Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

gavosi neblogas tik teslos skonis truputeli keistokas, o siaip skanu, net anyta isgyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita:) @ 2006 10 27, 14:11)
Anile, man taip pat patinka tas varskes pyragas, tikriausiai gal parasys recepta, kurios dirba "IKI" ir daro tokius skanumynus  4u.gif

Tas pyragas labai skanus...gaila, kad neparaso niekas... verysad.gif
Atsakyti
Aš išbandžiau temos autorės pyragą 4u.gif tikrai labai fantastiškai skanus thumbup.gif Ačiū labai už receptą.
Atsakyti
Norejau padekoti uz tikrai superini receptuka, isbandziau thumbup.gif Anyta net "pabare" mane, kad persivalge... lotuliukas.gif

Nei skystas, nei per saldus... zodziu ACIU! 4u.gif
Atsakyti
ira s pabandziau ta pyraga, tikrai labai skanus tik valanda kepti buvo trupuciuka per daug, na ir as truputi maziau pieno pyliau, bet tikrai labai super. aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi išbandžiau šį pyragą pagal temos autorės receptą,gavosi labai neblogai,tik vidus man kažkoks žalokas buvo,matyt kepimo forma per maža.Tai dabar dedu per pusę mažiau įdaro(o pudingą maišau per pusę su bulvių krakmolu,gaunasi tikrai nieko ne blogiau),o viršų kai atvėsta-aptepu plakta grietinėle.Tai va,dabar svečiai iš anksto užsisako,kad iškepčiau,nes labai labai skanu thumbup.gif Galvoju,gal kokį kartą kaip nors neskaniai iškept,kad ištisai neprašinėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campanula: 04 vasario 2007 - 12:03
QUOTE(Anile @ 2006 12 11, 09:12)
Tas pyragas labai skanus...gaila, kad neparaso niekas... verysad.gif

Anile, ar tas pyragas iš IKI vadinasi "Loros varškės pyragas"? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Acha-prisiskaiciau cia tu skanumu, sakau kepsiu ir as ta geraji varskes pyraga ax.gif Niekada nebuvau gera konditere, kiek bandziau kepti pyragus tai supuola, tai prapuola i siuksline hihihi.gif Kiek bandziau mielines bandeles, tai iseina super, jei nori issilauzyti dantis doh.gif .Daugiau sakiau viskas, tik kulinarija mano sritis.Bet neiskenciau, jus taip skaniai cia prisikepet, sakau-kepsiu.Ir kepu-seimyna isvare pas kaimynu, nes namuose, kaip pragare dumu tourist5.gif atrodo, kadlauza buciau vidury virtuves uzkurusi.To pado man gavosi per mazai tai neuzlanksciau kampu, tai pro ta mano tortine taip ir bega.Ai niekis-visus langus atidariau,tik bijau kad buitine technika nesugadinciau g.gif .As turbut begsiu i parduotuve pyrago ir dar brendziuko nusipirksiu,kad galeciau po tokio saunaus darbo atsipalaiduoti. wacko.gif Einu ziureti savo sedevro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2005 12 29, 10:17)
Kažkurioje temoje rašiau labai skanaus varškės pyrago recepta.Pasikartosiu,nes tikrai verta pabandyti.Jokių sintetinių pudingų ir laaaabai skanu:
VARŠKĖS PYRAGAS

Trupininė tešla;

1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.

Įdaro tešla :

3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.

Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .

Na man labai patiko thumbup.gif , cukraus is kart dejau kiek maziau,o kita kart darant gal reiktu siek tiek daugiau manu idet? Nes varske tokia gan dregnoka iskepe. Ir ta tesla reikia pasaldyt ar ne? nes sunkiai tarkuojasi.
Atsakyti
labai skanus pyragas smile.gif man kažkuo panašus į Rimi pardavinėjamą Bavarišką pyragą.
Atsakyti
deja,pamirsot manu kruopas... reikia ideti sauksta ir idaras sutirsteja smile.gif
Papildyta:
cia as gal ne i tema... nes skaiciau pacioj pradzioj apie varskes pyraga su pudingu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2004 03 13, 01:23)
Varskes pyragas

Pagrindas:
100 g sviesto
100 g cukraus
1 kiausinis
200 g miltu
1 saukstelis kepimo milteliu.

Įdaras:
800 g liesos varskes
2 kiausiniai
200 g cukraus
3-4 saukstai aliejaus
2 pakeliai pudingo (vanilinio, avietinio ar kt., tik sokoladinis nelabai tinka, bet cia skonio reikalas)
0,5 l pieno.

Pirmiausia pasidarom pagrinda. Istirpinam sviesta, sumaisom su cukrumi, kiausniu, miltais ir kepimo milteliais ir padedame saltai. Tesla turi gautis tokia, kad butu galima islipdyti forma, t.y. nelabai kieta.
Kol tesla sala, pasidarome idara. Istriname kiausinius su cukrumi ir aliejumi, sudedame varske ir gerai ismaisome. Kitame inde sumaisome piena su pudingu ir abi mases gerai sumaisome. Neissigaskite, kad mase gausis gana skysta (mazdaug kaip kefyras).
Pasiimame atsidarancia forma, ja islipdome pagrindo tesla taip, kad krastuose butu apie 2 cm, tam kad neisbegtu idaro mase. Supilame idara ir dedame i 175 laipsniu orkaite. Kepame mazdaug valanda.
Skanaus!  thumbup.gif

pamirsai manu kruopu viena ar du saukstus.galima dar ir krakmolo sauksta.o pieno tikrai per dau... uztenka 300.
Atsakyti