Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis žiemai

QUOTE(aukse7 @ 2007 08 22, 11:08)
Pritariu visu 100 proc. thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif
Papildyta:

labai įdomu pasidarė, koks ct.01 ratų diametras, nes kiekviena firma slepia savo minusus ir jų nerodo - niekur nepavyko rasti, gal eksperė pagelbės? ct.04 tai parašyta 20 cm, net giriasi gamintojas kad stilingi. O prie ct.01 nė kriukt apie dydį, supranta, kad šiauriečiams čia problema su tokiais, tai ir neakcentuoja, matyt

prasau cia manes nekist wink.gif as apie 04 ir 01 ratus nekalbejau, apie diametrus irgi ir nesu eksperte wink.gif

tiesiog kiekvienam savo - tik tiek sakau. ir siulau LABAI gerai pagalvot.
ir pats ponas Rimas pavizdi gera parase - jei tokia aplinka ir reikia gero pravazumo - butu kvaila pirkt mazais ratukais.

tik jei planuojat daug vazinet su vezimu - pasimatuokit ar tilps i bagazine. nes pirmaji su dideliais ratais nupirkta kad susipakuot man, reikdavo du ratus nuimt blink.gif o trirati kad idet i bagazine - reikejo priekini rata nuimt...na, tai ne man...man turi but patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 22, 13:46)
prasau cia manes nekist wink.gif as apie 04 ir 01 ratus nekalbejau, apie diametrus irgi ir nesu eksperte wink.gif

tiesiog kiekvienam savo - tik tiek sakau. ir siulau LABAI gerai pagalvot.
ir pats ponas Rimas pavizdi gera parase - jei tokia aplinka ir reikia gero pravazumo - butu kvaila pirkt mazais ratukais.

tik jei planuojat daug vazinet su vezimu - pasimatuokit ar tilps i bagazine. nes pirmaji su dideliais ratais nupirkta kad susipakuot man, reikdavo du ratus nuimt  blink.gif  o trirati kad idet i bagazine - reikejo priekini rata nuimt...na, tai ne man...man turi but patogu  ax.gif

Aš tavęs ir nekišu, tiesiog iš geriosios pusės tave pavadinau eksperte, žaviuosi, kad tu taip daug žinai, gal tau nesunku pamatuoti ratukų diametrą, man labai smalsu pasidarė, o niekur neradau internete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 08 22, 13:52)
Aš tavęs ir nekišu, tiesiog iš geriosios pusės tave pavadinau eksperte, žaviuosi, kad tu taip daug žinai, gal tau nesunku pamatuoti  ratukų diametrą, man labai smalsu pasidarė, o niekur neradau internete 4u.gif

na, tik vakare nebent wink.gif nes ratukai bagazinej biggrin.gif
as ir dabar ieskojau - tikrai nera info niekur.
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 22, 13:18)
O ką dabar  Kinijoje negamina? mirksiukas.gif
Manęs tai negąsdina, nes yra skirtingo lygio kiniškos gamyklos, viskas priklauso nuo medžiagų iš kurių gaminama, beveik visos garsios firmos turi ten savo gamyklas, o surinkimas ten pigesnis nei Europoje.
Taip kad manau tas kas supranta apie gamybą žodžio "kinija" nebijo. biggrin.gif Yra ten labai kokybiškų prekių, tik lietuviai veža prastą produkciją, kad apsimokėtų čia parduoti su dideliu antkainiu. 
Teko dirbant reklamos įmonėje užsakinėti rankšluosčius vieno kliento atributikai. Tai turėjome vienos gamyklos tokius pat rankšluosčius, bet audimo tankis ir medžiaga buvo šiek tiek skirtingos sudėties, skirtinga buvo ir kaina, bet išvaizda tokia pat. Tai tie kurie pigesni, tai tikras š buvo, o tie, kurie  brangesni tai tokios geros kokybės nebuvau  mačius, net nėra ko lyginti su mūsų a'la lietuviškais rankšluosčiais, kurie tepa ir visai nesugeria vandens. 

Lietuviai irgi deda didelį antkainiai ant tų JANE vežimų, Maskvoje jie kainuoja 300-400 lt pigiau, bet ten ir užsakymų kiekiai visai kitokie, nei pas mus.

sorry už offtopic'ą.

Na tikrai ne visi gamina kinijoje kas labai brangina gaminio kokybę, ir tai yra dėl to, kad l.ir labai sunku tą dalyką sukontroliuot. aišku ir ten ne viskas šlamštas, bet tas pasitikėjimo tikrai neprideda ir daug įmonių dėl to yra nusvilusios. Kitas dalykas kaina. jei jau gaminama kinijoj kaina tikrai per didelė nes sorry jie tikrai nera geresni nei už emaljungą nei už bebecar.
Atsakyti
o mes gime lapkricio vidury irgi labai ilgai ir sunkiai rinkomes vezima, visus isbandem, studijavom biggrin.gif ir issirinkom bebe confort vaziuokle trophy su lopsiu windoo ir auto kedute, nei kiek nenusivyliau, labai patogu buvo, kad autokedute lengvai ant ratu uzsidedavo, nei vaiko zadint nereikedavo jei miega smile.gif o jei kur toliau vaziuodavom, tai su lopsiu i masina segdavom irgi labai patogu, ratukai nebuvo labai jau dideli, bet ne sketukas, ziema visur pravaziuodavom smile.gif
Atsakyti
Bebe confort vezimukai man irgi patinka smile.gif kazkaip jie graziai ziurisi o dar saunu tai, kad gali susikomplektuoti kokia nori vaziuokle, kokia nori autokedute su lopsiu. Gerai kai visi tvirtinasi ant pasirinktos vaziuokles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 22, 10:44)
renax, nelabai supratau dėl kainų skirtumo, gal paskaičiavau neteisingai, bet Jane Nomad 3 in 1 tavo nurodytam lenkų puslapyje kainuoja

2649.00 PLN  arba 2452 lt.

Karolyje
2649.00 - 10 procentų  2384 lt. Tai Karolyje išeina pigiau šiek tiek, o dar garantiją suteikia.

Taigi cia lygint taip pat reik , cia ne galintojo juk puslapis jei atstova klaust kainos tai www.jane.pl manau atsakys .
Realiai perkant vezima ir pas juso vietoje iseina 15 % jei viena . Del garantiju juk mes ES tai garantine sistema viena smile.gif
Sunku man pasakyt kas kaip cia jau patiems dometis reik as tuom neuzsiimu .Zinau kad kai kolekcija baigiasi galima labai papigiai gaut cia kai akcijos buna smile.gif
Atsakyti
Jau keliuose komentaruose radua 'klausk Renax', taigi neatsilaikiau ax.gif

Renax,
gal zinot, ar parduoda kokia firma tik rema su kietu posiu? Kalbu tik apie nauja vezimuka. Taip pat reiktu, kad butu dideli ratai ir manevringas butu smile.gif
Dekoju is anksto uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2007 08 23, 06:16)
Jau keliuose komentaruose radua 'klausk Renax', taigi neatsilaikiau  ax.gif

Renax,
gal zinot, ar parduoda kokia firma tik rema su kietu posiu? Kalbu tik apie nauja vezimuka. Taip pat reiktu, kad butu dideli ratai ir manevringas butu smile.gif
Dekoju is anksto uz informacija  4u.gif

Parduot parduoda ir ne viena bet beda tokia kad perkant tik lopsi su ratais iseina daugely firmu brangu . Parasysiu i az smulkiau .
Atsakyti
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 12, 10:27)
Aš rinkčiausi tik klasikinį vežimėlį su normaliu lopšiu. Dabar turim tokį ir esam labai patenkinti  thumbup.gif (dukrytė gimė žiemą). O jūs dar kai nuosavam name gyvenat, tai atkrenta visi tampymaisi su vežimu laiptais (nes klasikiniai vežimai sunkūs, bet vaikui patogūs ir gydytojų rekomenduojami).  mirksiukas.gif

as toki turejau ziema tai super,ir antram pirkciau butent lopsini mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano maziukas taip pat pasauli isvys vidurziemi, sausio pradzioje, tad pagrindiniai reikalavimai vezimui yra dideli ratai ir kietas lopsys, nes noriu kad lopsi butu galima tvirtinti masinoje, tada pradzioje nereiktu autokedutes. Kol kas labai dau vezimu gyvai dar neteko apziureti. O is tu kuriuos maciau tai patiko PegPerego GT3. Lopsys erdvus, kietas, nusiima lengvai, is remo pasidaro sportine dalis (cia butu ateiciai), ratai trys (vat sitas mane siek tiek neramina, ar nebus kai reikes pakilti ant bortelio, kad vezimas likes ant to vieno rato bus be lygsvaros, nu kaip kad tackos???) Beje, vezimas brangokas. Gal kas galit ir kitu modeliu variantus pasiulyti. Bet svarbu kad tie pagrindiniai reikalavimai butu.

QUOTE(renax @ 2007 08 22, 18:52)
Zinau kad kai kolekcija baigiasi galima labai papigiai gaut cia kai akcijos buna

O kada kolekciju ispardavimai dazn iausiai buna, metu pabaigoje?
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2007 08 30, 14:07)
Sveikos, mano maziukas taip pat pasauli isvys vidurziemi, sausio pradzioje, tad pagrindiniai reikalavimai vezimui yra dideli ratai ir kietas lopsys, nes noriu kad lopsi butu galima tvirtinti masinoje, tada pradzioje nereiktu autokedutes. Kol kas labai dau vezimu gyvai dar neteko apziureti. O is tu kuriuos maciau tai patiko PegPerego GT3. Lopsys erdvus, kietas, nusiima lengvai, is remo pasidaro sportine dalis (cia butu ateiciai), ratai trys (vat sitas mane siek tiek neramina, ar nebus kai reikes pakilti ant bortelio, kad vezimas likes ant to vieno rato bus be lygsvaros, nu kaip kad tackos???) Beje, vezimas brangokas. Gal kas galit ir kitu modeliu variantus pasiulyti. Bet svarbu kad tie pagrindiniai reikalavimai butu.
O kada kolekciju ispardavimai dazn iausiai buna, metu pabaigoje?

Gal ne pro šalį būtų pasidomėti BEBECAR. Jei triratis tai būtų RACER. Lopšys ir didesnis ir erdvesnis ir šiltas. Sportinė dalis tvirtinasi tiek į mamą tiek nuo -ko nera GT3
Atsakyti