As dedu ta, kur supakuota po kilograma. Viskas gerai, jis normalus dabar, kai pastovejo. Matyt ka tik iskepes ir buna pliurze. O koki dedat pudinga? As dejau vanilini.
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 20, 13:12)
As dedu ta, kur supakuota po kilograma. Viskas gerai, jis normalus dabar, kai pastovejo. Matyt ka tik iskepes ir buna pliurze. O koki dedat pudinga? As dejau vanilini.
As irgi vanilini arba sokoladini, bet vanilinis geriausias, o avieciu tai isvis kazkoks nesusipratimas buna
Zinot ka sita pyraga kas ragavo, tai pagyre, sake tikrai skanus o beje atsildytas mikrobangej patiko ir man
rugegele23, pyragas superinis paziurejusi taip uzsimaniau
Norejau paklausti ar cia tas receptas is pirmo puslapio?
Norejau paklausti ar cia tas receptas is pirmo puslapio?
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 21, 21:02)
rugegele23, pyragas superinis paziurejusi taip uzsimaniau
Norejau paklausti ar cia tas receptas is pirmo puslapio?
Norejau paklausti ar cia tas receptas is pirmo puslapio?
Aha tas pats is 1 puslapio, tik as dejau i pagrinda perpus maziau cukraus, nors kita kart deciau tiek kiek priklauso. Ir pieno i krema dejau maziau. Krema is puses normos dariau, tai dejau 200 ml ANT PUSES NORMOS.
QUOTE(innguta @ 2007 11 25, 18:30)
siandien ir as kepiau varskes pyraga..stai
paga sita recepta (sorry neprisimenu kieno jis )
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
tik dejau du pakelius varskes, tai atitinkamai mazinau kitus ingridientus, ir ant isklotos teslos pirma pyliau vysniu uogiene...niam niam..tirpsta burnoje
paga sita recepta (sorry neprisimenu kieno jis )
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
tik dejau du pakelius varskes, tai atitinkamai mazinau kitus ingridientus, ir ant isklotos teslos pirma pyliau vysniu uogiene...niam niam..tirpsta burnoje
man mergikės tai šito varškės pyrago receptas superiškesnis už "super skanaus varškės pyrago receptą". Aš tai neišdrįčiau tiek pieno pilt į varškę, paskui tą pyragą šaldyt. O vat pagal čia duotą receptą (mano recepte tik 100g. margarino) kepu jau daug metų, visaip varijuodama
Pagal Innguta ir Davijos rekomenduota recepta kepiau varskes pyraga.Net mano Martynas valge Sake tas varskes pyragas tikrai skanu, bet nemegstu razinu, bet ju ir nelabai jauciasi Nors ju ten tikrai daug dejau
Razinas visad galima iskrapstyt
QUOTE(rugiagele26 @ 2008 10 26, 20:00)
Ir as kepiau pyraga pagal pirmame puslapyje esanti recepta. Tik siek tiek buvo pakeitimu, tai viska issamiai parasysiu, kaip dariau as:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.
Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.
Na dabar apie tai kas gavosi.. skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Bandysiu dar saldytuve palaikyt. Na o cia foto:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.
Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.
Na dabar apie tai kas gavosi.. skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Bandysiu dar saldytuve palaikyt. Na o cia foto:
Turiu pastabele, jei tavo receptas pagal 1psl, tai blogai sumazinta norma pieno pagal mane turetu buti 200-250ml pieno, o ne 400ml O tu ir kepei su 400 ml pieno?
QUOTE(damora @ 2009 02 03, 10:02)
Turiu pastabele, jei tavo receptas pagal 1psl, tai blogai sumazinta norma pieno pagal mane turetu buti 200-250ml pieno, o ne 400ml O tu ir kepei su 400 ml pieno?
Antra karta gavosi gerai pirma karta isvis ten nesamone padariau as dar tada viriau pudinga pagal instrukcija
sveikos kepejeles
kepiau as ir si varskes pyraga pagal pirmame puslapyje esanty recepta.
patvirtinsiu - tikrai sauniai gavosi as ji pagardinau koncervuotais
mandarinais ir kiausininiu likeriu...naudojau vanilinio pudingo miltelius.
siltas labai skanus, bet atsalusio skonis fantastiskas! verta tas kelias valandas palaukti ;-)
viska dariau pagal recepta ir pieno pyliau kiek parasyta..viskas labai gerai sustingo.
aciu uz recepta!
kepiau as ir si varskes pyraga pagal pirmame puslapyje esanty recepta.
patvirtinsiu - tikrai sauniai gavosi as ji pagardinau koncervuotais
mandarinais ir kiausininiu likeriu...naudojau vanilinio pudingo miltelius.
siltas labai skanus, bet atsalusio skonis fantastiskas! verta tas kelias valandas palaukti ;-)
viska dariau pagal recepta ir pieno pyliau kiek parasyta..viskas labai gerai sustingo.
aciu uz recepta!
Ir as toki kepiau ta pyrafa is pirmo puslapio gavosi