Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

Kepiau ir as ta pyraga. Siaip labai skanus, tik truputi per daug pudingas jauciasi- kita karta su krakmolu darysiu. Bet gavosi labai gerai, tesla visai nekieta gavosi, tokia trapi-pats tas. O idaro konsistensija irgi labai thumbup.gif . Papuosiau pagal Bea technika rolleyes.gif Gavosi toks.
Atsakyti
Skanesnio pyrago recepto dar nesu išbandžius thumbup.gif
Atsakyti
...tiesa, pamirsau pridurti, kad svcius apgaudineju siulydama jiems "tortini" sio pyrago varianta - pridedu i idara persiku, virsu papuosiu grietinele, zele, vaisiais (saldytais ar konservuotais) ir papuosiu - kuo blogiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 01 28, 12:19)
Skanesnio pyrago recepto dar nesu išbandžius thumbup.gif

na pagaiau radau issvajota skaniausia varskes pyraga thumbup.gif thumbup.gif jau ispandziau ir thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš vakar išbandžiau. Ir man jis labai patiko. Beveik visą sukapojom dar nespėjusį ataušt... Tik ištraukiau iš orkaitės ir į lėkštutes. Ir kartojom, kartojom thumbup.gif
Tiesa, paskaičiusi kai kurių dalyvių atsiliepimus, sumažinau pieno kiekį. Buvo pats tas.
Atsakyti
As darau panasu pyraga,tik pudinga atskirai pasidarau,varskes 500g dedu ir pudingo viena pokeli. Bet tikrai skanus tie pyragai.
Ir dar ant pavirsiaus dedu uogu,avieciu ar brasskiu su melynem(kad ir saldytu) paskui su vaisiams skirta tokia zele uzpilu,kad laikytusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pareis: 07 vasario 2005 - 13:18
Kelis kartus skaiciau ir savaitgali pagaliau isbandziau Na, zinot - kol pamaitinau suneli, liko tik du gabaliukai (o buvo dar pakankamai karstas)user posted image
Atsakyti
na va.. katik idejau ta varskes pyraga kepti... neisivaizduoju kas gausis smile.gif kai tarkavau i skarda atrode nekaip... smile.gif
Atsakyti
nerealus pyragas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
liabai skanu
Atsakyti
QUOTE(linuciukas @ 2005 02 09, 15:10)
nerealus pyragas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
liabai skanu


Liabai liabai skanus gavosi thumbup.gif
Atsakyti
o as daznai kepu toki:
3 kiausiniai
1 stikline cukraus
1 stikline miltu

Kiausinius su cukrum reik stipriai isplakti (patartina su mikseriu, nes nuo to priklauso kiek pyragas iskils), tada supilti miltus ir plakti kol pasidarys vientisa mase. Tada i orkaite ir kepti apie 30 min 180 laipsniu temperaturoje. Iskepus palaukt, kol atves ir pespjovus horizontaliai sutepti uogiene, grietinele ar dar kuo nors, ka tik fantazija leis.
Labai skanu ir greita ir darbo mazai
Atsakyti
beje uzmirsau pasakyti, kad jeigu kas nemegsta labai saldziai, tai cukraus galima ir maziau pilti
Atsakyti