cukraus as irgi dejau truputi maziau
QUOTE(maliuke @ 2005 02 10, 10:36)
super pyragas
Psipažinsiu - skeptiškai žiūrėjau į visas pyrago liaupses, tuo labiau, kad pati moku kepti tipo (dabar jau tipo) labai skanų varškės pyragą, ne bet kai iškepiau, tai ohoho koks skanumynas (į tešlą dėjau grietinės pagal save), na tiesiog fantastika
hmm paskaiciau ir susigundziau ir as iskepti si varskes pyraga:) drauga jau issiunciau i parduotuve pirkti pudingo
Super pyragas. Iskepiau vyro gimtadieniui. Pakilau anyyos akyse 100%
Žinot, mamutytės, aš labai nustebinta, šitame forume ko tik nori. Net akys raibsta, kada gi viską perskaityti? Labai smagu
Aš delfi puslapyje radau labai panašų receptą. Skirtumas, kad vietoj varškės naudoja baltą sūrį ir skiriasi tik kai kurių sudedamųjų dalių kiekis.
http://www.delfi.lt/...date=1067269692
Rezultatas turėtų būti panašus, kaip manote?
http://www.delfi.lt/...date=1067269692
Rezultatas turėtų būti panašus, kaip manote?
MARTYNA,
o as noreciau kepti tik puse to pyrago, nes viso su vyru nesuvalgysim. Tai noriu paklausti, o jei kepsiu ji perpus mazesni, ar irgi kepti 1 val. ar maziau? Bijau, kad jei kepsiu val., tai pagrindas bus labai kietas, o jei kepsiu maziau, tai neiskeps.
o as noreciau kepti tik puse to pyrago, nes viso su vyru nesuvalgysim. Tai noriu paklausti, o jei kepsiu ji perpus mazesni, ar irgi kepti 1 val. ar maziau? Bijau, kad jei kepsiu val., tai pagrindas bus labai kietas, o jei kepsiu maziau, tai neiskeps.
gerai, prisipazinsiu, suviliojot Tik klausimelis pries kepant, kuris geriau gaunasi, su pudingu ar su krakmolu? Gal kas bandet abu atvejus? Bijau, kad nesijaustu per daug to pudingo specifinis skonis...
QUOTE(snoopy @ 2005 02 16, 16:22)
gerai, prisipazinsiu, suviliojot Tik klausimelis pries kepant, kuris geriau gaunasi, su pudingu ar su krakmolu? Gal kas bandet abu atvejus? Bijau, kad nesijaustu per daug to pudingo specifinis skonis...
Man tai skaniau su pudingu, bet aš dedu grietinėlės skonio, o ne vanilinį, su krakmolu na gaunasi toks prigesusio skonio, kažko lyg trūksta
QUOTE(Guglia @ 2005 02 16, 16:30)
Man tai skaniau su pudingu, bet aš dedu grietinėlės skonio, o ne vanilinį, su krakmolu na gaunasi toks prigesusio skonio, kažko lyg trūksta
Aciu Guglia uz greita atsakyma bandysiu tada su pudingu, o kokiu, priklausys nuo nuotaikos, kai pirksiu !
Vakar kepiau pyragą pagal receptuką iš delfio. Bet darydama įdarą vietoj 5 trynių, dėjau 2 kiaušinius, o vietoj 1 pak. vanilinio cukraus, dėjau 2 pak. vanilinio pudingo. Visa kita pagal receptą. Taigis, mano pyrage buvo ir krakmolo, ir vanilinio pudingo Man tai labai skanu buvo