Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

QUOTE(Kozete @ 2006 03 10, 17:26)
Nelabai supratau ar jau pagamintą pudingą maišyti su pienu ar miltelius?  blush2.gif

Miltelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 10, 16:26)
Nelabai supratau ar jau pagamintą pudingą maišyti su pienu ar miltelius?  blush2.gif

miltelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tokiu atveju turėtų gautis labai tiršta masė. g.gif
Ar taip ir turi gautis?
Atsakyti
Šiandien ir aš šitą pyragą susiruošiau kepti wub.gif Esu jau ragavusi iškepto, tai galiu pasakyti, kad tikrai labai labai skanus wub.gif Žiūrėsiu kas man gausis blush2.gif
Atsakyti
Skanu wub.gif Tik aš persistengiau ir per daug cukraus įpyliau doh.gif Bet nieko - skaniai susivalgė ir taip tongue.gif
Atsakyti
Labai skanus pyragas, kas valgė , tas gyrė thumbup.gif
Atsakyti
ir as kelis kartus kepiau (paskutini karta gal pries metus), nuostabus pyragas. tik as vietoj pudingo pabandziau naudoti ta pati kieki ( kiek uzrasyta ant pudingo pakelio * 2) krakmolo (per puse kukuruzu ir bulviu) bei idejau vanilinio cukraus. manau, kad gavosi geresnis rezultatas-nesijaute sintetikos. pasnekejau, uzsinorejau, turbut reiks vel isikept...
Atsakyti
Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tai savaitgali kepiau. Labai skanus gavosi, tik as biski pieno maziau pyliau, nes bijojau kad nesukietes. Taip tau thumbup.gif gavosi.
Atsakyti
O as siandien kaip skaniai prisivalgiau thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai skanu, tik aš varškės ėmiau 400 g, nes ir tai vos tilpo ant tokio tešlos kiekio, jeigu būčiau dariusi iš 800 g, nežinau kur būčiau sutalpinusi doh.gif .
user posted image
Atsakyti
Sveikos, šeimininkės. Kepiau ir aš pirmą kartą gyvenime varškės pyragą. Tik man, tundrai, nepavyko rasti pudingo miltelių, o krakmolo, apsižiūrėjusi, nenusipirkau. Pagalvojau, kad bus gerai ir "krem tortove". Ir žinot, visai skaniai gavosi, tik per saldu. Prašau man, tundrai pasakyti, ar tai ne tas pats pudingas? 4u.gif
Atsakyti