mano vienintelis pastebejimas (nes jau buvo keptas n-kartu), labai daug priklauso nuo varskes, jei fermetiniuose pakeliuose, ji kaip taisykle labai vandeninga, tai ir kepimo laikas ilgesnis, tuomet papildomai krakmolo dedu. o siaip ir su kokiu padazu dar silta valgom, zodziu visu isgirtas, po kelis kartojimus paprasyta, pirstai nulaizyti.
Tikrai ypatingai skanus pyragas Kepiau su ananasais
Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau. Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:14)
Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau. Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?
Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei?
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:20)
Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei?
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:34)
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis
Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus Bet jeigu nekantrauji paragauti, tai aisku i saldytuva galima ideti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:43)
Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus Bet jeigu nekantrauji paragauti, tai aisku i saldytuva galima ideti
Norejau det i saldytuva, bet netelpa tai palauksiu gal taip sustandes beje, is puses normos gavosi 22 cm skersmens forma, tai koks gigantas gaunasi is visos normos
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:11)
Norejau det i saldytuva, bet netelpa tai palauksiu gal taip sustandes beje, is puses normos gavosi 22 cm skersmens forma, tai koks gigantas gaunasi is visos normos
idomu, kaip atrodys, kai bus visiškai ataušęs, nes dabar tikrai gryna pliurzė
nu as ir nekantri visiskai atsalo ir kuo puikiausiai atsipjove
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 21:20)
Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei?
Man irgi toks gaunasi paskutiniu metu
O ka tik iskeptas skaniausias , tai ka ten kisi i saldytuva
O kokią varškę dedat Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė
QUOTE(NERINGUKAS @ 2009 01 20, 11:35)
O kokią varškę dedat Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė
Is pakeliu dedu . as kazko irgi itariau varske, nu reiks pabandyt is maiselio