siandien ir as kepiau varskes pyraga..stai
paga sita recepta (sorry neprisimenu kieno jis
)
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
tik dejau du pakelius varskes, tai atitinkamai mazinau kitus ingridientus, ir ant isklotos teslos pirma pyliau vysniu uogiene...niam niam..tirpsta burnoje
O kokioje temperaturoje kepti si pyraga????