Įkraunama...
Įkraunama...

Iliuzijos ir stereogramos 3 tema

Sveikinu su nauja temele 4u.gif Žvairiname akytes ir tęsiame toliau thumbup.gif

Iš paskutinių senoje temoje patiko šis paveiksliukas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzis69: 02 sausio 2009 - 17:07
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Man šitas su mergaite nepakartojamas wub.gif taip gražiai išryškėja tas 3D wub.gif
Atsakyti
atsižymiu naujoje temoje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražūs besmegeniai thumbup.gif
Atsakyti
prisiregistruoju naujoj temoj 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jei kas nematėt šios iliuzijos, tikrai patiks. http://www.lamanausk...t/iliuzijos.php
Į kurią pusę sukasi mergina? Prieš laikrodžio rodyklę, ar pagal ją ? Man asmeniškai išeina kontroliuot jos sukimąsi. Jei noriu ji sukasi arba prieš, arba pagal laikrodžio rodyklę.
Atsakyti
šiandien atradau šią temą ir išmokau matyt - fantastika wub.gif tik nematau dvigubu dar verysad.gif peržiūrėjau ana visa temą tuoj akis jaučiu iškris visai bet noriu daaaaaar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 25 vasario 2009 - 13:01
Lera,sveika prisijungus prie žvairiukių klubo drinks_cheers.gif Šaunu,kad pavyko pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2009 02 25, 13:40)
Lera,sveika prisijungus prie žvairiukių klubo  drinks_cheers.gif  Šaunu,kad pavyko pamatyti  thumbup.gif

ačiū, p[ati laiminga kaip šlepete biggrin.gif vyrą ta pati vakarą išmokau pažiūrėt irgi liko sužavėtas biggrin.gif ir iškart pamate tuos dvigubus blink.gif o aš jų negaliu matyt, ir mb moka iš toleliau sužvairuot kad pamatyt o aš vis turiu nori į ekraną kišt kad pamatyt verysad.gif iš toleliau niekaip neišeina sad.gif
Atsakyti