O man kazko pagrindui atrodo miltu daugiau reiketu, nes gavosu saukstu maisoma tesla, ar cia as kazka ne taip padariau nzn. ir deciau perpus maziau varskes mases, man uztektu
didziausi atsiprasymai viskas puikiai pavyksta, tik as svarstykliu skales nesupratau mat pirmakart naudojausi. Man viskas pagal skoni, ir cukraus kaip tik, nu zodziu verta issikepti.
Pagal pirmą temos receptą pyragą kepiau jau ne kartą. Pabandžiau ir supratau, kad čia bus mano pagrindinis varškės pyragų receptas. Ką modifikavau pagal save, tai įdare varškės ir pieno imu mažiau ir "nuriebinau", nepilu visai aliejaus. Svarbiausia, kad nenuobodu, nes keičiant pudingus, keičiasi ir skonis. O skaniausiai man pavyko su krem-briule miltukais ir ruduoju cukrum.
Pagaliau ir aš prisiruošiau išbandyt šį pyragą - atsiliepimai patys geriausi tikrai greitai ir lengvai pasigamina, ir dar greičiau pradingsta jis Aš ir pasikoregavau truputį, tešla kaip recepte, o įdarui naudojau 500g. varškės ir nedėjau aliejaus ir pridėjau mėlynių, be uogų jis man būtų nelabai skanus, nes kažko trūktų
Išbandžiau ir aš vakar. Tik va - be pudingo, nes vyras jo niekaip nerado prekybcentry Vietoj jo įdėjau 2 šaukštus krakmolo ir vanilės esencijos. Tiesa, varškės 400gr tedėjau - didesnis kiekis niekaip nebūtų tilpęs. Dar primaišiau vaisių iš kompoto - kitą kart imsiu gal šviežių ir rūgštesnių, nes kažkaip per saldžiai gavosi. O cukraus dėjau mažiau, nei nurodytas minimumas Šiaip tai visai patiko receptukas - reiks dar kada bandyt pasikoregavus
Išbandėme ir mes su vyru Vakar kepėme, šiandien ragavau (vyras vakare ragaus, grįžęs iš dabo )
Visą temą perskaičiau, pakoregavau receptėlį, gavosi labai gaivus Cukraus kiekius labai sumažinome ir fantastika
Tik gaila niekur pirkti neradome konservuotų mandarinų su jais būtų dar skaniau
Dėkoju už šaunų receptėlį
Issikepiau siandien ir as atsipjoviau dar silta, beje pjoves visai normaliai, gana tvirtas buvo skonis...na ka zinau, siek tiek varskes apkepa primena truko kazkokio rugstesnio skonio, gal uogu kokiu dariau su vaniles pudingu, ir pade sumazinau cukraus kieki per puse, aliejaus nedejau
Na ką, bandau ir aš pyragą iš pirmo puslapio jeu orkaitėj kepa kaži kas čia gausis man, nes tas įdaras tai skystokas gavosi sumažinau cukraus, pyliau mažiau pieno ir nepyliau aliejaus. nu bus matyt kas čia išeis ps. įdėjau avietinį pudingą tai kvapas kepant toks įdomus reikėjo gal kokį vanilinį geriau.
skonis...na ka zinau, siek tiek varskes apkepa primena truko kazkokio rugstesnio skonio, gal uogu kokiu dariau su vaniles pudingu, ir pade sumazinau cukraus kieki per puse, aliejaus nedejau
, kad be uogų ar vaisių jis kaip labai skanus varškės apkepas Man Uogos ir vaisiai jame privalomi Bet aš pagalvojau, kad galima ant jau iškepto pridėti vaisių ir užpilt spec. želė, tada visai superinis turėtų būt
ir aš prisiruošiua pagaminti šį labai išgirta varškės pyraga ir pirmo puslapio, bet nusivyliau nes skonis man nepatiko . Viskas gavosi gerai ir neskystas ir panašiai bet pats skonis manes nesužavėjo, nors vyras sakė visai nieko. Taip ir likau nesupratusi nejaugi man vienai jis nepatiko?