Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės pyragai

QUOTE(mimoze @ 2005 08 30, 18:58)
o gal žinote ką dėti vietoj pudingo?

krakmolo 4u.gif
Atsakyti
Nerealus šitas pyragas smile.gif
Pas mus giminė tokia, kad visi kepa skaniausius pyragus ir jais puikuojasi per visas šventes smile.gif tai vat ir aš dabar nenusileidžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2005 08 30, 20:44)
paspalvinau klaidą, prašau patikslinti.

Labai atsiprašau - patikslinu:
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Atsakyti
Paskaiciau as paskaiciau psl apie sita pyraga ir susigundziau ax.gif
Nes siaip megstu visokiausius tortus pyragus kepti.
Nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavosi ir is pirmo karto.
Visi kritiskai pirma diena ziurejo, nieks nevalge.
O as kramtau ir dziaugiuosi smile.gif Man daugiau bus ax.gif
Kita diena vyras susigunde. Sako, skanu, burnoj tirpsta.
As dariau viska pagal rezepta, bet kita karta siek tiek kitaip darysiu. Man buvo per saldu, desiu maziau cukraus i tesla.
Atsakyti
Vakar kepiau šį pyragą, bet kadangi tirėjau tik 200 gr varškės, tai į varškės masę pridėjau smulkiai supjaustytus 5 obuolius, supjaustytų džiovintų abrikosų ir razinų. Kad būtų tirščiau dar įpyliau 4 šaukštus manų. Išėjo nuostabus pyragas, nė ka ne prastesnis už originalų, bet pigesnis thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai skanus tas varskės pyragas , bet noreciau be pudingo kept .Kiek supratau tai galima krakmolo dėt ,bet koki ir kiek?Girdejau kad tokiem kepiniam geriau kukuruzu krakmolas? smile.gif
Atsakyti
Ačiū už šaunius receptėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*joli* @ 2005 11 03, 16:53)
Tikrai labai skanus tas varskės pyragas , bet noreciau be pudingo kept .Kiek supratau tai galima krakmolo dėt ,bet koki ir kiek?Girdejau kad tokiem kepiniam geriau kukuruzu krakmolas? smile.gif

Aš dėjau natūralų aukščiausios rūšies bulvių krakmolą (2 šaukštus). Buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal jau sakiau......pasikartosiu 4u.gif

tešlą visąlaik darau iš dvigubos porcijos....į varškę visada suguldau konservuotų persikų dėžutę... jau pyragas.......dar sakiau pabandysiu džiovintų brinkintų vyšnių mestelt (gal mėlynai nedažys?)
Labai skanu į tešlą įtarkuot citrinos žievelės, sultis į varškę supilu...
Su persikais, citrina, papuošimais gaunasi "tortinis" variantas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 14 lapkričio 2005 - 15:34
Mmm prisiskaiciau cia nuomoniu visokiu ir susigundziau ir as issikepti si pyraga smile.gif
tikiuosi iseis ir man...
Siaip as atlieku dbr praktika vienam restorane,ir vkr maciau pjauste varskes pyraga ir as paragavau,tai laaaaaabai skanus,sudetis panasi i sio manau,varske tokia slapoka bet tvirta (pyraga laiko saldytuve jie) O siandien paprasiau recepto.bet teko nusivilti nes man jo nedave,nes ten i ji yra dedami kazkokie milteliai kuriu sake parduotuvese nenusipirksi,jie maisais juos perka sad.gif taigi nzn kuo galima butu pakeisti pudinga g.gif
Atsakyti
o gal kas žinot kaip daromas pyragas iš varškės, marmeladinių saldainių, sausainių...jo kept nereikia...
niekaip nepamenu kaip jis daromas
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2005 11 23, 15:46)
o gal kas žinot kaip daromas pyragas iš varškės, marmeladinių saldainių, sausainių...jo kept nereikia...
niekaip nepamenu kaip jis daromas



Sausainius (kvadratinius) suslaapinu piene (kas megsta rugstessni,pamirko obuoliu arba citrinu sultyse) ir kloju i padekliuka viena salia kito.

Pertepimui:
Varske istrinta su cukrumi,razinom, riesutu ir t.t pagal skoni.

Ant virsaus sausainiu tepti varskes sluoskni,po to deti marmeladiniu saldainiu (perpjautu isislgai),vel sausainiai,varske,saldainiai ir t.t
uZBAIGIAM SAUSAINIU EILE.vIRSU SKANU UZPILTI TIRPDYTU SOKOLADU.

sKANAUS
Atsakyti