sveikos na kaip tik ir as kepu si pyraga iskilo pora klausimu bedarant, pvz kokio skersmes skarda 24 ar26 cm, kaip ta tesla paskirstyti tolygiai kociot ar tiesiog idejus pirstais isklaidyt daugiau maziau tolygiai, kaip kepat su vintiliatoriumi ar be, det i ikaitinta ar ne orkaite?
Reik butinai atsaldyt nes kitaip skystas bus ar kaip, cia darant pagal instrukcijas?
prasyciau pakomentuot jau iskepusias , nes as kepejele nelabai daug patirties turiu, galima ir foto pvz kaip ta tesla turi blekutej atrodyt, reik krastukus gal uzlankstyt ar kaip
na jau paragavom gavosi, vyras vis reketuoja dar dar, bet paliekam ir rydienos sveciams, atsipjove man ir karstas nesukrito, pyliau pieno 420ml, cukraus mazinau pade tai pats tas , o man ir varskkes idaras persaldus, nors mano vyras sako kad pats tas, nors ir idare biskuciuka sumazinau cukraus, na persiku as nedeciau man butu isvis persaldu, o siaip su vyru diskutavom kas cia tiktu jis pasiule aguonas arba razinas, man gal ir zele kokia citrinine ant viraus tiktu
o varskes idaras gal primena kaskuom strudeli varskes
siaip skanus jei liks ryt bandysim salta
o varskes idaras gal primena kaskuom strudeli varskes
siaip skanus jei liks ryt bandysim salta
As kepiau sy pyraga du kartus. Pirma karta negavau pudingo tai pabandziau padaryti su kremu tortams is pakeliu, gavosi laaaaaaabai super antra karta nusprendziau kad vistik reikia isbandyti ir orginalu varianta, tai nusipirkau pudingo ir kepiau dar syki. Bet man antrasis variantas neprilygo pirmojo... Su kremu tortam buvo begalo skanu taip sakant nebijokit ekspermentuoti, nes manau kiekviena pagal savo skony gali atrasti jai priimtiniausia varianta
Kas važiuojate apsipirkti į Suvalkus Lidl'e rekomenduoju pamėginti lenkišką Castello pudingą šiam pyragui. Jis ten kainuoja 0,25 zloto, tai gaunasi 18 centų , yra ir vanilinių, ir grietininių , ir šokoladinių. Be to ten dr. Oether pudingai po 0,79zloto, tai 0,5lito, o ne 1,19lt kaip mūsų maximose . Užsipirkau keliems metams .
Kepiau ir aš šiandien šitą pyragą. Esu dar tik pradedanti šeimininkė, ypač kas liečia saldumynus , bet gavosi tikrai super skanus. Gal šiek tiek patežęs, paragavau tik gabalėlį, nes vešiuos į svečius, bet manau, kad kai atvės truputį bus standesnis, gal šiek tiek saldokas, bet pirštus galima apsilaižyti, kas mėgsta varškę
Įdedu pasirodyti
Įdedu pasirodyti
as is vis labai megstu visokius kepinius su varske, bet sis pats megstamiausias
paimi sviesta, i ji dedi kakavos ir cukraus, viska gerai issuki ir tada tepi ant maistines pleveles, ant to sviesto dedi sausainisu(lietuviski gaidelis ar kiti patys geriausi) 3 eilem i sona , o i virsu kiek tik sirdis geidzia,tada imi varske(geriau namine, ir kad nebutu labai slapia),i ja dedi vanilinio cukraus, ipili kokio sirupo(avieciu, vysniu, citrinu, galima ir romo, galima deti aguonu ir t.t.0), cukraus pgl skoni, jei norite kad gautusi labai ryski varskes spalva galiam deti valgomuju dazu, tada koki saukta zelatinos isbrinkinu, po to sitirpinu bet neuzverdu ir atvesus pilu i varske, viska ismaisai, ir gauta mase dedi ant vidurinio sausainio, tada soninius sausainius kelius i virsu taip kad gautusi trikampis, viska gerai uzspausti plevele ir i saldytuva,geriausiai per nakti ir tada jau kaip pradedi skanaut taip negali sustoti...
paimi sviesta, i ji dedi kakavos ir cukraus, viska gerai issuki ir tada tepi ant maistines pleveles, ant to sviesto dedi sausainisu(lietuviski gaidelis ar kiti patys geriausi) 3 eilem i sona , o i virsu kiek tik sirdis geidzia,tada imi varske(geriau namine, ir kad nebutu labai slapia),i ja dedi vanilinio cukraus, ipili kokio sirupo(avieciu, vysniu, citrinu, galima ir romo, galima deti aguonu ir t.t.0), cukraus pgl skoni, jei norite kad gautusi labai ryski varskes spalva galiam deti valgomuju dazu, tada koki saukta zelatinos isbrinkinu, po to sitirpinu bet neuzverdu ir atvesus pilu i varske, viska ismaisai, ir gauta mase dedi ant vidurinio sausainio, tada soninius sausainius kelius i virsu taip kad gautusi trikampis, viska gerai uzspausti plevele ir i saldytuva,geriausiai per nakti ir tada jau kaip pradedi skanaut taip negali sustoti...
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 20, 08:57)
As kepiau sy pyraga du kartus. Pirma karta negavau pudingo tai pabandziau padaryti su kremu tortams is pakeliu, gavosi laaaaaaabai super antra karta nusprendziau kad vistik reikia isbandyti ir orginalu varianta, tai nusipirkau pudingo ir kepiau dar syki. Bet man antrasis variantas neprilygo pirmojo... Su kremu tortam buvo begalo skanu taip sakant nebijokit ekspermentuoti, nes manau kiekviena pagal savo skony gali atrasti jai priimtiniausia varianta
O man su kremu tortams nekas gavosi-nesustingo, pradejus pjaustyti, subyrejo.
O su pudingo milteliais kepiau daug kartu ir viskas ciki. Pieno ir as pilu maziau, pridedu visko, bet su persikais skaniausia.
QUOTE(sveikatele @ 2009 04 07, 17:16)
Kepiau ir as si pyraga praeita ketvirtadieni (receptas kaip pirmam temos psl, tiktai pagrindo teslos ingridientus padvigubinau, o i krema ieinancio pieno kieki truputi sumazinau), visiems labai patiko
Idedu kelias foto, aisku, grozis tai "neispasakytas", bet uztad koks skanuuuus
Idedu kelias foto, aisku, grozis tai "neispasakytas", bet uztad koks skanuuuus
ale kaip sugundei prisipirkau visko tai gal siandien bandysiu laime su juo
Aš vakar irgi kepiau šitą pyragą, gavosi super skanus
Tik kitą kartą biskvito darysiu šiek tiek daugiau, nes labai plonas gavosi.
Tik kitą kartą biskvito darysiu šiek tiek daugiau, nes labai plonas gavosi.