Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

As dedu ta, kur supakuota po kilograma. Viskas gerai, jis normalus dabar, kai pastovejo. Matyt ka tik iskepes ir buna pliurze. O koki dedat pudinga? As dejau vanilini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 20 sausio 2009 - 12:12
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 20, 13:12)
As dedu ta, kur supakuota po kilograma. Viskas gerai, jis normalus dabar, kai pastovejo. Matyt ka tik iskepes ir buna pliurze. O koki dedat pudinga? As dejau vanilini.


As irgi vanilini arba sokoladini, bet vanilinis geriausias, o avieciu tai isvis kazkoks nesusipratimas buna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinot ka bigsmile.gif sita pyraga kas ragavo, tai pagyre, sake tikrai skanus bigsmile.gif o beje atsildytas mikrobangej patiko ir man bigsmile.gif
Atsakyti
rugegele23, pyragas superinis wub.gif wub.gif wub.gif paziurejusi taip uzsimaniau rolleyes.gif
Norejau paklausti ar cia tas receptas is pirmo puslapio?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 21, 21:02)
rugegele23, pyragas superinis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  paziurejusi taip uzsimaniau  rolleyes.gif
Norejau paklausti ar cia tas receptas is pirmo puslapio?


Aha tas pats is 1 puslapio, tik as dejau i pagrinda perpus maziau cukraus, nors kita kart deciau tiek kiek priklauso. Ir pieno i krema dejau maziau. Krema is puses normos dariau, tai dejau 200 ml ANT PUSES NORMOS.
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 11 25, 18:30)
siandien ir as kepiau varskes pyraga..stai
user posted image
paga sita recepta (sorry neprisimenu kieno jis blush2.gif )
Trupininė tešla;

1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.

Įdaro tešla :

3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.

Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
tik dejau du pakelius varskes, tai atitinkamai mazinau kitus ingridientus, ir ant isklotos teslos pirma pyliau vysniu uogiene...niam niam..tirpsta burnoje  wub.gif

man mergikės tai šito varškės pyrago receptas superiškesnis už "super skanaus varškės pyrago receptą". Aš tai neišdrįčiau tiek pieno pilt į varškę, paskui tą pyragą šaldyt. O vat pagal čia duotą receptą (mano recepte tik 100g. margarino) kepu jau daug metų, visaip varijuodama bigsmile.gif
Atsakyti
Pagal Innguta ir Davijos rekomenduota recepta kepiau varskes pyraga.Net mano Martynas valge 4u.gif Sake tas varskes pyragas tikrai skanu, bet nemegstu razinu, bet ju ir nelabai jauciasi lotuliukas.gif Nors ju ten tikrai daug dejau
Atsakyti
Razinas visad galima iskrapstyt irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2008 10 26, 20:00)
Ir as kepiau pyraga pagal pirmame puslapyje esanti recepta. Tik siek tiek buvo pakeitimu, tai viska issamiai parasysiu, kaip dariau as:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano  proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.

Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.

Na dabar apie tai kas gavosi..  skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai  g.gif  nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta  blink.gif  cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Bandysiu dar saldytuve palaikyt. Na o cia foto:

user posted image


Turiu pastabele, jei tavo receptas pagal 1psl, tai blogai sumazinta norma pieno pagal mane turetu buti 200-250ml pieno, o ne 400ml blush2.gif O tu ir kepei su 400 ml pieno?
Atsakyti
QUOTE(damora @ 2009 02 03, 10:02)
Turiu pastabele, jei tavo receptas pagal 1psl, tai blogai sumazinta norma pieno pagal mane turetu buti 200-250ml pieno, o ne 400ml  blush2.gif  O tu ir kepei su 400 ml pieno?


Antra karta gavosi gerai bigsmile.gif pirma karta isvis ten nesamone padariau doh.gif as dar tada viriau pudinga pagal instrukcija doh.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles ax.gif
kepiau as ir si varskes pyraga pagal pirmame puslapyje esanty recepta.
patvirtinsiu - tikrai sauniai gavosi thumbup.gif as ji pagardinau koncervuotais
mandarinais ir kiausininiu likeriu...naudojau vanilinio pudingo miltelius.
siltas labai skanus, bet atsalusio skonis fantastiskas! verta tas kelias valandas palaukti ;-)
viska dariau pagal recepta ir pieno pyliau kiek parasyta..viskas labai gerai sustingo.
aciu uz recepta! wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir as toki kepiau ta pyrafa is pirmo puslapio gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti