QUOTE(prieblanda @ 2009 02 02, 09:27)
Murzilka23, o kokie čia nėščiosioms tokie būtini brangūs skanumynai?
būtinas ir nebūtinas išlaidas matuoju taip: jei vakar be kažko apsiėjau, tai ir šiandien galiu, rytoj irgi
----------------
mano taupymo patirtis rodo, kad neplanuotų pirkinių/išlaidų būna visada ir iš jų rezervo didelio nepadarysi

būtinas ir nebūtinas išlaidas matuoju taip: jei vakar be kažko apsiėjau, tai ir šiandien galiu, rytoj irgi

----------------
mano taupymo patirtis rodo, kad neplanuotų pirkinių/išlaidų būna visada ir iš jų rezervo didelio nepadarysi

prieblanda, visiškai sutinku, kad jeigu daiktas ne pirmo būtinumo, tai galima ir pakentėti. Man dažnai taip būna, kad atidedu pirkimą ir vėliau tas daiktas visai nereikalingas būna

---------------
tas irgi tiesa, kad neplanuotos išlaidos būna netikėtos ir nemažos, o tai kartais skaudžiai duoda per kišenę.
QUOTE(aige @ 2009 02 02, 10:08)
Tam, kad pirkti didesnį kiekį pigiau negu kelis šimtus gramų, tik žinoma reik panaudot, kad nesugestų, ar užšaldyti, na ar kaip kitaip pasandėliuoti.
Drįsčiau paprieštarauti. Jeigu salotoms man reikia 300gr kumpelio, kuris kainuoja 23lt/kg tai aš tikrai neperku viso kg. Pigiau niekaip nesigauna ar kg ar tiek kiek reikia perkant.