QUOTE(aukse7 @ 2007 08 22, 11:08)
Pritariu visu 100 proc.
Papildyta:
labai įdomu pasidarė, koks ct.01 ratų diametras, nes kiekviena firma slepia savo minusus ir jų nerodo - niekur nepavyko rasti, gal eksperė pagelbės? ct.04 tai parašyta 20 cm, net giriasi gamintojas kad stilingi. O prie ct.01 nė kriukt apie dydį, supranta, kad šiauriečiams čia problema su tokiais, tai ir neakcentuoja, matyt
Papildyta:
labai įdomu pasidarė, koks ct.01 ratų diametras, nes kiekviena firma slepia savo minusus ir jų nerodo - niekur nepavyko rasti, gal eksperė pagelbės? ct.04 tai parašyta 20 cm, net giriasi gamintojas kad stilingi. O prie ct.01 nė kriukt apie dydį, supranta, kad šiauriečiams čia problema su tokiais, tai ir neakcentuoja, matyt
prasau cia manes nekist as apie 04 ir 01 ratus nekalbejau, apie diametrus irgi ir nesu eksperte
tiesiog kiekvienam savo - tik tiek sakau. ir siulau LABAI gerai pagalvot.
ir pats ponas Rimas pavizdi gera parase - jei tokia aplinka ir reikia gero pravazumo - butu kvaila pirkt mazais ratukais.
tik jei planuojat daug vazinet su vezimu - pasimatuokit ar tilps i bagazine. nes pirmaji su dideliais ratais nupirkta kad susipakuot man, reikdavo du ratus nuimt o trirati kad idet i bagazine - reikejo priekini rata nuimt...na, tai ne man...man turi but patogu