Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

sveikutes,as su tokiu klausimu,pirma kart kepiau trupinini pyraga su varske ir va dabar galvoju kur man ta pyraga per nakti laikyti? saldytuve ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2013 04 02, 22:35)
sveikutes,as su tokiu klausimu,pirma kart kepiau trupinini pyraga su varske ir va dabar galvoju kur man ta pyraga per nakti laikyti? saldytuve ? g.gif

Palaikykite kol atves kambario temp. o po to į šaldytuvą, varškės pyragai turi gerai pastoveti ir atsalti, tada jie skaniausi... Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Mergaites padekite 4u.gif ,pries kelis metus radau varskes pyrago receptuka,nusirasiau ant lapiuko ,bet deja ji pradanginau,nespejusi nusirasyti i savo receptu knyga.
Ji iskepus gaunasi labai daug,bet skonis nepakartojamas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reikia uzsimaisyta tesla.Tiik pamenu kad dedasi 4 pakeliai varskes,2 indeliai grietines,krakmolas,lygtai 5 kiausiniai,dar i tesla atskirai 2.Pamenu kad pries gala reikia baltymus isplakti ir atsargiai sumaisyti su varske.
I skardele pili tesla miltine ir ant virsaus ta varske su isplaktais baltymais....nu jis tokio skanumo verysad.gif
Gal is Jusu esate kepusios ar girdejusios apie si varskes pyraga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2012 05 02, 21:01)
Kepiau varskss torta «dulce de leche». Is nuotrauku labai skanus atrode wub.gif , bet iskepus ir paragavus nieko ypatingo verysad.gif
Antra kart nebekepsiu, matyt.


Mat kaip skoniai skiriasi. Mūsų šeimynai tai vienas iš geriausių ir skaniausių pyragų thumbup.gif
Atsakyti
Pyragas 'angelo asaros' o pavadinimas toks yra, nes kai atvesta, ant virsaus pasidaro lyg gintarines asaros super! ir skanu ir idomu http://sokiaivirtuve...-angelo-asaros/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokoladass: 05 rugsėjo 2014 - 19:48
QUOTE(sokoladass @ 2014 09 05, 19:46)
Pyragas 'angelo asaros' o pavadinimas toks yra, nes kai atvesta, ant virsaus pasidaro lyg gintarines asaros super! ir skanu ir idomu http://sokiaivirtuve...-angelo-asaros/

man tai visad truksta, jei nebuna parasyta kokio dydzio skarda naudojama unsure.gif Yra jau buve, kad vietoj pyrago iskepiau blyna, o yra ir, kad per krastus lipo doh.gif
Atsakyti
Noriu labai parekomenduoti si pyraga
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2014 09 28, 23:20)
Noriu labai parekomenduoti si pyraga
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.

bandysim kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2014 09 28, 21:20)
Noriu labai parekomenduoti si pyraga
Ziauriai geras gaunasi. Mano favoritas. Tik as paprasta Namine varske naudoju, ja sublenderiuoju iki koses, tiesa dar trupuri jogurto idedu i ja, kad skystesne butu.



Taip, šitas iš ties labai gardus, teko ragauti. thumbup.gif Pati dar nekepiau, bet greitu laiku išbandysiu. mirksiukas.gif Šian kepiau Citrininį varškės pyragą pagal receptuką iš šios nuorodos http://www.supermama...?...3503&st=144 nu tikrai purus ir gardus thumbup.gif Ačiū už receptuką narei JOLKA999 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2014 11 09, 18:32)
Šian kepiau Citrininį varškės pyragą pagal receptuką iš šios nuorodos http://www.supermama...?...3503&st=144  nu tikrai purus ir gardus  thumbup.gif Ačiū už receptuką narei JOLKA999  4u.gif

kepiau ir as ta citrinini pyraga. Visai nepurus gavosi. Ir skonis toks blyskus, bet cia gal, kad citrina maza buvo. Bet daugiau jo nekepsiu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 11 12, 18:11)
kepiau ir as ta citrinini pyraga. Visai nepurus gavosi. Ir skonis toks blyskus, bet cia gal, kad citrina maza buvo. Bet daugiau jo nekepsiu.

Vakar kepiau jį, taip pat sakau - purumo nulis, susitraukęs kažkoks, "sunkus", išmesti produktai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 11 12, 17:13)
Vakar kepiau jį, taip pat sakau - purumo nulis, susitraukęs kažkoks, "sunkus", išmesti produktai sad.gif

arba greitai suvalgykit, arba ismeskit, nes l.greitai sukieteja ir kaip plyta gaunasi. Kepiau antradieni, treciadieni dar valgomas, ketvirtadieni likutis tinkamas jau tik ismetimui.
Atsakyti