Labai skanus pyragas, jau gal penktąkart kepu
Vietoj varškės aš naudoju Quark (ne fizikinį vienetą, bet vokišką varškę ). Ji daug švelnesnė, konsistencija gaunasi nuostabiai kreminė ir daug lengviau maišyt įdarą. Esu mačius šios varškės Norfoj, manau ir kitur turėtų būt.
Mėgstamiausias mano mažylio pyragas būtinai ružavas, kitokie nesiskaito
Super skanus varskes pyragas! Aciu Martynai uz receptuka Tik savo nuoziura vietoj dvieju pudingu, naudojau tik viena ir su 0,250 ml.pieno. Viskas gavosi puikiai
QUOTE(astaria @ 2011 03 25, 00:27)
aš visad tik su vaniliniu darau.. kaži kaip skonis avietinio šitam pyragae??? ar visgi labaiu vanilinis?
norėčiau pabandyt ir aš rožinį šiandien, bet nedrįstu
labai skanus varskes ir persiku pyragas..
http://www.part.lt/p...60097ac7699.jpg
http://www.part.lt/p...60097ac7699.jpg
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 05, 10:03)
aš visad tik su vaniliniu darau.. kaži kaip skonis avietinio šitam pyragae??? ar visgi labaiu vanilinis?
norėčiau pabandyt ir aš rožinį šiandien, bet nedrįstu
gal ir per vėlai, bet visgi atsakysiu.
Avietinis mums pats skaniausias, esu kepus ir vanilinį - trūksta skonio, šokoladinį - per saldus.
Iš bėdos galima dėt 1 pokelį vanilinio + 1 avietinio pudingo.
kiek esu bandžius pats pats pačiausias yra varškės pyragas su kakava, patariu pamėginti merginos:
http://www.mamosrece...-pyragas-2.html
burnoje tirpsta, kakava su varške suuper niam. Dar razinų įdėjus.. nerealiai skanus..
Šitą pyragą ir aš kepu. Mano šeima labai mėgsta. Rekomenduoju
QUOTE(oma @ 2011 10 02, 21:02)
kiek esu bandžius pats pats pačiausias yra varškės pyragas su kakava, patariu pamėginti merginos:
http://www.mamosrece...-pyragas-2.html
burnoje tirpsta, kakava su varške suuper niam. Dar razinų įdėjus.. nerealiai skanus..
Šitą pyragą ir aš kepu. Mano šeima labai mėgsta. Rekomenduoju
http://www.mamosrece...-pyragas-2.html
burnoje tirpsta, kakava su varške suuper niam. Dar razinų įdėjus.. nerealiai skanus..
Šitą pyragą ir aš kepu. Mano šeima labai mėgsta. Rekomenduoju
Atsispausdinau receptuka - išbandysiu savaitgalį. Mėgstu aš ir mano namiškiai varškinius skanėstus:)
jau valgau
Labai skanu!!!!
Vidus toks skystokas, na bet ir kemsa seimyna dar krsta - garuojanti... taip skaniai kvepejo, kad negalejo sulaukt kol praves
Labai skanu!!!!
Vidus toks skystokas, na bet ir kemsa seimyna dar krsta - garuojanti... taip skaniai kvepejo, kad negalejo sulaukt kol praves
Varškės tortas «dulce de leche»
Tobulas !! Tirpsta burnoje greičiau nei pajunti skonį
Padrindui :
( forma 24 cm. skersmens)
50 gr. sviesto
100 gr. miltų
50 gr. cukraus
50 gr. maltų migdolų
Įdarui:
600 gr. varškės
4 kiaušiniai
20 gr. krakmolo
150 gr. kondensuoto pieno
citrina
vanilinis cukrus
Papuošimui karamelinis padažas
Šaltą sviestą sutarkuoti, sumaišyti su likusiais produktais. Turi gautis masė panaši į šlapią smėlį. Iškloti formos dugną ir kepti 180 C orkaitėje 15 min. Atvėsinti.
Pertrinti varškę per sietelį,sumaišyti su krakmolu, vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės ir įspausti sulčių. Įmaišyti kondensuotą pieną. Kiaušinius labai gerai išplakti ir supilti į varškės masę, viską gerai išmaišyti. Pilti masę ant paruošto pagrindo ir kepti orkaitėje 180 C 10 min. tuomet temperatūrą sumažinti iki 140 C ir kepti dar 30 min.
Torto kraštai turi būti tvirti viduriukas šiek tiek "judantis" jei kraštai nesukietėję kepimo laiką pratęskite dar 5 min.
Ištraukus tortą nuimti formos kraštus ir statyti atgal į išjungtą orkaitę ir laikyti apie val. Orkaitės dureles palikti šiek tiek praviras. Po valandos tortą reikia atvėsinti kelias valandas laikant šaldytuve. Vėliau papuošti karameliniu kremu, padažu ar užpilu.
Tobulas !! Tirpsta burnoje greičiau nei pajunti skonį
Padrindui :
( forma 24 cm. skersmens)
50 gr. sviesto
100 gr. miltų
50 gr. cukraus
50 gr. maltų migdolų
Įdarui:
600 gr. varškės
4 kiaušiniai
20 gr. krakmolo
150 gr. kondensuoto pieno
citrina
vanilinis cukrus
Papuošimui karamelinis padažas
Šaltą sviestą sutarkuoti, sumaišyti su likusiais produktais. Turi gautis masė panaši į šlapią smėlį. Iškloti formos dugną ir kepti 180 C orkaitėje 15 min. Atvėsinti.
Pertrinti varškę per sietelį,sumaišyti su krakmolu, vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės ir įspausti sulčių. Įmaišyti kondensuotą pieną. Kiaušinius labai gerai išplakti ir supilti į varškės masę, viską gerai išmaišyti. Pilti masę ant paruošto pagrindo ir kepti orkaitėje 180 C 10 min. tuomet temperatūrą sumažinti iki 140 C ir kepti dar 30 min.
Torto kraštai turi būti tvirti viduriukas šiek tiek "judantis" jei kraštai nesukietėję kepimo laiką pratęskite dar 5 min.
Ištraukus tortą nuimti formos kraštus ir statyti atgal į išjungtą orkaitę ir laikyti apie val. Orkaitės dureles palikti šiek tiek praviras. Po valandos tortą reikia atvėsinti kelias valandas laikant šaldytuve. Vėliau papuošti karameliniu kremu, padažu ar užpilu.
Gal kas išbandėt Beatos varškės ir obuolių pyragą? Bandžiau, bet obuolių sluoksnis gavosi kitos...