Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

sveikos na kaip tik ir as kepu si pyraga iskilo pora klausimu bedarant, pvz kokio skersmes skarda 24 ar26 cm, kaip ta tesla paskirstyti tolygiai kociot ar tiesiog idejus pirstais isklaidyt daugiau maziau tolygiai, kaip kepat su vintiliatoriumi ar be, det i ikaitinta ar ne orkaite?
Reik butinai atsaldyt nes kitaip skystas bus ar kaip, cia darant pagal instrukcijas?

prasyciau pakomentuot jau iskepusias ax.gif , nes as kepejele nelabai daug patirties turiu, galima ir foto pvz kaip ta tesla turi blekutej atrodyt, reik krastukus gal uzlankstyt ar kaip 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
na jau paragavom gavosi, vyras vis reketuoja dar dar, bet paliekam ir rydienos sveciams, atsipjove man ir karstas nesukrito, pyliau pieno 420ml, cukraus mazinau pade tai pats tas , o man ir varskkes idaras persaldus, nors mano vyras sako kad pats tas, nors ir idare biskuciuka sumazinau cukraus, na persiku as nedeciau man butu isvis persaldu, o siaip su vyru diskutavom kas cia tiktu jis pasiule aguonas arba razinas, man gal ir zele kokia citrinine ant viraus tiktu g.gif

o varskes idaras gal primena kaskuom strudeli varskes 4u.gif

siaip skanus jei liks ryt bandysim salta tongue.gif
Atsakyti
As kepiau sy pyraga du kartus. Pirma karta negavau pudingo blush2.gif tai pabandziau padaryti su kremu tortams is pakeliu, gavosi laaaaaaabai super thumbup.gif thumbup.gif antra karta nusprendziau kad vistik reikia isbandyti ir orginalu varianta, tai nusipirkau pudingo ir kepiau dar syki. Bet man antrasis variantas neprilygo pirmojo... Su kremu tortam buvo begalo skanu ax.gif taip sakant nebijokit ekspermentuoti, nes manau kiekviena pagal savo skony gali atrasti jai priimtiniausia varianta drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Kas važiuojate apsipirkti į Suvalkus Lidl'e rekomenduoju pamėginti lenkišką Castello pudingą šiam pyragui. Jis ten kainuoja 0,25 zloto, tai gaunasi 18 centų thumbup.gif , yra ir vanilinių, ir grietininių , ir šokoladinių. Be to ten dr. Oether pudingai po 0,79zloto, tai 0,5lito, o ne 1,19lt kaip mūsų maximose doh.gif. Užsipirkau keliems metams biggrin.gif .
Atsakyti
Kepiau ir aš šiandien šitą pyragą. Esu dar tik pradedanti šeimininkė, ypač kas liečia saldumynus blush2.gif , bet gavosi tikrai super skanus. Gal šiek tiek patežęs, paragavau tik gabalėlį, nes vešiuos į svečius, bet manau, kad kai atvės truputį bus standesnis, gal šiek tiek saldokas, bet pirštus galima apsilaižyti, kas mėgsta varškę ax.gif

Įdedu pasirodyti

user posted image
Atsakyti
as is vis labai megstu visokius kepinius su varske, bet sis pats megstamiausias thumbup.gif

paimi sviesta, i ji dedi kakavos ir cukraus, viska gerai issuki ir tada tepi ant maistines pleveles, ant to sviesto dedi sausainisu(lietuviski gaidelis ar kiti patys geriausi) 3 eilem i sona , o i virsu kiek tik sirdis geidzia,tada imi varske(geriau namine, ir kad nebutu labai slapia),i ja dedi vanilinio cukraus, ipili kokio sirupo(avieciu, vysniu, citrinu, galima ir romo, galima deti aguonu ir t.t.0), cukraus pgl skoni, jei norite kad gautusi labai ryski varskes spalva galiam deti valgomuju dazu, tada koki saukta zelatinos isbrinkinu, po to sitirpinu bet neuzverdu ir atvesus pilu i varske, viska ismaisai, ir gauta mase dedi ant vidurinio sausainio, tada soninius sausainius kelius i virsu taip kad gautusi trikampis, viska gerai uzspausti plevele ir i saldytuva,geriausiai per nakti ax.gif ir tada jau kaip pradedi skanaut taip negali sustoti...
Atsakyti
Kepiau ir as si pyraga praeita ketvirtadieni (receptas kaip pirmam temos psl, tiktai pagrindo teslos ingridientus padvigubinau, o i krema ieinancio pieno kieki truputi sumazinau), visiems labai patiko bigsmile.gif
Idedu kelias foto, aisku, grozis tai "neispasakytas", bet uztad koks skanuuuus ax.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 07 balandžio 2009 - 16:19
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 20, 08:57)
As kepiau sy pyraga du kartus. Pirma karta negavau pudingo blush2.gif  tai pabandziau padaryti su kremu tortams is pakeliu, gavosi laaaaaaabai super thumbup.gif  thumbup.gif  antra karta nusprendziau kad vistik reikia isbandyti ir orginalu varianta, tai nusipirkau pudingo ir kepiau dar syki. Bet man antrasis variantas neprilygo pirmojo... Su kremu tortam buvo begalo skanu ax.gif  taip sakant nebijokit ekspermentuoti, nes manau kiekviena pagal savo skony gali atrasti jai priimtiniausia varianta drinks_cheers.gif

O man su kremu tortams nekas gavosi-nesustingo, pradejus pjaustyti, subyrejo.
O su pudingo milteliais kepiau daug kartu ir viskas ciki. Pieno ir as pilu maziau, pridedu visko, bet su persikais skaniausia.
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2009 04 07, 17:16)
Kepiau ir as si pyraga praeita ketvirtadieni (receptas kaip pirmam temos psl, tiktai pagrindo teslos ingridientus padvigubinau, o i krema ieinancio pieno kieki truputi sumazinau), visiems labai patiko  bigsmile.gif
Idedu kelias foto, aisku, grozis tai "neispasakytas", bet uztad koks skanuuuus  ax.gif  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

ale kaip sugundei doh.gif prisipirkau visko tai gal siandien bandysiu laime su juo blush2.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi kepiau šitą pyragą, gavosi super skanus thumbup.gif
Tik kitą kartą biskvito darysiu šiek tiek daugiau, nes labai plonas gavosi.
Atsakyti

Kepiau vel vakar, tik persiku neturejau, tai idejau razinu ir dziovintu slyvu-irgi neblogai smile.gif
Atsakyti