na ką, pasiturginau, įvertinkit, šiaip suma atrodo didoka, ale gal bus ką valgyti
45 litus išleidau:
- kaulės koja ir kiaulės karka (žalios)
- sudyta šoninė (400 gr)
- 3 kiaulės liežuviai (nevirti)
- kiaulienos vietoj sprandinės kažkokia kryžminė (700 gr)
- panevėžio file (400 gr)
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 13:05)
na ką, pasiturginau, įvertinkit, šiaip suma atrodo didoka, ale gal bus ką valgyti
45 litus išleidau:
45 litus išleidau:
Normaliai atrodo, produktai įvairūs, papildžius daržovėmis ir kt., gausis keli skirtingi maistingi patiekalai
Aš dar šaldikly nuo savaitgalinio pasiturginimo vištienos file turiu, tai reikės patroškinti, bus kurią dieną soti vakarienė, ir liks pietūs vaikams kitai dienai
QUOTE(viilda @ 2009 01 20, 14:48)
Nktinio būna daugiausiai 40,dieninio apie 80 Tik už laiptinės apšvietimą dar visada 10 lt kažkur mokam
labai daug
labai daug
kilovatų,ne litų kitaip nesigauna mums vyras pastoviai šviesas palieka taulete,vonioje,du tv namie pastoviai įjungti,aš praeidama pro kambarius išjunginėjų,vyras praeidamas įjungia
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 13:05)
na ką, pasiturginau, įvertinkit, šiaip suma atrodo didoka, ale gal bus ką valgyti
45 litus išleidau:
- kaulės koja ir kiaulės karka (žalios)
- sudyta šoninė (400 gr)
- 3 kiaulės liežuviai (nevirti)
- kiaulienos vietoj sprandinės kažkokia kryžminė (700 gr)
- panevėžio file (400 gr)
45 litus išleidau:
- kaulės koja ir kiaulės karka (žalios)
- sudyta šoninė (400 gr)
- 3 kiaulės liežuviai (nevirti)
- kiaulienos vietoj sprandinės kažkokia kryžminė (700 gr)
- panevėžio file (400 gr)
nugis neblogai ką ir keliems gaminsi?
juk čia 1.šaltiena (koja ir nupjaustukai), 2. troškintuve kepta karka su žirniais savaitgaliui, 3. iš 2 liežuvių - puikus užkandis pusryčiams, vienas - į šaltieną, 4.iš kryžminės - du kartus pavalgyt - kepsniukai ir koks guliašiukas, 5. panevėžio file - vėl pusryčiams ar vakarienei, 6. šoninė - ar taip valgyt vyrui, ar spirgams (žiūrint, kokia ji ten). žodžiu - garantuotai yra ką valgyt na, aš čia skaičiuoju 2-3 žmonėm pataupant ir daugiau garnyro, o ne mėsos valgant
dviems žmonėms čia
šaltiena bus iš karkos ir kojos, man turguje moterėlė paaiškino, kad taip geriausia
liežuvėlius galvoju, vienas bus skanu ant duonos, kitus pašildyti su gietinės svogūno padažu
iš tos kryžminės, galvoju, gal rizikuoti kibinus gaminti
ale bais ėdrūs tie vyrai, įdomu, kaip jūsų, mano gana riebiai mėsikę pjauna ir dviem sluoksniais deda, aš tai šeimoje per nagus gaudavau, jeigu griežinėlis mėsos neperšviečiamas būdavo
galvojau, kad gal padės raikyta mėsa, kai būna pakuotėse, tai ne, tada iš karto du gabalus vieną ant kito kloja
na nepagalvokit, kad aš kasnius skaičiuoju
šaltiena bus iš karkos ir kojos, man turguje moterėlė paaiškino, kad taip geriausia
liežuvėlius galvoju, vienas bus skanu ant duonos, kitus pašildyti su gietinės svogūno padažu
iš tos kryžminės, galvoju, gal rizikuoti kibinus gaminti
ale bais ėdrūs tie vyrai, įdomu, kaip jūsų, mano gana riebiai mėsikę pjauna ir dviem sluoksniais deda, aš tai šeimoje per nagus gaudavau, jeigu griežinėlis mėsos neperšviečiamas būdavo
galvojau, kad gal padės raikyta mėsa, kai būna pakuotėse, tai ne, tada iš karto du gabalus vieną ant kito kloja
na nepagalvokit, kad aš kasnius skaičiuoju
nugis maniškis irgi mėsikę mėgsta tai man vienintelė išeitis - gaminti vienam kartui ir tiek gabaliukų, kiek tam kartui suvalgyt numatyta. kitaip - iškepsiu mėsos daugiau, padėsiu kitam kartui, bet pro šalį vis eidamas kapt kapt - net ne valgyt norėdamas, o kad skanu ir kad įprotį kramsnot turi
Aš šiandien pietums pigiai prasisukau: buvo šaldytų grybų tai tuos padariau su padažu r bulvių išviriau Vakarienei dar pakartot liko ir pievagrybių padažo daugokai dar padariau, nes man ne visada yra noro miško grybus valgyt
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 14:30)
na nepagalvokit, kad aš kasnius skaičiuoju
Pas many šeimoj vyrų nėra, bet jei dukros vaikinas užtaiko svečiuotis, kai pietus gaminu, tai jau man kitai dienai maisto darban nebelieka, palieku tik vaikams...
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 14:30)
ale bais ėdrūs tie vyrai, įdomu, kaip jūsų, mano gana riebiai mėsikę pjauna ir dviem sluoksniais deda, aš tai šeimoje per nagus gaudavau, jeigu griežinėlis mėsos neperšviečiamas būdavo
galvojau, kad gal padės raikyta mėsa, kai būna pakuotėse, tai ne, tada iš karto du gabalus vieną ant kito kloja
Kiek pažįstu vyrų, tai visi daug valgo, o ypač mėsos
QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 15:39)
Kiek pažįstu vyrų, tai visi daug valgo, o ypač mėsos
Maniškis išvis be mėsos nei dienos
tai čia tipo normalu?