Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

mano vienintelis pastebejimas (nes jau buvo keptas n-kartu), labai daug priklauso nuo varskes, jei fermetiniuose pakeliuose, ji kaip taisykle labai vandeninga, tai ir kepimo laikas ilgesnis, tuomet papildomai krakmolo dedu. o siaip ir su kokiu padazu dar silta valgom, zodziu visu isgirtas, po kelis kartojimus paprasyta, pirstai nulaizyti.
Atsakyti
Tikrai ypatingai skanus pyragas thumbup.gif Kepiau su ananasais smile.gif
Atsakyti
Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga blink.gif kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase mad.gif as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau. Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:14)
Na Jus kuri nors idekit prapjauta sita pyraga  blink.gif kepu antra karta (pirma karta ne taip siek tiek dariau, tai gavosi skani pliurze),o dabar kepiau viska kaip reikia, ir gavosi vistiek nestandi mase mad.gif as ji isivaziduoju, kad kai pjauni ji, tai graziai ir atsipjauna, o man va paizurekit nuotraukoj kas gaunasi. Dariau is puses normos idara, o pagrinda is visos. Dejau cukraus i pagrinda 50 g maziau, o i idara pieno maziau.  Kepiau valanda. Gal jis saldytuve turi pastovet, kad gerai pjautusi?  g.gif

user posted image

user posted image

Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:20)
Tai tu pjovei ka tik iskepta, na ta prasme palaukei kol atsalo ir pjovei? unsure.gif

Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:34)
Dar siek tiek siltas buvo. Paziuresim kai pastoves saldytuve, kas bus... kita karta jei kepciau, tai deciau gal kokiu manu kruopu, kad butu stangresnis  ax.gif

Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus smile.gif Bet jeigu nekantrauji paragauti, tai aisku i saldytuva galima ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 20:43)
Nereikia net i saldytuva kisti, man ant kitos dienos jis ir kambaryje pastovejes buna standus smile.gif  Bet jeigu nekantrauji paragauti, tai aisku i saldytuva galima ideti mirksiukas.gif

Norejau det i saldytuva, bet netelpa doh.gif tai palauksiu gal taip sustandes biggrin.gif beje, is puses normos gavosi 22 cm skersmens forma, tai koks gigantas gaunasi is visos normos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 19, 21:11)
Norejau det i saldytuva, bet netelpa  doh.gif tai palauksiu gal taip sustandes biggrin.gif beje, is puses normos gavosi 22 cm skersmens forma, tai koks gigantas gaunasi is visos normos  blink.gif

idomu, kaip atrodys, kai bus visiškai ataušęs, nes dabar tikrai gryna pliurzė blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu as ir nekantri lotuliukas.gif visiskai atsalo ir kuo puikiausiai atsipjove lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 19, 21:20)

Man irgi toks gaunasi paskutiniu metu doh.gif

O ka tik iskeptas skaniausias , tai ka ten kisi i saldytuva blush2.gif
Atsakyti
O kokią varškę dedat g.gif Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2009 01 20, 11:35)
O kokią varškę dedat  g.gif  Jei iš pakelių, tai ir gaunas "pliurzė", nes ji labai skysta, aš į tokius pyragus perku maišeliuose kur po 500 g arba 1 kg varškytė  ax.gif

Is pakeliu dedu . as kazko irgi itariau varske, nu reiks pabandyt is maiselio 4u.gif
Atsakyti