Na pagaliau ir aš viską išmokau matyti Stereogramas jau labai seniai įžiūrėdavau, bet tų dvigubų niekaip. Ir maniau ,kad neišeis, nes nelabai išeina abi akis sužvairuot Bet užteko ir vienos. Labai gražiai, ryškiai matosi Gražiau nei įprasta nuotrauka
QUOTE(Turist @ 2009 02 01, 23:17)
Jei kas nematėt šios iliuzijos, tikrai patiks. http://www.lamanausk...t/iliuzijos.php
Į kurią pusę sukasi mergina? Prieš laikrodžio rodyklę, ar pagal ją ? Man asmeniškai išeina kontroliuot jos sukimąsi. Jei noriu ji sukasi arba prieš, arba pagal laikrodžio rodyklę.
Į kurią pusę sukasi mergina? Prieš laikrodžio rodyklę, ar pagal ją ? Man asmeniškai išeina kontroliuot jos sukimąsi. Jei noriu ji sukasi arba prieš, arba pagal laikrodžio rodyklę.
geras... man sukasi prieš laikrodžio rodyklę, bet išsisaugojau paveikslėlį kompiuteryje, tai tada matau, kad mergina sukasi pagal laikrodžio rodyklę
QUOTE(Erdnija @ 2009 03 19, 23:34)
geras... man sukasi prieš laikrodžio rodyklę, bet išsisaugojau paveikslėlį kompiuteryje, tai tada matau, kad mergina sukasi pagal laikrodžio rodyklę
Na niekaip nematau kad mergina suktusi. Ar cia reikia ziuret irgi suzvairavus?
QUOTE(Erdnija @ 2009 03 19, 22:34)
As stebejau ta mergina, tai jinai kazkiek laiko pasisuka pries, paskui pagal laikrodzio rodykle Tikriausiai mano pusrutuliai nepasidalina kuris dominuoja
neiseina man is tu dvigubu niekas, reikia matyt ilgokai pasedeti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 19, 23:43)
As stebejau ta mergina, tai jinai kazkiek laiko pasisuka pries, paskui pagal laikrodzio rodykle Tikriausiai mano pusrutuliai nepasidalina kuris dominuoja
sveikos
pastebejau, kad kai su peles ratuku pavazineji pirmyn atgla, tai ir mergina i kita puse ima suktis
dvigubu niekaip neiziuriu... nu niekaip...
QUOTE(BitėParazitė @ 2009 03 20, 14:19)
sveikos
pastebejau, kad kai su peles ratuku pavazineji pirmyn atgla, tai ir mergina i kita puse ima suktis
Geras. Rimtai ji ten tada visaip sukinėjasi
Aš irgi buvau praradus viltį, bet pasinaudojau Ramzis69 patarimuišmokau Ačiū
Kas liečia,kad galima iš dviejų vienodų foto tą patį padaryti,tai drysčiau nesutikti.Nes tos tikrosios yra fotografuojamos su dviem šalia esančiais objektyvais,kurie fotografuoja skirtingu kampu.Jeigu įsižiūrėtume į tas 3D foto atidžiau,pamatytume,kad skiriasi spalvos,kad skiriasi kažkurio dalyko buvimas foto ir t.t O vienodas sudėjus gal kažkas irgi įdomaus gaunasi,bet tikrai ne tikras 3D :4u
Kas liečia,kad galima iš dviejų vienodų foto tą patį padaryti,tai drysčiau nesutikti.Nes tos tikrosios yra fotografuojamos su dviem šalia esančiais objektyvais,kurie fotografuoja skirtingu kampu.Jeigu įsižiūrėtume į tas 3D foto atidžiau,pamatytume,kad skiriasi spalvos,kad skiriasi kažkurio dalyko buvimas foto ir t.t O vienodas sudėjus gal kažkas irgi įdomaus gaunasi,bet tikrai ne tikras 3D :4u
QUOTE(ramzis69 @ 2009 03 20, 19:15)
Erdnija,smagu kad pavyko Svarbiausia reikia nebandyti žiūrėti kaip ir tas įprastas stereogramas,nes čia kitaip žvairuoti reikia
Geras... tkrai nežinojau. Atidžiau pasižiūrėjus, tikrai tikrosios 3d visai kitaip atrodo. O kai dvi vienodas sumontavau tai tikrai ne taip Beje, tuos dvigubus tai iškart matau, o su sereogramom turiu labai vargti, nes akys savaime žvairujasi... O pradžioj juos taip gerai mačiau
Va tokios tos tikros stereo fotokameros
Papildyta:
Papildyta:
Oho, ačiū už info. Niekad nežinojau kaip tai daroma, tos 3d, stereogramos...
As irgi nezinojau.