Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis žiemai

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 10, 23:09)
apgalvokit kiek vaikstot lauke smile.gif
laaaaabai gerai apgalvokit wink.gif

ir nepasiduokit tam kad ,,madinga - perku" arba ,,pigu - perku"

turime pakankamai lesu isigyti koki tik norim vezimeli, todel vis suku galva kaip cia reikes daryti.... kad nors kiek racionaliai butu. nes gimsim ziema, o gyvename 5 aukste be lifto unsure.gif
geras patarimas viska apgalvoti, bet kadangi vaikelis pirmas, tai visiskai neisivaizduoju ar as vaiksciosiu, ar nevaiksciosiu lauke...
juo labiau klausimas bus sniego sia ziema, ar nebus, salta bus, ar nesalta....
bet kokiu atveju greiciausiai kiekviena karta tai yra loterija....
gal kas nagrinejosi koks yra lengviausias vezimelis su lopsiu? na pats pats lengviausias (kad ir brangus)?
as dar kol kas tiek info nesugebejau perziureti ir isrinkti...
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2007 08 21, 16:30)
turime pakankamai lesu isigyti koki tik norim vezimeli, todel vis suku galva kaip cia reikes daryti.... kad nors kiek racionaliai butu. nes gimsim ziema, o gyvename 5 aukste be lifto  unsure.gif
geras patarimas viska apgalvoti, bet kadangi vaikelis pirmas, tai visiskai neisivaizduoju ar as vaiksciosiu, ar nevaiksciosiu lauke...
gal kas nagrinejosi koks yra lengviausias vezimelis su lopsiu? na pats pats lengviausias (kad ir brangus)?

na, tai tie bb comfort ar kokie, kur su ta lola vaziuokle ar kaip - nelabai as juos skiriu smile.gif nu tie lengvi, chicco ct 01 lengvi
tada imat 3in1 ir viskas - jei su masina - su kedute vaziuojat, jei siaip i lauka, tai lopsys vienoj rankoj, ratai - kitoj ir viskas - as pati tampiau is 4 a, nu pakeliama zinokit smile.gif
tik is pradziu nesitampykit labai - gimda pakrist gali...
galima po vienus laiptus - panest lopsi, palipt zemyn ir panest ratus. ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 10, 23:09)
apgalvokit kiek vaikstot lauke smile.gif
as pvz tingine. ir plius man baisu budavo ziema iseit su vaiku...o jei valgyt uzsimanys...nu ar pan. manasis nebuvo is tu kur iseina i lauka ir miega. ir dabar ne toks smile.gif taip kad. jei mazai vaikstot lauke, jei daugiau vaikas siaip kieme ar balkone miegos, o su vezimu daug vazinesit su masina ir po pardas - siulau lengva, maza, ant kurio lopsys montuojas arba turinti pilna gulima padeti + lopiuka minksta wink.gif

laaaaabai gerai apgalvokit wink.gif

ir nepasiduokit tam kad ,,madinga - perku" arba ,,pigu - perku"
yra mamu, kurios tik lauke pavaiksto su vezimu, ir tai mazai, o perka bragu. neverta. arb nuperka pigu, sunku, nepatogu, dideli, o turi daug varinejimu ir su masina ir peskom...

Čia todėl kad chicco su mažais ratukais ir lengvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 21, 16:40)
na, tai tie bb comfort ar kokie, kur su ta lola vaziuokle ar kaip - nelabai as juos skiriu smile.gif nu tie lengvi, chicco ct 01 lengvi
tik is pradziu nesitampykit labai - gimda pakrist gali...
galima po vienus laiptus - panest lopsi, palipt zemyn ir panest ratus. ir viskas smile.gif

tai greiciausiai ir pirksim toki 3 in 1 su lopsiu. tik visvien reikes papluseti kol isrinksim firma ir modeli... na bet toks darbelis galiu pasakyti visai malonus 4u.gif

man labai patiko viena mintis, kuria cia kazkur SM perskaiciau, kai tik pradejau skaitineti foruma. laikyti vezimeli masinos bagazineje. nusprendziau kad taip ir darysiu. itariu kad lopsys greiciausiai netilps, tai bet remas su ratais. o gal net ir lopsys...
pavogs tai pavogs, bet as geriau savo nugaryte leliaus nesiojimui pasaugosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2007 08 21, 16:30)
turime pakankamai lesu isigyti koki tik norim vezimeli, todel vis suku galva kaip cia reikes daryti.... kad nors kiek racionaliai butu. nes gimsim ziema, o gyvename 5 aukste be lifto  unsure.gif

Dėl svorio Jane mano nuomone lengviausi - ir ratai nemikroskopiniai. Pati neturėjau Jane, bet antram vaikui tai norėčiau tokio vien dėl svorio, nes su pirmu prisitampiau. Darydavau taip kaip ruta-vyshnia sako - truputį lopšį panešu, truputį ratus, kviesdavau vežimo nunešėjus - padėjėjus, pati vilkdavau kaip katė pūslę. Renkantis vežimą antram vaikui man pagrindinis kriterijus - svoris.
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 08 21, 16:47)
Dėl svorio Jane mano nuomone lengviausi - ir ratai nemikroskopiniai.

sutinku, man svoris irgi vienas is pagrindiniu kriteriju. na dar lopsio dydis...
o kokie tie Jane vezimeliai? niekur nerandu kaip jie atrodo ar kur juos pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2007 08 21, 16:47)
tai greiciausiai ir pirksim toki 3 in 1 su lopsiu. tik visvien reikes papluseti kol isrinksim firma ir modeli... na bet toks darbelis galiu pasakyti visai malonus  4u.gif

man labai patiko viena mintis, kuria cia kazkur SM perskaiciau, kai tik pradejau skaitineti foruma. laikyti vezimeli masinos bagazineje. nusprendziau kad taip ir darysiu. itariu kad lopsys greiciausiai netilps, tai bet remas su ratais. o gal net ir lopsys...
pavogs tai pavogs, bet as geriau savo nugaryte leliaus nesiojimui pasaugosiu  smile.gif

Lygiai taip pat ir mano žmona darė ir viskas l.puikiai. Lopšio į bagažinę nereikia dėti jį su vaikučiu namo parsinešit tikrai.O kas dėl pavogs tai tikrai nebent su mašina pavogs o šiaip tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 08 21, 16:46)
Čia todėl kad chicco su mažais ratukais ir lengvi biggrin.gif

nesupratau sito komentaro prie tos zinutes wink.gif
o kad mazi ratukai - ne minusas. jei nevaikstai lauke daug ten kur nevalo sniego - tinka

QUOTE(birule @ 2007 08 21, 16:47)
tai greiciausiai ir pirksim toki 3 in 1 su lopsiu. tik visvien reikes papluseti kol isrinksim firma ir modeli... na bet toks darbelis galiu pasakyti visai malonus  4u.gif

pavogs tai pavogs, bet as geriau savo nugaryte leliaus nesiojimui pasaugosiu  smile.gif

as pradejau palikt rema masinoj kai masina pradejau kieme laikyt o ne aikstelej. o dabar sportinukas guli bagazinej - labai patogu smile.gif
lopsi nesates kartu su vaiku is namu i lauka, is lauko i namus wink.gif gi vaikas vezinas su lopsiu prisegtas gale smile.gif labai patogu wink.gif

QUOTE(rimas19 @ 2007 08 21, 17:06)
Lygiai taip pat ir mano žmona darė ir viskas l.puikiai. Lopšio į bagažinę nereikia dėti jį su vaikučiu namo parsinešit tikrai.O kas dėl pavogs tai tikrai nebent su mašina pavogs o šiaip tikrai ne.

na, as kieme neafisuoju kad vezimas bagazinej. ka zinai kas narkomanui i galva gali saut...ir kedute apdraudziau su visa masina - o jeigu...
Atsakyti
nesupratau sito komentaro prie tos zinutes
o kad mazi ratukai - ne minusas. jei nevaikstai lauke daug ten kur nevalo sniego - tinka

Parašysiu savo nuomonę dėl mažų ratukų (gal Rimas19 nesupyks).
Nėra viskas taip paprasta - kiek aš įsivaizduoju, kai ratai dideli tai ir vežimo važiuoklė ir sulankstymo mechanizmas visai kitas - nepadarysi skėtuko dideliais ratas, o kur dar dizainas ir t.t. Dideli ratai - tai ir amortizacija, ir patogumas vaikui, ir mamai. Čia kaip su mašinomis - nu nepgaminsi autobuso su 1,5 varikliu, nudus mygom. Taip ir su ratukais bigsmile.gif Niekas man neįrodys, kad maži ratukai yra labai labai gerai. Juk ne tik per sniegą reikia važiuoti ir nenuvalytus kelius - šaligatviai nelygūs, duobės, bordiūrai, maži ratukai krato nerealiai, o ypač kai naujagimis, nu nesinori purtyti vaiko, su dideliais pravažiuosi visur ir svarbiausia - nekratysi vaikui smegenų. Kad mažuose ratukuose būna amortizacija - neprieštarauju, bet kokybės atžvilgiu mažų ir didelių ratukų negalima lyginti. Taip kaip negalima lyginti golfo su mersu.
Savo dukriukui turėjau I'coo - važinėjau kaip su tanku, kur norėjau ir kaip norėjau, (pardaviau dėl didelio svorio), dabar važinėju su chicco ct.04 - ten kur galiu. Amortizacijos nėra, krato, purto, nors ratukai didesni nei ct.01, todėl ir nesirinkau ct.01 - su tokiais ratukais tik po Gedimino prospektą varinėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 22 rugpjūčio 2007 - 07:48
Na abejoju kad ct.04 ratukai didesni nei ct.01.... schmoll.gif g.gif

o seip ct.01 tikrai saunus vezimelis siuolaikiskai mamai, as ir nemegstu po lauka daug vazinet, man i masina pabunam kur reikia, ir vel i masina... na aplink namus siek tiek apsivaiksciot, nu labai geras vezimukas thumbup.gif o kam reikia dideliu ratu yra chicco s3 - triratis vezimukas, dideliais ratais ir tikrai minkstai vaziuoja biggrin.gif as niekada nepirkciau tokiu firmu kaip jane vezimeliu, kadnagi kazkokia papigiaiska firma nusikopino garsiu ir geru firmu ideja ir rpadejo gaminti sau vezimelius, ju nauju komplektas rodos apei 1000 lt, as jau geriau dadeciau ir chicco ar peg perego vezima trys viename pirkciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 08 22, 08:57)
Na abejoju kad ct.04 ratukai didesni nei ct.01....  schmoll.gif  g.gif

o seip ct.01 tikrai saunus vezimelis siuolaikiskai mamai, as ir nemegstu po lauka daug vazinet, man i masina pabunam kur reikia, ir vel i masina... na aplink namus siek tiek apsivaiksciot, nu labai geras vezimukas  thumbup.gif o kam reikia dideliu ratu yra chicco s3 - triratis vezimukas, dideliais ratais ir tikrai minkstai vaziuoja biggrin.gif as niekada nepirkciau tokiu firmu kaip jane vezimeliu, kadnagi kazkokia papigiaiska firma nusikopino garsiu ir geru firmu ideja ir rpadejo gaminti sau vezimelius, ju nauju komplektas rodos apei 1000 lt, as jau geriau dadeciau ir chicco ar peg perego vezima trys viename pirkciau wink.gif

ct.04 ratukai didesni ir stambesni - vizualiai tai labai aiškiai matosi . Jane nėra pigi firma, ispanų, kainuoja pilnas komplektas apie 3000 lt, reik prieš rašant išsinagrinėt situaciją ir praplėsti akiratį, gyvenime yra ne tik čiko firma, pasidomėt kitomis firmomis, ir tada rašyti. Negiriu aš Jane, nes neturėjau, o parašiau kad jo norėčiau antram vaikui, nes lengvas ir ratai didesni.
O gera ar negera firma - labai sunku nustatyti, vadinamosios geros firmos irgi gali visišką šlamštą pagaminti (ne dievai juk tie gamintojai). O S3 dideliais ratais irgi yra sunkus, be to, negražus - bet čia skonio reikalas.
Atsakyti
na del tu ratuku.
va taip ir yra - vieni tokius renkas, kiti tokius.
uztat ir sakau - reik ivertint situacija - reik labai gerai pamas tai ziema su vaiku per lauka eidavau tik nuo aiksteles iki namu...o saligatviai nuvalyti ir tvarkingi. tai man super buvo smile.gif ir visai nereikejo dideliu ratu.
bet yra mamu, kurios ismaiso visa miesta, parkus, miskus - tada jau tikrai nesamone su mazais ratukais...

to pacio ct01 man pilnumoj gana. i bagazine telpa ir vietos maniezui lieka bei krepsiui vaiko daiktu, lengvas uzsinest namo jei ka, po parduotuve pavarinet - super, o kai bunam gamtoj, mano maziukas vaiksto pats uz rankos isikibes smile.gif

taip kad kiekvienai pagal poreikius wink.gif
Atsakyti