Niu va issikepiau ir as,nu skanu tik as biski poakeiciau...maziau pieno idejau,3pak varskes,2 pudingo,1s krakmolo o siaip viskas taip pat,ai dar manu idejau,labiau suriso ta varske.cukraus maziau dejau,bet tesla man nepatiko-kietoka ir LAAAAAABAI SALDI Bet siaip ir mamai patiko
Aciu uz receptuka
p.s. tesla buvo skysta be iskepe labai liuksiskai
viska dariau kaip parasyta ir viskas puikiai gavosi dabar draugo megstamiausias
beja sian kazkoki kita obuoliu ir varskes irgi su pudingu(speju is sio pacio forumo, nes visus receptus gavau ir Tokom), bet ten kazkaip pudingas ir varske viskas - i tesla eina o obuoliai ant virsaus
nu zinokit keipau ir psradziu labai grazu viskas buvo, bet.. iskepe ir toooks idomus gavosi, kad ismeciau.. siaip iskepes nesudeges, bet toks visas tamsus ir labai jau idomaus skonio ..
nutariau skarandzio pagailet..
beja sian kazkoki kita obuoliu ir varskes irgi su pudingu(speju is sio pacio forumo, nes visus receptus gavau ir Tokom), bet ten kazkaip pudingas ir varske viskas - i tesla eina o obuoliai ant virsaus
nu zinokit keipau ir psradziu labai grazu viskas buvo, bet.. iskepe ir toooks idomus gavosi, kad ismeciau.. siaip iskepes nesudeges, bet toks visas tamsus ir labai jau idomaus skonio ..
nutariau skarandzio pagailet..
QUOTE(Agniuk@s @ 2005 12 03, 15:41)
Niu va issikepiau ir as,nu skanu tik as biski poakeiciau...maziau pieno idejau,3pak varskes,2 pudingo,1s krakmolo o siaip viskas taip pat,ai dar manu idejau,labiau suriso ta varske.cukraus maziau dejau,bet tesla man nepatiko-kietoka ir LAAAAAABAI SALDI Bet siaip ir mamai patiko
Aciu uz receptuka
p.s. tesla buvo skysta be iskepe labai liuksiskai
Aciu uz receptuka
p.s. tesla buvo skysta be iskepe labai liuksiskai
Tai reiškia ir į tešlą galima pilti mažiau cukraus. O ar varškė turi būti būtinai liesa? ar galima dėti normalią - 9 - nių procentų? ar čia tas turi kokią reikšmę?
Šiaip, tai jau net nežinau nei kągalvoti apie tąvarškės pyragą, daug išgirtas ir kritikos gavęs...gal taip ir turi būti
Tiesiog kepiau dar du laaaabai išgirtus pyragus, ir nei vienas man nepatiko nors šeimyna ir suvalgė...
QUOTE(Džinė @ 2005 12 26, 23:58)
Tai reiškia ir į tešlą galima pilti mažiau cukraus. O ar varškė turi būti būtinai liesa? ar galima dėti normalią - 9 - nių procentų? ar čia tas turi kokią reikšmę?
Šiaip, tai jau net nežinau nei kągalvoti apie tąvarškės pyragą, daug išgirtas ir kritikos gavęs...gal taip ir turi būti
Tiesiog kepiau dar du laaaabai išgirtus pyragus, ir nei vienas man nepatiko nors šeimyna ir suvalgė...
Šiaip, tai jau net nežinau nei kągalvoti apie tąvarškės pyragą, daug išgirtas ir kritikos gavęs...gal taip ir turi būti
Tiesiog kepiau dar du laaaabai išgirtus pyragus, ir nei vienas man nepatiko nors šeimyna ir suvalgė...
pas mus nemėgsta per saldžiai. į šito pyrago pagrindą dedu ne daugiau 2 šaukštų cukraus. įdaras pats saldokas, todėl pilnai užtenka tiek. į įdarą dedu visą normą cukraus. gaunas pats tas.
varškė. bet kokia iš tikrųjų. kuo riebesnė, tuo konsistencija vientisesnė ir puresnė.
dėl kritikos. bent jau kiek pastebėjau, jis daugiau moteriško skonio.
vyrai valgo, bet labiau mėgsta kitokį pyragą su kakava.
jei nepersaldinsi ir atitaikysi kepimo temperatūrą bus visai neblogas
QUOTE(filifjonka @ 2005 12 27, 11:14)
pas mus nemėgsta per saldžiai. į šito pyrago pagrindą dedu ne daugiau 2 šaukštų cukraus. įdaras pats saldokas, todėl pilnai užtenka tiek. į įdarą dedu visą normą cukraus. gaunas pats tas.
varškė. bet kokia iš tikrųjų. kuo riebesnė, tuo konsistencija vientisesnė ir puresnė.
dėl kritikos. bent jau kiek pastebėjau, jis daugiau moteriško skonio.
vyrai valgo, bet labiau mėgsta kitokį pyragą su kakava.
jei nepersaldinsi ir atitaikysi kepimo temperatūrą bus visai neblogas
varškė. bet kokia iš tikrųjų. kuo riebesnė, tuo konsistencija vientisesnė ir puresnė.
dėl kritikos. bent jau kiek pastebėjau, jis daugiau moteriško skonio.
vyrai valgo, bet labiau mėgsta kitokį pyragą su kakava.
jei nepersaldinsi ir atitaikysi kepimo temperatūrą bus visai neblogas
AČIŪ
Visus produktus turiu, bet negavau visiškai jokio pudingo, o be jo kiek suprantu, gali būti ne tas skonis, ar ne? ar krakmolas gali jį visiškai pakeisti?
ir dar:
jūs dedat į įkaitintą orkaitę, ar į šaltą? ir tortinę tepat kokiais nors riebalais, ar ne?
ir dar:
jūs dedat į įkaitintą orkaitę, ar į šaltą? ir tortinę tepat kokiais nors riebalais, ar ne?
QUOTE(Džinė @ 2005 12 28, 17:40)
Visus produktus turiu, bet negavau visiškai jokio pudingo, o be jo kiek suprantu, gali būti ne tas skonis, ar ne? ar krakmolas gali jį visiškai pakeisti?
ir dar:
jūs dedat į įkaitintą orkaitę, ar į šaltą? ir tortinę tepat kokiais nors riebalais, ar ne?
ir dar:
jūs dedat į įkaitintą orkaitę, ar į šaltą? ir tortinę tepat kokiais nors riebalais, ar ne?
geriau su pudingu manau.
i ikaitinta orkaite,o skarda reikia istepti aliejum,poto pagrinda kloti
QUOTE(Agniuk@s @ 2005 12 28, 17:47)
geriau su pudingu manau.
i ikaitinta orkaite,o skarda reikia istepti aliejum,poto pagrinda kloti
i ikaitinta orkaite,o skarda reikia istepti aliejum,poto pagrinda kloti
supratau, reiškia ieškosiu pudingo. Ačiū
Kiek kepiau šį pyraga, niekada nedejau jokio pudingo, nes nekenčiu sintetikos - ir taip jos pakankamai prisivalgome. Visada dedu tik kukurūzų krakmolą (net bulvių esu dėjusi), pačią riebiausią grietinę (Dvaro 40 proc.) ir pačią riebiausią varškę (18 proc. riebumo) ir pyragas gaunasi kuo puikiausias. Jau mes baigiame juo atsivalgyti, bet draugai dar ne, todėl karts nuo karto jį kepu.
QUOTE(Violetukas @ 2005 12 28, 18:05)
Kiek kepiau šį pyraga, niekada nedejau jokio pudingo, nes nekenčiu sintetikos - ir taip jos pakankamai prisivalgome. Visada dedu tik kukurūzų krakmolą (net bulvių esu dėjusi), pačią riebiausią grietinę (Dvaro 40 proc.) ir pačią riebiausią varškę (18 proc. riebumo) ir pyragas gaunasi kuo puikiausias. Jau mes baigiame juo atsivalgyti, bet draugai dar ne, todėl karts nuo karto jį kepu.
aš jau visai pasimečiau tai ar reikia šitam pyragui grietinės?
Kažkurioje temoje rašiau labai skanaus varškės pyrago recepta.Pasikartosiu,nes tikrai verta pabandyti.Jokių sintetinių pudingų ir laaaabai skanu:
VARŠKĖS PYRAGAS
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .
VARŠKĖS PYRAGAS
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .
QUOTE(Dacor @ 2005 12 29, 10:17)
Kažkurioje temoje rašiau labai skanaus varškės pyrago recepta.Pasikartosiu,nes tikrai verta pabandyti.Jokių sintetinių pudingų ir laaaabai skanu:
VARŠKĖS PYRAGAS
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .
VARŠKĖS PYRAGAS
Trupininė tešla;
1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.
Įdaro tešla :
3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.
Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .
nu dar kolkas nekepu, tai gal reikia tavo receptėlį išbandyti?
pirmą kartą kepsiu Naujų Metų sutiktuvėm, ir svečių turėsiu, tai užtai truputį ir nervinuosi, kad gautųsi dėkoju