Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

pamegom si pyraga thumbup.gif Daznai kepu. Va mano variantai ax.gif

Su vysniom 4u.gif

user posted image

Puostas trintom zemuogem ir melynem su braskiu zele 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 18 rugpjūčio 2008 - 10:21
Na va, dabar valgyt prieš miegą užsimaniau smile.gif
Atsakyti
[quote=Zlata,2008 08 18, 12:18]

o gal galima butu receptuką? g.gif
Atsakyti
[quote=jurgav..,2008 08 19, 09:51]
[quote=Zlata,2008 08 18, 12:18]

o gal galima butu receptuką? g.gif
[/quote]

Receptukas pirmam temos lape mirksiukas.gif . Tik mano pastebejimai -cukraus deti dauuug maziau ( nu cia gal skonio reikalas mirksiukas.gif ) ir pieno pilu 400 mll, su 500 gaunasi per daug minkstas.
Atsakyti
aš pieno pilu ir apie 400 ml. Bet šiaip, vienas iš pačių skaniausių pyragų thumbup.gif Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
as taip pat manau,kad cukraus reiketu daug maziau smile.gif
aisku skonio reikalas biggrin.gif
nei karto nebandziau su pienu g.gif ,butinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Ir as kepiau pyraga pagal pirmame puslapyje esanti recepta. Tik siek tiek buvo pakeitimu, tai viska issamiai parasysiu, kaip dariau as:
Pagrindui dejau visus produktus kaip ir originamliam recepte, tik dejau 50 g cukraus, o ne 100 g, nes skaiciau komentaruose, kad gaunasi per saldu.
Idara dariau is puses normos, taciau gavosi vistiek daug.. Mano proporcijos:
Apie 400 g varskes,
1 kiausinis,
100 g cukraus + 2 geri saukstai i pudinga,
2 saukstai aliejaus,
1 pakelis vanilinio pudingo (pas mane reikia virt ji),
apie 400 ml pieno,
vysniu.

Pagrindo gaminimo eiga kaip originaliam recepte.
Idaras:
pas mane reikia virt pudinga, tai dali pieno su pora saukstu cukraus sildau, i kita dali supilu pudingo pakelio turini ir gerai ismaisau. Kai pienas su cukrum uzverda, tada supilu piena su milteliais ir verdu kol uzverda (na viska darau pagal instrukcija ant pakelio). Kiausini istryniau su cukrum ir aliejum, sudejau varske, ir viska plakiau su blenderiu, kad varske susmulketu kaip kremas. Tada i varske supyliau pudinga, viska gerai ismaisiau, sudejau vysnias, vel ismaisiau.
Pagrindui teslos gaunasi labai mazai, vos isklojau 22 cm skersmens forma, supyliau varskes mase, ant virsaus dar pridejau vysniu.
Kepiau 180 laispniu orkaitej. Vysnias dejau saldytas.

Na dabar apie tai kas gavosi.. skonis tikrai fantastiskas! Na bet jo atpjaut neimanoma, kaip pliurze viduj. Aisku as ne visai atsaldziau ji, gal kai saldytuve pastoves, tada bus viskas gerai g.gif nes iskepusi, labai norejau paragaut, tai siek tiek atveso, ir jau ragavau dar silta blink.gif cukraus tikrai pats tas pagrindui 50 g! Tik galetu storesnis padas but. Bandysiu dar saldytuve palaikyt. Na o cia foto:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 26 spalio 2008 - 18:01
Nu *****,kad prisidirbau su pirmu pyragu doh.gif doh.gif taip norejau issikepti,tiek pastangu idejau (man,kad deficitines varskes nusipirkti,reikia i spec. parde vaziuot,apie 40km).taigi nuvziavau specialiai del pyrago,visus produktus susimaisiau ir pasoviau ta isgirtaji pyraga su pudingu.Zodziu kepa,o as atsilepimus eilini karta skiatau ir staiga supratau,kad 1 pudinga idejau,ne du doh.gif verysad.gif verysad.gif sedziu vos neapsibliovus dabar verysad.gif itariu nesigaus nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 29, 15:29)
Nu *****,kad prisidirbau su pirmu pyragu doh.gif  doh.gif taip norejau issikepti,tiek pastangu idejau (man,kad deficitines varskes nusipirkti,reikia i spec. parde vaziuot,apie 40km).taigi nuvziavau specialiai del pyrago,visus produktus susimaisiau ir pasoviau ta isgirtaji pyraga su pudingu.Zodziu kepa,o as atsilepimus eilini karta skiatau ir staiga supratau,kad 1 pudinga idejau,ne du doh.gif  verysad.gif  verysad.gif sedziu vos neapsibliovus dabar verysad.gif itariu nesigaus nieko unsure.gif

Laukiam rezultato! Ale del varskes vaziuot 40 km blink.gif lotuliukas.gif manau viskas gausis gerai! jei per minsktas bus, tai skanu jis ir toks, pas mane minksta pliurze gavosi, bet as ten nesamoningai padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 29, 16:14)
Laukiam rezultato! Ale del varskes vaziuot 40 km  blink.gif  lotuliukas.gif manau viskas gausis gerai! jei per minsktas bus, tai skanu jis ir toks, pas mane minksta pliurze gavosi, bet as ten nesamoningai padariau  doh.gif

nebelaukiu rezultato,nes katik badziau su pagaliuku - kose doh.gif doh.gif .... del varskes tai cia kaprizas mano,labai noriu tad ir vaziuoju,kad kura gadinciau ir pyragus ismetamus kepciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 29, 16:27)
nebelaukiu rezultato,nes katik badziau su pagaliuku - kose doh.gif  doh.gif .... del varskes tai cia kaprizas mano,labai noriu tad ir vaziuoju,kad kura gadinciau ir pyragus ismetamus kepciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai nemesk pyrago, gal jis atsals ir sustings!!!
Atsakyti
Didelis ačiū parašiusiai tokio nuostabiai skanaus pyrago receptą 4u.gif Džiaugiuos, kad jį radau, o ypač džiaugiasi MB smile.gif Net pas draugus nenorėjo vežtis, sakė per skanus dalintis lotuliukas.gif Kai pabandžiau pirmą kartą, tai paskui vos paskutinį gabaliuką suvalgęs klausė, kada ruošiuos vėl kepti bigsmile.gif ... ir taip kaskart, kol atsivalgė ir paprašė pertrauką padaryt lotuliukas.gif
Aš kepu didelėje silikoninėje formoje, tai pagrindą darau iš 1,5 normos. Skaniausia mums su grietinėlės skonio pudingu bigsmile.gif O jei dar šokoladu apibarstyt... rolleyes.gif
Atsakyti