Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

QUOTE(nune @ 2009 07 18, 15:02)
O man kazko pagrindui atrodo miltu daugiau reiketu, nes gavosu saukstu maisoma tesla, ar cia as kazka ne taip padariau nzn. ir deciau perpus maziau varskes mases, man uztektu

didziausi atsiprasymai 4u.gif viskas puikiai pavyksta, tik as svarstykliu skales nesupratau biggrin.gif biggrin.gif mat pirmakart naudojausi. Man viskas pagal skoni, ir cukraus kaip tik, nu zodziu verta issikepti.
Atsakyti
Pagal pirmą temos receptą pyragą kepiau jau ne kartą. Pabandžiau ir supratau, kad čia bus mano pagrindinis varškės pyragų receptas. Ką modifikavau pagal save, tai įdare varškės ir pieno imu mažiau ir "nuriebinau", nepilu visai aliejaus. Svarbiausia, kad nenuobodu, nes keičiant pudingus, keičiasi ir skonis. O skaniausiai man pavyko su krem-briule miltukais ir ruduoju cukrum.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif

Kepiau pagal pirmaji recepta,tik nedejau aliejaus,viskas pavyko puikiai,lengvai pasigamino,tiesiog tirpsta ne tik burnoje,bet ir akyse lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš prisiruošiau išbandyt šį pyragą - atsiliepimai patys geriausi bigsmile.gif thumbup.gif tikrai greitai ir lengvai pasigamina, ir dar greičiau pradingsta jis lotuliukas.gif
Aš ir pasikoregavau truputį, tešla kaip recepte, o įdarui naudojau 500g. varškės ir nedėjau aliejaus ir pridėjau mėlynių, be uogų jis man būtų nelabai skanus, nes kažko trūktų ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš vakar. Tik va - be pudingo, nes vyras jo niekaip nerado prekybcentry doh.gif Vietoj jo įdėjau 2 šaukštus krakmolo ir vanilės esencijos. Tiesa, varškės 400gr tedėjau - didesnis kiekis niekaip nebūtų tilpęs. Dar primaišiau vaisių iš kompoto - kitą kart imsiu gal šviežių ir rūgštesnių, nes kažkaip per saldžiai gavosi. O cukraus dėjau mažiau, nei nurodytas minimumas g.gif Šiaip tai visai patiko receptukas - reiks dar kada bandyt pasikoregavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2004 03 13, 01:23)
Varskes pyragas

Išbandėme ir mes su vyru smile.gif Vakar kepėme, šiandien ragavau (vyras vakare ragaus, grįžęs iš dabo biggrin.gif ) smile.gif
Visą temą perskaičiau, pakoregavau receptėlį, gavosi labai gaivus smile.gif Cukraus kiekius labai sumažinome ir fantastika thumbup.gif
Tik gaila niekur pirkti neradome konservuotų mandarinų su jais būtų dar skaniau verysad.gif
Dėkoju už šaunų receptėlį 4u.gif
Atsakyti
Issikepiau siandien ir as ax.gif atsipjoviau dar silta, beje pjoves visai normaliai, gana tvirtas buvo mirksiukas.gif skonis...na ka zinau, siek tiek varskes apkepa primena lotuliukas.gif truko kazkokio rugstesnio skonio, gal uogu kokiu g.gif dariau su vaniles pudingu, ir pade sumazinau cukraus kieki per puse, aliejaus nedejau 4u.gif
Atsakyti
Na ką, bandau ir aš pyragą iš pirmo puslapio ax.gif jeu orkaitėj kepa bigsmile.gif kaži kas čia gausis man, nes tas įdaras tai skystokas gavosi g.gif sumažinau cukraus, pyliau mažiau pieno ir nepyliau aliejaus. nu bus matyt kas čia išeis bigsmile.gif
ps. įdėjau avietinį pudingą tai kvapas kepant toks įdomus g.gif reikėjo gal kokį vanilinį geriau.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 03, 22:27)
skonis...na ka zinau, siek tiek varskes apkepa primena  lotuliukas.gif truko kazkokio rugstesnio skonio, gal uogu kokiu g.gif dariau su vaniles pudingu, ir pade sumazinau cukraus kieki per puse, aliejaus nedejau  4u.gif

drinks_cheers.gif , kad be uogų ar vaisių jis kaip labai skanus varškės apkepas blush2.gif Man Uogos ir vaisiai jame privalomi bigsmile.gif Bet aš pagalvojau, kad galima ant jau iškepto pridėti vaisių ir užpilt spec. želė, tada visai superinis turėtų būt g.gif
Atsakyti
Tikrai nerealiai skanus. Esu pora kartu kepus, tai visi ne tik pirštus apsilaižo, bet ir lėkštes išlaižo thumbup.gif
Atsakyti
pyragas gavosi skanus thumbup.gif tik kitą kartą kitokį pudingą naudosiu, nes tas avietinis tokį truputį cheminį skonį priduoda ax.gif
Atsakyti
ir aš prisiruošiua pagaminti šį labai išgirta varškės pyraga ir pirmo puslapio, bet nusivyliau nes skonis man nepatiko sad.gif. Viskas gavosi gerai ir neskystas ir panašiai bet pats skonis manes nesužavėjo, nors vyras sakė visai nieko. Taip ir likau nesupratusi nejaugi man vienai jis nepatiko?
Atsakyti