pamegom si pyraga Daznai kepu. Va mano variantai
Su vysniom
Puostas trintom zemuogem ir melynem su braskiu zele
Na va, dabar valgyt prieš miegą užsimaniau
[quote=Zlata,2008 08 18, 12:18]
pamegom si pyraga Daznai kepu. Va mano variantai
o gal galima butu receptuką?
pamegom si pyraga Daznai kepu. Va mano variantai
o gal galima butu receptuką?
[quote=jurgav..,2008 08 19, 09:51]
[quote=Zlata,2008 08 18, 12:18]
pamegom si pyraga Daznai kepu. Va mano variantai
o gal galima butu receptuką?
[/quote]
Receptukas pirmam temos lape . Tik mano pastebejimai -cukraus deti dauuug maziau ( nu cia gal skonio reikalas ) ir pieno pilu 400 mll, su 500 gaunasi per daug minkstas.
[quote=Zlata,2008 08 18, 12:18]
pamegom si pyraga Daznai kepu. Va mano variantai
o gal galima butu receptuką?
[/quote]
Receptukas pirmam temos lape . Tik mano pastebejimai -cukraus deti dauuug maziau ( nu cia gal skonio reikalas ) ir pieno pilu 400 mll, su 500 gaunasi per daug minkstas.
aš pieno pilu ir apie 400 ml. Bet šiaip, vienas iš pačių skaniausių pyragų Ačiū už receptą
as taip pat manau,kad cukraus reiketu daug maziau
aisku skonio reikalas
nei karto nebandziau su pienu ,butinai pabandysiu
aisku skonio reikalas
nei karto nebandziau su pienu ,butinai pabandysiu
Ir as kepiau pyraga pagal pirmame puslapyje esanti recepta. Tik siek tiek buvo pakeitimu, tai viska issamiai parasysiu, kaip dariau as:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.
Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.
Na dabar apie tai kas gavosi.. skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Bandysiu dar saldytuve palaikyt. Na o cia foto:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.
Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.
Na dabar apie tai kas gavosi.. skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Bandysiu dar saldytuve palaikyt. Na o cia foto:
Nu *****,kad prisidirbau su pirmu pyragu taip norejau issikepti,tiek pastangu idejau (man,kad deficitines varskes nusipirkti,reikia i spec. parde vaziuot,apie 40km).taigi nuvziavau specialiai del pyrago,visus produktus susimaisiau ir pasoviau ta isgirtaji pyraga su pudingu.Zodziu kepa,o as atsilepimus eilini karta skiatau ir staiga supratau,kad 1 pudinga idejau,ne du sedziu vos neapsibliovus dabar itariu nesigaus nieko
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 29, 15:29)
Nu *****,kad prisidirbau su pirmu pyragu taip norejau issikepti,tiek pastangu idejau (man,kad deficitines varskes nusipirkti,reikia i spec. parde vaziuot,apie 40km).taigi nuvziavau specialiai del pyrago,visus produktus susimaisiau ir pasoviau ta isgirtaji pyraga su pudingu.Zodziu kepa,o as atsilepimus eilini karta skiatau ir staiga supratau,kad 1 pudinga idejau,ne du sedziu vos neapsibliovus dabar itariu nesigaus nieko
Laukiam rezultato! Ale del varskes vaziuot 40 km manau viskas gausis gerai! jei per minsktas bus, tai skanu jis ir toks, pas mane minksta pliurze gavosi, bet as ten nesamoningai padariau
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 16:14)
Laukiam rezultato! Ale del varskes vaziuot 40 km manau viskas gausis gerai! jei per minsktas bus, tai skanu jis ir toks, pas mane minksta pliurze gavosi, bet as ten nesamoningai padariau
nebelaukiu rezultato,nes katik badziau su pagaliuku - kose .... del varskes tai cia kaprizas mano,labai noriu tad ir vaziuoju,kad kura gadinciau ir pyragus ismetamus kepciau
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 29, 16:27)
nebelaukiu rezultato,nes katik badziau su pagaliuku - kose .... del varskes tai cia kaprizas mano,labai noriu tad ir vaziuoju,kad kura gadinciau ir pyragus ismetamus kepciau
Tai nemesk pyrago, gal jis atsals ir sustings!!!
Didelis ačiū parašiusiai tokio nuostabiai skanaus pyrago receptą Džiaugiuos, kad jį radau, o ypač džiaugiasi MB Net pas draugus nenorėjo vežtis, sakė per skanus dalintis Kai pabandžiau pirmą kartą, tai paskui vos paskutinį gabaliuką suvalgęs klausė, kada ruošiuos vėl kepti ... ir taip kaskart, kol atsivalgė ir paprašė pertrauką padaryt
Aš kepu didelėje silikoninėje formoje, tai pagrindą darau iš 1,5 normos. Skaniausia mums su grietinėlės skonio pudingu O jei dar šokoladu apibarstyt...
Aš kepu didelėje silikoninėje formoje, tai pagrindą darau iš 1,5 normos. Skaniausia mums su grietinėlės skonio pudingu O jei dar šokoladu apibarstyt...