val., o kitos 0,5val.kepe?
Gal tas pyragas gaunasi panasaus skonio kaip IKI "Varskes pyragas su vaisiais"?
Pirmas įspūdis tai buvo OJ Ir antras toks pats. Nors dariau laaaaabai pagal instrukcijas, bet skonis tai . Mergaitė mano sako: geriau jau būtum varškės apkepą iškepus (kurį ji dievina). Na, ka darysi - del skonio nesiginčijama