Siuo metu ji kepu, bet manau nesigaus kazkas Tesla gavosi rupi (byra formuojant) tai suformavau tiesiai formoje...Gavosi labai plona...Neuzilgo turetu baigti kepti paziuresiu kas gausis.
Nagi visai bereikalo jaudinausi, pyragas gavosi superinis Ir MB ir brolis liko suzaveti, o man paciai labai pakilo nuotaika Aciu uz receptuka, jis tikrai nuostabus
Norejau paklausti - man i varskes mase, pagal recepta, reikia deti krakmolo, bet apsiziurejau, kad neturiu nei kruopelytes Kuom ji galeciau pakeisti? Gal miltais?
miltai vietoj krakmolo netiks
Nerealus tas varskes pyragas su vysniu ogiene...
Kur rasti receptą to varškės pyrago su vyšniom
dazniausiai nesigauna man tas varskes apkepas nesuprantu ka ne taip darau
Kepiau ir puikiai gavosi ačiū už receptą
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 05, 20:02)
Sveikos,mergaitės. Gal kuri žinot kaip iškepti varškės štriudelį,tokį kaip "ČILI PICOJE'? Temos nesekiau.
Namų sąlygom galima bandyt,bet ten varškę deda specialaus priedo varškei.
Tešla imama "Mantingos",bemielė,sluoksniuota.Įdarui varškė,kiaušiniai,razinos ir tas priedas sumaišomi,vietoj to priedo gal būtų galima dėti krakmolą ar pudingą.
imamas tešlos lapas įklojamas į pailgą formą,tada dedame įdarą,lenkiame tešlos lapą ir vėl dedame įdaro ir užlenkiame likusį lapo galą.Viršus aptepamas kiaušinio plakiniu subadomas.Kepti +200C apie 60minučių.Cukraus niekur nededamas,nes pats pyragas apsibarstomas cukraus pudra.
Iškepiau šį varškės pyragą Valentino dienai. Labai skanus. Mėgaujamės ir šiandien.
Išbandyti tikrai verta!
Išbandyti tikrai verta!
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 12, 15:11)
Namų sąlygom galima bandyt,bet ten varškę deda specialaus priedo varškei.
Tešla imama "Mantingos",bemielė,sluoksniuota.Įdarui varškė,kiaušiniai,razinos ir tas priedas sumaišomi,vietoj to priedo gal būtų galima dėti krakmolą ar pudingą.
imamas tešlos lapas įklojamas į pailgą formą,tada dedame įdarą,lenkiame tešlos lapą ir vėl dedame įdaro ir užlenkiame likusį lapo galą.Viršus aptepamas kiaušinio plakiniu subadomas.Kepti +200C apie 60minučių.Cukraus niekur nededamas,nes pats pyragas apsibarstomas cukraus pudra.
Tešla imama "Mantingos",bemielė,sluoksniuota.Įdarui varškė,kiaušiniai,razinos ir tas priedas sumaišomi,vietoj to priedo gal būtų galima dėti krakmolą ar pudingą.
imamas tešlos lapas įklojamas į pailgą formą,tada dedame įdarą,lenkiame tešlos lapą ir vėl dedame įdaro ir užlenkiame likusį lapo galą.Viršus aptepamas kiaušinio plakiniu subadomas.Kepti +200C apie 60minučių.Cukraus niekur nededamas,nes pats pyragas apsibarstomas cukraus pudra.
ačiū už patarimus pabandysiu