sveikutes,as su tokiu klausimu,pirma kart kepiau trupinini pyraga su varske ir va dabar galvoju kur man ta pyraga per nakti laikyti? saldytuve ?
QUOTE(JaunasMamukas @ 2013 04 02, 22:35)
sveikutes,as su tokiu klausimu,pirma kart kepiau trupinini pyraga su varske ir va dabar galvoju kur man ta pyraga per nakti laikyti? saldytuve ?
Palaikykite kol atves kambario temp. o po to į šaldytuvą, varškės pyragai turi gerai pastoveti ir atsalti, tada jie skaniausi... Skanaus
Mergaites padekite ,pries kelis metus radau varskes pyrago receptuka,nusirasiau ant lapiuko ,bet deja ji pradanginau,nespejusi nusirasyti i savo receptu knyga.
Ji iskepus gaunasi labai daug,bet skonis nepakartojamas.
Reikia uzsimaisyta tesla.Tiik pamenu kad dedasi 4 pakeliai varskes,2 indeliai grietines,krakmolas,lygtai 5 kiausiniai,dar i tesla atskirai 2.Pamenu kad pries gala reikia baltymus isplakti ir atsargiai sumaisyti su varske.
I skardele pili tesla miltine ir ant virsaus ta varske su isplaktais baltymais....nu jis tokio skanumo
Gal is Jusu esate kepusios ar girdejusios apie si varskes pyraga
Ji iskepus gaunasi labai daug,bet skonis nepakartojamas.
Reikia uzsimaisyta tesla.Tiik pamenu kad dedasi 4 pakeliai varskes,2 indeliai grietines,krakmolas,lygtai 5 kiausiniai,dar i tesla atskirai 2.Pamenu kad pries gala reikia baltymus isplakti ir atsargiai sumaisyti su varske.
I skardele pili tesla miltine ir ant virsaus ta varske su isplaktais baltymais....nu jis tokio skanumo
Gal is Jusu esate kepusios ar girdejusios apie si varskes pyraga
QUOTE(zuikaa @ 2012 05 02, 21:01)
Kepiau varskss torta «dulce de leche». Is nuotrauku labai skanus atrode , bet iskepus ir paragavus nieko ypatingo
Antra kart nebekepsiu, matyt.
Antra kart nebekepsiu, matyt.
Mat kaip skoniai skiriasi. Mūsų šeimynai tai vienas iš geriausių ir skaniausių pyragų
Pyragas 'angelo asaros' o pavadinimas toks yra, nes kai atvesta, ant virsaus pasidaro lyg gintarines asaros super! ir skanu ir idomu http://sokiaivirtuve...-angelo-asaros/
QUOTE(sokoladass @ 2014 09 05, 19:46)
Pyragas 'angelo asaros' o pavadinimas toks yra, nes kai atvesta, ant virsaus pasidaro lyg gintarines asaros super! ir skanu ir idomu http://sokiaivirtuve...-angelo-asaros/
man tai visad truksta, jei nebuna parasyta kokio dydzio skarda naudojama Yra jau buve, kad vietoj pyrago iskepiau blyna, o yra ir, kad per krastus lipo
QUOTE(Laola @ 2014 09 28, 23:20)
Noriu labai parekomenduoti si pyraga
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.
bandysim kepti
QUOTE(Laola @ 2014 09 28, 21:20)
Noriu labai parekomenduoti si pyraga
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.
Taip, šitas iš ties labai gardus, teko ragauti. Pati dar nekepiau, bet greitu laiku išbandysiu. Šian kepiau Citrininį varškės pyragą pagal receptuką iš šios nuorodos http://www.supermama...?...3503&st=144 nu tikrai purus ir gardus Ačiū už receptuką narei JOLKA999
QUOTE(*Saulyte @ 2014 11 09, 18:32)
Šian kepiau Citrininį varškės pyragą pagal receptuką iš šios nuorodos http://www.supermama...?...3503&st=144 nu tikrai purus ir gardus Ačiū už receptuką narei JOLKA999
kepiau ir as ta citrinini pyraga. Visai nepurus gavosi. Ir skonis toks blyskus, bet cia gal, kad citrina maza buvo. Bet daugiau jo nekepsiu.
QUOTE(Leksa @ 2014 11 12, 18:11)
kepiau ir as ta citrinini pyraga. Visai nepurus gavosi. Ir skonis toks blyskus, bet cia gal, kad citrina maza buvo. Bet daugiau jo nekepsiu.
Vakar kepiau jį, taip pat sakau - purumo nulis, susitraukęs kažkoks, "sunkus", išmesti produktai
QUOTE(sbo @ 2014 11 12, 17:13)
Vakar kepiau jį, taip pat sakau - purumo nulis, susitraukęs kažkoks, "sunkus", išmesti produktai
arba greitai suvalgykit, arba ismeskit, nes l.greitai sukieteja ir kaip plyta gaunasi. Kepiau antradieni, treciadieni dar valgomas, ketvirtadieni likutis tinkamas jau tik ismetimui.