Kepiau ta pyraga su pudingo milteliais. Gavosi puikiai, bet koks neskanus Nezinau kur ji kist dabar. Toks slyksciai saldus, jauciasi pudingas, kazkas tarpinio tarp manu koses ir varskes apkepo. Tikrai nekepsiu ir tikuosi manes niekas juo nevaisins
Kepiau ta pyraga su pudingo milteliais. Gavosi puikiai, bet koks neskanus
Nezinau kur ji kist dabar. Toks slyksciai saldus, jauciasi pudingas, kazkas tarpinio tarp manu koses ir varskes apkepo. Tikrai nekepsiu ir tikuosi manes niekas juo nevaisins
Kepiau pyraga si, skanus labai, visiems patiko ir greit neliko
Pagrinda dariau is pilnos normos, o idara is puses normos, ir taip kepsiu visada. Man taip skaniau yra, kai storesnis teslinis sluoksnis. Dar bandysiu issikepti aukstesniais teslos krasteliais, atvesusi uzpilt zele sluoksniu ir puosti braskemis. Bus kaip tortas
* 250 g miltų * 125 g margarino * 100 g cukraus * 1 kiaušinis
Įdarui
* 1 l pieno * 150 g cukraus * vanilinio cukraus * 20 g margarino * 200 g ryžių * 2 arb. šaukšt. nutarkuotos citrinos žievelės * 1 arb. šaukšt. cinamono miltelių * 150 g riebios varškės * 4 kiaušiniai