As laukiuosi rudeniuko.. Galvoju pirkti lopsini vezimeli panaudota,o kaip vaikelis bus didelesnis pirksim gera nauja sportini vazimuka..
Mano vaikutis taip pat gims ziema ir as galvoju apie X-Lander firmos vezimeli.manau pirksiu visa kopmplekta,kuri sudaro lopsys,kedute ir sportine dalis.kiek skaiciau,tai ziemai lopsinukas geriau dideli ratai taip pat privalumas,ta galiu pasakyt is savo patirties.pirmo vaikucio vezimelis buvo mazesniais ratais,tai vargdavom per sniega vaziuodami.tikrai nepatogu
Iš patirties sakau, kad žiemai geriausias variantas vežimas su lopšiu.
Pliusai: dideli ratai- galėjau važinėti su vežimu net ten kur takai buvo nenuvalyti; lošyje daug vietos ir jie apšiltinti- vaikui nebūdavo šalta ir galėdavau ne tik šilčiau aprengti, bet ir pledu storesniu laisvai užklodavau. Dar vienas dalykas- tie lopšiniai vežimai aukštesni, todėl žiemos metu, tai didelis pliusas. Minusas- vienas ir labai didelis- jie baisiai jau sunkūs... teko ne vieną kartą tampytis su juo ir vaiku iš 7 aukšto ir į 7 aukštą... Dar vienas dalykas- lopšinių vežimų geresni amortizatoriai, vaikelis jaučiasi komfortiškiau nei tuose universaliuose vežimukuose
Dabar vasara ir mes vis tiek naudojam lopšį... Taip patogiau, nes vietos jame daug ir miegui, ir žaidimams, ir sėdėjimui.
Pliusai: dideli ratai- galėjau važinėti su vežimu net ten kur takai buvo nenuvalyti; lošyje daug vietos ir jie apšiltinti- vaikui nebūdavo šalta ir galėdavau ne tik šilčiau aprengti, bet ir pledu storesniu laisvai užklodavau. Dar vienas dalykas- tie lopšiniai vežimai aukštesni, todėl žiemos metu, tai didelis pliusas. Minusas- vienas ir labai didelis- jie baisiai jau sunkūs... teko ne vieną kartą tampytis su juo ir vaiku iš 7 aukšto ir į 7 aukštą... Dar vienas dalykas- lopšinių vežimų geresni amortizatoriai, vaikelis jaučiasi komfortiškiau nei tuose universaliuose vežimukuose
Dabar vasara ir mes vis tiek naudojam lopšį... Taip patogiau, nes vietos jame daug ir miegui, ir žaidimams, ir sėdėjimui.
O mano patirtis visiškai kitokia Čia gyvenančioms name be lifto
Turėjom universalą su kietu lopšiu ir atskira sportine dalimi, dideliais pripučiamais guoliniais ratais...
Maniškis žiemos pabaigoj gimė, nors tais metais žiema ilgokai užsitesė Tačiau galiu pasakyt, kad pirmais mėnesiais mažai mes tą vežimuką naudojom...
Valgė kas valandą, miegojo irgi belenkaip, pūtė pilvuką, zyzaliojo... Aš irgi stengdavausi pasnaust, kai lelius miegojo, nes jautėsi pastovus miego trūkumas.. Be to lauke šalta buvo, tai pūga, tai šlabdriba... Praktiškai pirmus porą mėnesių laukas buvo balkone Nes nebuvo nei jėgų, nei noro tampyt mūsų universalą žemyn Vėliau oras atšilo, lelius paaugo, pasidarė ramesnis... Tačiau lopšį tenaudojom iki penkių mėnesių, nes vaikas tiesiog nenorėdavo jame gulėt, rietėsi, norėjo matyt kas vyksta aplinkui. Todėl pardavėm universlą, su visiškai nauja sportine dalimi ir pirkom gerą skėtuką
Aukštai gyvenančioms galima nusipirkt gerą sportinuką, su didesniais ratukais, dideliu geru stogu, pilnai gulima padėtimi (iš rimtenių kažką ) ir žiemai naudot natūralaus kailio voką... Tikrai nesušals tie leliai
Dičkei turėjom universalą su tuo išimamu lopšiuku, bet jį naudojom tik 2 mėn, taip kad be reikalo išvis tokį vežimą pirkom. O sportinis jo variantas tai toks gana gremėzdiškas man atrodo, sunkus .o mažoji mano pupa gimė vasarą. Turėjom lopšinį FOCUS. Tai labai patenkinti buvom. Dar ir vasaros pradžioj miegojo lopšyje, nes jis gana didelis, o mūsų pana tai jau tikrai nemaža. jei reiks trečio vežimo, tai pirksiu TIK lopšinį.
QUOTE(Chloe @ 2007 07 04, 14:31)
Ar yra tokių, kurios gyvena name be lifto (4 ar 5) aukšte?
Kokį vežimą pirksite žieminukui? Nes tie lopšiniai, kur visi rekomenduoja gi baisiai sunkūs, o aš tikrai neturėsiu dienos metu kas padėtų nunešti į apačią.
Kokį vežimą pirksite žieminukui? Nes tie lopšiniai, kur visi rekomenduoja gi baisiai sunkūs, o aš tikrai neturėsiu dienos metu kas padėtų nunešti į apačią.
Jei turėčiau antrą vaiką, tai pirkčiau Jane Nomand (jei tiksliai taip pavadinau jį), pats lengviausias lopšinis ir sportinukas. Turėjau sunkų, prisitampiau jezus Marija su juo, gyvenu trečiame aukšte be lifto. Visi vežimai, kurie gražūs, yra sunkūs (čia mano akimis).
QUOTE(aukse7 @ 2007 08 05, 17:20)
Visi vežimai, kurie gražūs, yra sunkūs (čia mano akimis).
Bet aš antram tikrai nepirksiu nei lopšinio, nei universalo
Radau mums priimtiną variantą ir labai juo džiaugiuosi
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 05, 19:27)
Bet aš antram tikrai nepirksiu nei lopšinio, nei universalo
Radau mums priimtiną variantą ir labai juo džiaugiuosi
O kokį radai variantą? Aš be lopšio neįsivaizduoju vežimo, neguldyčiau naujagimio į jokį sportinuką, nors ir su pilnai gulima padėtimi - TIK Į LOPŠĮ
QUOTE(+333+ @ 2005 08 01, 19:27)
O man tampyti reikės... ir nusižiūrėjau kažkokį pabrangiai viskas už 1700.... lopšys,sportinukas, net auto kėdutė, kur ant ratų prisitaiso...
ir dabar nesugalvoju.... ar verta tiek pinigų išleist Vestinai pirkau lenkišką universalų vežimėlį ir man labai nepatiko.... tai dabar noriu gero, tik ar vertas jis tų pinigų... o firma ar tai Preg-perego ar Bebe Confort.... tiksliai nepamenu
ir dabar nesugalvoju.... ar verta tiek pinigų išleist Vestinai pirkau lenkišką universalų vežimėlį ir man labai nepatiko.... tai dabar noriu gero, tik ar vertas jis tų pinigų... o firma ar tai Preg-perego ar Bebe Confort.... tiksliai nepamenu
1500-2000 lt kaina - normali zinok buna ir brangiau
QUOTE(Arnika @ 2005 08 02, 15:06)
VERTA ....Na aš irgi panašų pirkau Chicco, tai visiškai nesigailiu, tikrai vertas tų pinigėlių... Tik kėdutę ant tų ratų retai uždėdavom, todėl, kad kaip tik žiema buvo... Kėdutę galbūt kitą kartą devėtą pirkčiau, nes per kelis mėnesius ir išauga . Nors kai visą komplektą perki, tai kažkiek pigiau išeina
kedute kaip kas. as pvz labai devejau - as su masina pastoviai, tai man ziauriai patogu buvo - namie lopsys paliktas, masinoj ratai, o vaika tampau su kedute
QUOTE(Isila @ 2005 08 19, 11:18)
sako, žiemą su ddideliais ratais per sniegą lengviau važiuoti
bent as tai po sniega nevazinejau. paziurekit kokios ziemos pas mus ir kiek laiko tos pusnys buna
QUOTE(innguta @ 2006 08 24, 14:50)
sveikutes mamytes,
lelius gims ziema.. renkuosi vezima, todel noreciau paklausti patyrusiu, ar zieminukams geriau pirkti vezima su kietu lopsiu, ar su idedamu ir isimamu lopsiuku-nesiokle?
lelius gims ziema.. renkuosi vezima, todel noreciau paklausti patyrusiu, ar zieminukams geriau pirkti vezima su kietu lopsiu, ar su idedamu ir isimamu lopsiuku-nesiokle?
bent jau as siulyciau ne taip rinktis. ar ziema ar vasara - ner skirtumo - ir ten ir ten silta. tik jei namie noresi po kambarius veziot vaika, kad jis miegotu vezime diena - tada lopsinis kietas geriau
as 4 tam a gyvenu. turejau hauck'a sunku. su juo ir nejom niekur visiskai - ant kilinmo du menesius tik buvo... o siaip chicco ct01 turejau. nu jau veliau
pirmą lelką kai auginau, gyvenom 4 aukšte. O vežimas TAKO,be galo sunkus, apie 18 kg. Tai užsitempdavau, taip ant kiekvieno laiptuko veždama ir dar su vaikiuku. Nesakau, kad buvo labai lengva, bet įmanoma. Tik amortikai truputį nukentėjo labiau nei su įprastiniu važiavimu.
Papildyta:
[quote=ruta_vyshnia,2007 08 06, 09:42]
1500-2000 lt kaina - normali zinok buna ir brangiau
na gal ir ne visiems normali, bet brangiau tai tikrai būna
bet jau į mišką niekur nenuvažiuosi pasivaikščioti su juo. Ir ne dėl to kad šalta jame, o dėl ratukų. Tada išeina, kad tik palei kelią šaligatviais reikia važiuoti. Gerai kai žiemą būna asfaltas nuvalytas, bet kai sniegas pavasarį ištirpsta, tai per šaligatvių kraštus tiek būna šuns kakučių po žiemos išlindę, kad nors pirk universalą ir kaip tankas į švaresnį mišką bėk, kur tiek šunų nebūna.