Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

cukraus as irgi dejau truputi maziau
Atsakyti
super pyragas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maliuke @ 2005 02 10, 10:36)
super pyragas  thumbup.gif

Psipažinsiu - skeptiškai žiūrėjau į visas pyrago liaupses, tuo labiau, kad pati moku kepti tipo (dabar jau tipo) labai skanų varškės pyragą, ne bet kai iškepiau, tai ohoho koks skanumynas (į tešlą dėjau grietinės pagal save), na tiesiog fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
hmm paskaiciau ir susigundziau ir as iskepti si varskes pyraga:) drauga jau issiunciau i parduotuve pirkti pudingo blush2.gif
Atsakyti
Super pyragas. Iskepiau vyro gimtadieniui. Pakilau anyyos akyse 100% thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žinot, mamutytės, aš labai nustebinta, šitame forume ko tik nori. Net akys raibsta, kada gi viską perskaityti? Labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Aš delfi puslapyje radau labai panašų receptą. Skirtumas, kad vietoj varškės naudoja baltą sūrį ir skiriasi tik kai kurių sudedamųjų dalių kiekis.
http://www.delfi.lt/...date=1067269692
Rezultatas turėtų būti panašus, kaip manote?
Atsakyti
MARTYNA,
o as noreciau kepti tik puse to pyrago, nes viso su vyru nesuvalgysim. Tai noriu paklausti, o jei kepsiu ji perpus mazesni, ar irgi kepti 1 val. ar maziau? Bijau, kad jei kepsiu val., tai pagrindas bus labai kietas, o jei kepsiu maziau, tai neiskeps.
Atsakyti
gerai, prisipazinsiu, suviliojot rolleyes.gif Tik klausimelis pries kepant, kuris geriau gaunasi, su pudingu ar su krakmolu? Gal kas bandet abu atvejus? Bijau, kad nesijaustu per daug to pudingo specifinis skonis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snoopy: 16 vasario 2005 - 16:23
QUOTE(snoopy @ 2005 02 16, 16:22)
gerai, prisipazinsiu, suviliojot  rolleyes.gif Tik klausimelis pries kepant, kuris geriau gaunasi, su pudingu ar su krakmolu? Gal kas bandet abu atvejus? Bijau, kad nesijaustu per daug to pudingo specifinis skonis...

Man tai skaniau su pudingu, bet aš dedu grietinėlės skonio, o ne vanilinį, su krakmolu na gaunasi toks prigesusio skonio, kažko lyg trūksta
Atsakyti
QUOTE(Guglia @ 2005 02 16, 16:30)
Man tai skaniau su pudingu, bet aš dedu grietinėlės skonio, o ne vanilinį, su krakmolu na gaunasi toks prigesusio skonio, kažko lyg trūksta

Aciu Guglia uz greita atsakyma 4u.gif bandysiu tada su pudingu, o kokiu, priklausys nuo nuotaikos, kai pirksiu smile.gif !
Atsakyti
Vakar kepiau pyragą pagal receptuką iš delfio. Bet darydama įdarą vietoj 5 trynių, dėjau 2 kiaušinius, o vietoj 1 pak. vanilinio cukraus, dėjau 2 pak. vanilinio pudingo. Visa kita pagal receptą. Taigis, mano pyrage buvo ir krakmolo, ir vanilinio pudingo biggrin.gif Man tai labai skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti