as is vis labai megstu visokius kepinius su varske, bet sis pats megstamiausias
paimi sviesta, i ji dedi kakavos ir cukraus, viska gerai issuki ir tada tepi ant maistines pleveles, ant to sviesto dedi sausainisu(lietuviski gaidelis ar kiti patys geriausi) 3 eilem i sona , o i virsu kiek tik sirdis geidzia,tada imi varske(geriau namine, ir kad nebutu labai slapia),i ja dedi vanilinio cukraus, ipili kokio sirupo(avieciu, vysniu, citrinu, galima ir romo, galima deti aguonu ir t.t.0), cukraus pgl skoni, jei norite kad gautusi labai ryski varskes spalva galiam deti valgomuju dazu, tada koki saukta zelatinos isbrinkinu, po to sitirpinu bet neuzverdu ir atvesus pilu i varske, viska ismaisai, ir gauta mase dedi ant vidurinio sausainio, tada soninius sausainius kelius i virsu taip kad gautusi trikampis, viska gerai uzspausti plevele ir i saldytuva,geriausiai per nakti

ir tada jau kaip pradedi skanaut taip negali sustoti...