QUOTE(Kozete @ 2006 09 06, 12:25)
Negi nieks nežino Kuršėnų vyniotinio recepto
Aš jį taip mėgstu, o vakar Maximoj nusipirkau kažkokį kartų. Pagalvojau, gal sena varškė buvo Būčiau šalia busvusi, tai nunesčiau atgal, bet jau tingėjau atgal važiuoti.
Dabar bijau ir pirkti, galvoju gal namie pavyktų pasigaminti.
Aš jį taip mėgstu, o vakar Maximoj nusipirkau kažkokį kartų. Pagalvojau, gal sena varškė buvo Būčiau šalia busvusi, tai nunesčiau atgal, bet jau tingėjau atgal važiuoti.
Dabar bijau ir pirkti, galvoju gal namie pavyktų pasigaminti.
0,5 kg vyniotinio:
teslai:
miltu 96g
kiausiniai 4vnt
cukrus 95g
vanilinis cukrus 1g
kremui:
varske 100g
sviestas 113g
cukraus pudra 54g
iskepus biskvita ji reikia greiciau vynioti su varske,nes atsales nesivynios,trupes.
suvyniojus susukti i plevele ir i saldytuva,sustingus apibarstyti cukraus pudra