Mergaites....
O kaip iskepti toki kaip IKI varskes torta?
Ten eina biskvitas, po to varskes kremas taip skaniai isplaktas ir ant virsaus zele su braskem
Nu kaip skanu..... Padekit
Gabanne,cia turetu padeti tos, kurios dirba IKI, ar mazdaug kur daro tuos skanestus Merginos, padekim Gabanne !!!!!
Bet kartais keista, kai pavyzdziui buni pas pazystamus ir paragauji skanu varskes ar kitokiu pyragu ir panasiai nesako recepto - tipo "firmos paslaptis" ir t.t. man net keista, ar gaila pasidalinti receptais... nezinau gan ne i tema parasiau Prisimenu, kai buvau nuvykusi i Sankt Peterburga pas tolimus giminaicius, tai mociute iskepe tokiu skaniu bandeliu su kopustais , bet taip ir nepavyko isgauti recepto.....ech...
Bet kartais keista, kai pavyzdziui buni pas pazystamus ir paragauji skanu varskes ar kitokiu pyragu ir panasiai nesako recepto - tipo "firmos paslaptis" ir t.t. man net keista, ar gaila pasidalinti receptais... nezinau gan ne i tema parasiau Prisimenu, kai buvau nuvykusi i Sankt Peterburga pas tolimus giminaicius, tai mociute iskepe tokiu skaniu bandeliu su kopustais , bet taip ir nepavyko isgauti recepto.....ech...
QUOTE(jurgita:) @ 2007 06 21, 12:04)
Gabanne,cia turetu padeti tos, kurios dirba IKI, ar mazdaug kur daro tuos skanestus Merginos, padekim Gabanne !!!!!
paragauk ir tu to torto noresi irgi tada recepto
bet mociute tai keistuole argi gaila recepto
Gal klystu, bet ar ne šioje temoje buvo užsiminta apie "iki" parduodamą Loros varškės pyragą? man jis labai skanus... mėginau šifruoti lipduką, bet nelabai ką nutuokiu... galiu perrašyti: varškė (39%), kekso mišinys (irvardyta, kas įeina į mišinį), vanduo, cukrus, kiauš. masė, varškės priedas (vėl parašyta, kas įeina į sudėtį), aug. aliejus, kviet. miltai 550C, margar (vėl išvardyta, kas įeina), jod. druska, rūg. reg. medž. E330, kvap. medž.
Gal kas žinote receptėlį?
Būčiau dėkinga..
Būčiau dėkinga..
Tas pyragas apie kuri uvo uzsiminta formuo pradzioje, su pudingu nerealiai skanus, net ir su sokoladiniu pudingu JEGA
Kepiau ir aš pyragą pagal Dacor receptą
Pasaka, o ne pyragas Jau koks skanus ir kaip paprasta pagaminti
Ačiū už tokį paprastą ir tuo pačiu nepaprastą pyrago receptuką
Pasaka, o ne pyragas Jau koks skanus ir kaip paprasta pagaminti
Ačiū už tokį paprastą ir tuo pačiu nepaprastą pyrago receptuką
Pašoviau į orkaitę ir aš pyragą pagal Martynos patį pirmąjį receptą.varškės ir pudingo masė labai skysta tai manų įdėjau truputį.pažiūrėsiu,kas gausis
na zinokit skanumelis puikiai per valanda iskepe.manai visai nemaisho tikrai geras receptas
vakar kepiau varskes pyraga pagal pirmaji recepta, nu skanumelis niam niam .Aciu uz recepta
QUOTE(dianute @ 2007 06 21, 16:07)
Gal klystu, bet ar ne šioje temoje buvo užsiminta apie "iki" parduodamą Loros varškės pyragą? man jis labai skanus... mėginau šifruoti lipduką, bet nelabai ką nutuokiu... galiu perrašyti: varškė (39%), kekso mišinys (irvardyta, kas įeina į mišinį), vanduo, cukrus, kiauš. masė, varškės priedas (vėl parašyta, kas įeina į sudėtį), aug. aliejus, kviet. miltai 550C, margar (vėl išvardyta, kas įeina), jod. druska, rūg. reg. medž. E330, kvap. medž.
Būčiau dėkinga..
Būčiau dėkinga..
http://www.supermama...?...c=996&st=48
LOROS VARŠKĖS PYRAGAS
Tešlai:200G. miltų, 50g.cukraus, 100g. sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, margarino ar sveisto skardai ištepti.
Viršui:5 kiaušinių tryniai, 100g. cukraus, sutarkuotos citrinos žievelė, 1 valg.šaukštas miltų, 500g. liesos varškės, 1 žiupsnelis druskos, 200 ml. karšto pieno, 125g. karšto sveisto, 5 kiaušinių baltymai(kur liko nuo trynių).
Tešlai, miltus ir cukrų suberti ant stalo, vidury padaryt įdubimą ir sudėt tarkuotus riebalus, įmušt kiaušinį ir viską gerai išminkyt.Iškočiot ant miltais pabarstyto stalo ir įklot į riebalais išteptą kepimo skardą.Padaryt 3cm. kraštą ir prispaust prie formos.
Viršui, išplakt kiaušinių trynius su cukrum iki putų, dėti citrinos žievelę, įmaišyt miltus, varškę ir žiupsnelį druskos.Įplakt karštą pieną ir išlydytą sviestą.Įmaišyt tirštai išplaktus kiaušinių baltymus ir šią varškės masę supilti ant pyrago pagrindo.Kepti įkaitintoj orkaitėj 180C temperatūroj apie 1 val.
Labai skanus pyragas, vakr kepiau pati.Tik nevalgykit karšto, nes labai minkštas.Šiandien daug skanesnis negu vakar thumbup.gif
P.S. Čia ne mano receptas ir komentarai. Nukopijavau iš naminių pyragų temos. Rasite paspaudę ant nuorodos.
kepiau ir as vakar Dacor pyraga kazkaip niekada nesigaudavo man tie varskes pyragai, o sitas tiesiog pirstus galima apsilaizyti..tik as nieko nedejau i vidu neturejau, bet kita karta jau desiu persiku..o vidus is ties slapias toks gaunasi, ne sausas...
ir dariau is 2 pak. varskes, dejau 7 saukstus cukraus, 1,5 sauksto manu ir 4 kiausinio baltymus ir 3 trynius...
beje skonis, toks kad atrodytu, jog yra riesutu
kepiau 40 min, tai sakyciau truputi man tesla padege, kita karta kepsiu trumpiau
aciu uz puiku receptuka
ir dariau is 2 pak. varskes, dejau 7 saukstus cukraus, 1,5 sauksto manu ir 4 kiausinio baltymus ir 3 trynius...
beje skonis, toks kad atrodytu, jog yra riesutu
kepiau 40 min, tai sakyciau truputi man tesla padege, kita karta kepsiu trumpiau
aciu uz puiku receptuka
O aš šiandien bandau tokį vaškės ir makaronų apkepą iš žurnalo:
Reikia:
250 - 300 g. makaronų;
250 g. varškės;
5 - 6 kiaušinių;
1 stiklinės pieno;
6 šaukštų cukraus;
2 šaukštų vanilinio cukraus;
konservuotų persikų.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nupilame ir perliejame šaltu vandeniu. Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Supilame pieną ir gerai išmaišome. Makaronus sumaišome su varške, sudedame į sviestu pateptą kepimo formą ir užpilame kiaušinio plakiniu. Ant viršaus sudedame supjaustytus persikus ir kepame orkaitėje apie 20 - 30 min. Iš pradžių kepdamos apkepą uždengiame folija, o baigiant ją nuimame, kad apkepo viršus gražiai apskrustų. Tiekiant pabarstome miltiniu cukrumi ir cinamonu.
Skanaus!
Reikia:
250 - 300 g. makaronų;
250 g. varškės;
5 - 6 kiaušinių;
1 stiklinės pieno;
6 šaukštų cukraus;
2 šaukštų vanilinio cukraus;
konservuotų persikų.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nupilame ir perliejame šaltu vandeniu. Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Supilame pieną ir gerai išmaišome. Makaronus sumaišome su varške, sudedame į sviestu pateptą kepimo formą ir užpilame kiaušinio plakiniu. Ant viršaus sudedame supjaustytus persikus ir kepame orkaitėje apie 20 - 30 min. Iš pradžių kepdamos apkepą uždengiame folija, o baigiant ją nuimame, kad apkepo viršus gražiai apskrustų. Tiekiant pabarstome miltiniu cukrumi ir cinamonu.
Skanaus!