Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

Niu va issikepiau ir as,nu skanu tik as biski poakeiciau...maziau pieno idejau,3pak varskes,2 pudingo,1s krakmolo o siaip viskas taip pat,ai dar manu idejau,labiau suriso ta varske.cukraus maziau dejau,bet tesla man nepatiko-kietoka ir LAAAAAABAI SALDI schmoll.gif Bet siaip ir mamai patiko smile.gif
Aciu uz receptuka

p.s. tesla buvo skysta be iskepe labai liuksiskai thumbup.gif
Atsakyti
viska dariau kaip parasyta ir viskas puikiai gavosi thumbup.gif dabar draugo megstamiausias wub.gif wub.gif

beja sian kazkoki kita obuoliu ir varskes irgi su pudingu(speju is sio pacio forumo, nes visus receptus gavau ir Tokom), bet ten kazkaip pudingas ir varske viskas - i tesla eina o obuoliai ant virsaus blush2.gif
nu zinokit keipau ir psradziu labai grazu viskas buvo, bet.. iskepe ir toooks idomus gavosi, kad ismeciau.. siaip iskepes nesudeges, bet toks visas tamsus ir labai jau idomaus skonio blush2.gif ..
nutariau skarandzio pagailet..
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2005 12 03, 15:41)
Niu va issikepiau ir as,nu skanu tik as biski poakeiciau...maziau pieno idejau,3pak varskes,2 pudingo,1s krakmolo o siaip viskas taip pat,ai dar manu idejau,labiau suriso ta varske.cukraus maziau dejau,bet  tesla man nepatiko-kietoka ir LAAAAAABAI SALDI  schmoll.gif  Bet siaip ir mamai patiko smile.gif
Aciu uz receptuka

p.s. tesla buvo skysta be iskepe labai liuksiskai  thumbup.gif

Tai reiškia ir į tešlą galima pilti mažiau cukraus. O ar varškė turi būti būtinai liesa? ar galima dėti normalią - 9 - nių procentų? ar čia tas turi kokią reikšmę?
Šiaip, tai jau net nežinau nei kągalvoti apie tąvarškės pyragą, daug išgirtas ir kritikos gavęs...gal taip ir turi būti g.gif
Tiesiog kepiau dar du laaaabai išgirtus pyragus, ir nei vienas man nepatiko schmoll.gif nors šeimyna ir suvalgė... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 12 26, 23:58)
Tai reiškia ir į tešlą galima pilti mažiau cukraus. O ar varškė turi būti būtinai liesa? ar galima dėti normalią - 9 - nių procentų? ar čia tas turi kokią reikšmę?
Šiaip, tai jau net nežinau nei kągalvoti apie tąvarškės pyragą, daug išgirtas ir kritikos gavęs...gal taip ir turi būti g.gif
Tiesiog kepiau dar du laaaabai išgirtus pyragus, ir nei vienas man nepatiko schmoll.gif nors šeimyna ir suvalgė... ax.gif


pas mus nemėgsta per saldžiai. į šito pyrago pagrindą dedu ne daugiau 2 šaukštų cukraus. įdaras pats saldokas, todėl pilnai užtenka tiek. į įdarą dedu visą normą cukraus. gaunas pats tas.

varškė. bet kokia iš tikrųjų. kuo riebesnė, tuo konsistencija vientisesnė ir puresnė.

dėl kritikos. bent jau kiek pastebėjau, jis daugiau moteriško skonio.
vyrai valgo, bet labiau mėgsta kitokį pyragą su kakava. tongue.gif

jei nepersaldinsi ir atitaikysi kepimo temperatūrą bus visai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 12 27, 11:14)
pas mus nemėgsta per saldžiai. į šito pyrago pagrindą dedu ne daugiau 2 šaukštų cukraus. įdaras pats saldokas, todėl pilnai užtenka tiek. į įdarą dedu visą normą cukraus. gaunas pats tas.

varškė. bet kokia iš tikrųjų. kuo riebesnė, tuo konsistencija vientisesnė ir puresnė.

dėl kritikos. bent jau kiek pastebėjau, jis daugiau moteriško skonio.
vyrai valgo, bet labiau mėgsta kitokį pyragą su kakava.  tongue.gif

jei nepersaldinsi ir atitaikysi kepimo temperatūrą bus visai neblogas  mirksiukas.gif


AČIŪ user posted image
Atsakyti
Visus produktus turiu, bet negavau visiškai jokio pudingo, o be jo kiek suprantu, gali būti ne tas skonis, ar ne? g.gif ar krakmolas gali jį visiškai pakeisti? unsure.gif
ir dar:
jūs dedat į įkaitintą orkaitę, ar į šaltą? g.gif ir tortinę tepat kokiais nors riebalais, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 12 28, 17:40)
Visus produktus turiu, bet negavau visiškai jokio pudingo, o be jo kiek suprantu, gali būti ne tas skonis, ar ne? g.gif ar krakmolas gali jį visiškai pakeisti? unsure.gif
ir dar:
jūs dedat į įkaitintą orkaitę, ar į šaltą? g.gif ir tortinę tepat kokiais nors riebalais, ar ne? g.gif


geriau su pudingu manau.
i ikaitinta orkaite,o skarda reikia istepti aliejum,poto pagrinda kloti
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2005 12 28, 17:47)
geriau su pudingu manau.
i ikaitinta orkaite,o skarda reikia istepti aliejum,poto pagrinda kloti

supratau, reiškia ieškosiu pudingo. Ačiū wub.gif
Atsakyti
Kiek kepiau šį pyraga, niekada nedejau jokio pudingo, nes nekenčiu sintetikos - ir taip jos pakankamai prisivalgome. Visada dedu tik kukurūzų krakmolą (net bulvių esu dėjusi), pačią riebiausią grietinę (Dvaro 40 proc.) ir pačią riebiausią varškę (18 proc. riebumo) ir pyragas gaunasi kuo puikiausias. Jau mes baigiame juo atsivalgyti, bet draugai dar ne, todėl karts nuo karto jį kepu.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 12 28, 18:05)
Kiek kepiau šį pyraga, niekada nedejau jokio pudingo, nes nekenčiu sintetikos - ir taip jos pakankamai prisivalgome. Visada dedu tik kukurūzų krakmolą (net bulvių esu dėjusi), pačią riebiausią grietinę  (Dvaro 40 proc.) ir pačią riebiausią varškę (18 proc. riebumo) ir pyragas gaunasi kuo puikiausias. Jau mes baigiame juo atsivalgyti, bet draugai dar ne, todėl karts nuo karto jį kepu.

blink.gif g.gif aš jau visai pasimečiau blink.gif doh.gif tai ar reikia šitam pyragui grietinės? g.gif
Atsakyti
Kažkurioje temoje rašiau labai skanaus varškės pyrago recepta.Pasikartosiu,nes tikrai verta pabandyti.Jokių sintetinių pudingų ir laaaabai skanu:


VARŠKĖS PYRAGAS

Trupininė tešla;

1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.

Įdaro tešla :

3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.

Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.


Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2005 12 29, 10:17)
Kažkurioje temoje rašiau labai skanaus varškės pyrago recepta.Pasikartosiu,nes tikrai verta pabandyti.Jokių sintetinių pudingų ir laaaabai skanu:
VARŠKĖS PYRAGAS

Trupininė tešla;

1-kiaušinio trynys,5šaukštai cukraus,10šaukštų miltų,
1šaukštelis sodos ,užgesintos actu.150 sviesto pašidyti
ir uzpilti ant produktų.

Įdaro tešla :

3pakeliai varskes,8-10šaukstų cukraus,1-2 šaukstai manų,
1stiklinė razinu,4 kiausinio tryniai išplakti ,ir visa masę gerai
išmaisyti ,po to išplakti 5 kiausinio baltymus užpilti ant įdaro,
lengvai permaisyti.

Trupininę tešlą padalijam į dvi dalis.Keptuvę ištepam sviestu
arba dedam kepimo popierių.1 trupinines tešlos dalį sudedam į
keptuvę uždedam įdaro masę,2 trupinines tešlos dalį uždedam
ant viršaus (uztarkuojam)kepti 30-40min. Išimti iš skardos
atšąldytą.
Vietoje razinų galima dėti konservvuotų persikų,abrikosų,ananasų.
Gaunasi taip pat labai skanu .

nu dar kolkas nekepu, tai gal reikia tavo receptėlį išbandyti?
mastau.gif pirmą kartą kepsiu Naujų Metų sutiktuvėm, ir svečių turėsiu, tai užtai truputį ir nervinuosi, kad gautųsi ax.gif dėkoju notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti