QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 05, 20:02)
Sveikos,mergaitės. Gal kuri žinot kaip iškepti varškės štriudelį,tokį kaip "ČILI PICOJE'? Temos nesekiau.
Namų sąlygom galima bandyt,bet ten varškę deda specialaus priedo varškei.
Tešla imama "Mantingos",bemielė,sluoksniuota.Įdarui varškė,kiaušiniai,razinos ir tas priedas sumaišomi,vietoj to priedo gal būtų galima dėti krakmolą ar pudingą.
imamas tešlos lapas įklojamas į pailgą formą,tada dedame įdarą,lenkiame tešlos lapą ir vėl dedame įdaro ir užlenkiame likusį lapo galą.Viršus aptepamas kiaušinio plakiniu subadomas.Kepti +200C apie 60minučių.Cukraus niekur nededamas,nes pats pyragas apsibarstomas cukraus pudra.