Kepiau ir as ta pyraga. Siaip labai skanus, tik truputi per daug pudingas jauciasi- kita karta su krakmolu darysiu. Bet gavosi labai gerai, tesla visai nekieta gavosi, tokia trapi-pats tas. O idaro konsistensija irgi labai . Papuosiau pagal Bea technika Gavosi toks.
Skanesnio pyrago recepto dar nesu išbandžius
...tiesa, pamirsau pridurti, kad svcius apgaudineju siulydama jiems "tortini" sio pyrago varianta - pridedu i idara persiku, virsu papuosiu grietinele, zele, vaisiais (saldytais ar konservuotais) ir papuosiu - kuo blogiau?
QUOTE(wild @ 2005 01 28, 12:19)
Skanesnio pyrago recepto dar nesu išbandžius
na pagaiau radau issvajota skaniausia varskes pyraga jau ispandziau ir
Ir aš vakar išbandžiau. Ir man jis labai patiko. Beveik visą sukapojom dar nespėjusį ataušt... Tik ištraukiau iš orkaitės ir į lėkštutes. Ir kartojom, kartojom
Tiesa, paskaičiusi kai kurių dalyvių atsiliepimus, sumažinau pieno kiekį. Buvo pats tas.
Tiesa, paskaičiusi kai kurių dalyvių atsiliepimus, sumažinau pieno kiekį. Buvo pats tas.
na va.. katik idejau ta varskes pyraga kepti... neisivaizduoju kas gausis kai tarkavau i skarda atrode nekaip...
QUOTE(linuciukas @ 2005 02 09, 15:10)
Liabai liabai skanus gavosi
o as daznai kepu toki:
3 kiausiniai
1 stikline cukraus
1 stikline miltu
Kiausinius su cukrum reik stipriai isplakti (patartina su mikseriu, nes nuo to priklauso kiek pyragas iskils), tada supilti miltus ir plakti kol pasidarys vientisa mase. Tada i orkaite ir kepti apie 30 min 180 laipsniu temperaturoje. Iskepus palaukt, kol atves ir pespjovus horizontaliai sutepti uogiene, grietinele ar dar kuo nors, ka tik fantazija leis.
Labai skanu ir greita ir darbo mazai
3 kiausiniai
1 stikline cukraus
1 stikline miltu
Kiausinius su cukrum reik stipriai isplakti (patartina su mikseriu, nes nuo to priklauso kiek pyragas iskils), tada supilti miltus ir plakti kol pasidarys vientisa mase. Tada i orkaite ir kepti apie 30 min 180 laipsniu temperaturoje. Iskepus palaukt, kol atves ir pespjovus horizontaliai sutepti uogiene, grietinele ar dar kuo nors, ka tik fantazija leis.
Labai skanu ir greita ir darbo mazai