Siulyciau ziemai pasilikti dideliais ratukais nes mazais ratukais neskirti , stumdami su jega galime ir islauzome juos ,Tai kad geriau dideliais ratais .O jei jau sketukas tai bent kuo didesniais .
Gali tekti ne vežti, o stumti kaip arklys vežimą (savu kailiu patyriau). Nerekomenduoju. Be to skėtuke ir šalčiau
O mes praeita ziema vazinejom sketuke. Na ziema tokia buvo, kad gal kokias dvi savaites tik ejom su rogutem O siaip jei labai sunku vaziuoti tai patraukdavau koki nenuvalyta ploteli atbulom vezimuka ir viskas. O kad vaikas nesusaltu naudojom silta uzdangala-vokeli. Nes man tampytis siltai aprengta vaika, didziuli vezima buvo per daug O su sketuku daug paprasciau
QUOTE(innguta @ 2006 08 24, 15:50)
sveikutes mamytes,
lelius gims ziema.. renkuosi vezima, todel noreciau paklausti patyrusiu, ar zieminukams geriau pirkti vezima su kietu lopsiu, ar su idedamu ir isimamu lopsiuku-nesiokle?
lelius gims ziema.. renkuosi vezima, todel noreciau paklausti patyrusiu, ar zieminukams geriau pirkti vezima su kietu lopsiu, ar su idedamu ir isimamu lopsiuku-nesiokle?
man tai bet kuriuo metų laiku priimtinesnis lopšinis variantas pradžiai.. Ir gražiau, ir saugiau, ir vaikui patogiau.. Bent mano tokia subjektyvi nuomonė.
QUOTE(innguta @ 2006 08 24, 14:50)
sveikutes mamytes,
mano pipiras gimė spalio gale. Vežimą pirkom su išimamu lopšiu ir labai gerai buvo, jokių problemų
Pirmagimei pirkom Hauck universala su isimamu minkstu lopsiuku,ji gimus spalio pabaigoj,taigi atvazinejo visa ziema ir jokiu nusiskundimu
O antram savo lialiukui pirkau lopsini Bebe Confort vezimeli,taigi dabar galiu palygint Ir,aisku,pirmenybe skiriu lopsiniam vezimeliui
Visgi kudikeliui patogiau lopsiuke.O ir ziema, manau, silciau ir jaukiau jame
O antram savo lialiukui pirkau lopsini Bebe Confort vezimeli,taigi dabar galiu palygint Ir,aisku,pirmenybe skiriu lopsiniam vezimeliui
Visgi kudikeliui patogiau lopsiuke.O ir ziema, manau, silciau ir jaukiau jame
Po 2 vaikų mūsų senas lenkiškas vežimas-transformeris jau morališkai paseno, tai dabar dairausi kokio gero iš žinomesnių firmų.
Žinau, kad žieminukams perka lopšinius, bet čia jei žiemą daug vaikščioti lauke.
Pirmi abu vaikai gimė rudenį ir visą žiemą ir ankstyvą pavasarį praleido balkone.
Į lauką nėjau, nes buvo sunkus vežimas, o dar gyvename 4 aukšte be lifto. Tai kartais tik savaitgalį su vyru išnešdavome vežimą.
O gegužės mėn, kai jau buvo šilta ir vaikui buvo 6 mėn (galėjo sėdėti) pirkom skėtuką, kuris turėjo kelias nugarėlės padėtis, tuo tarpu ir gulima. Taigi išsivertėm beveik be šito lenkiško transformerio, kuris pagrinde atstovėjo balkone ir pirmo ir antro vaiko laikotarpiu.
Nesu ir prekybų centrų mėgėja, taigi klausimas ar prireiks man ta sistema 3 in 1, kai ant rėmo galima auto kėdutę dėti?
Taigi visai pasimečiau tarp vežimų gausos, nes nežinau koks variantas tiktų mano atveju.
Žinau, kad žieminukams perka lopšinius, bet čia jei žiemą daug vaikščioti lauke.
Pirmi abu vaikai gimė rudenį ir visą žiemą ir ankstyvą pavasarį praleido balkone.
Į lauką nėjau, nes buvo sunkus vežimas, o dar gyvename 4 aukšte be lifto. Tai kartais tik savaitgalį su vyru išnešdavome vežimą.
O gegužės mėn, kai jau buvo šilta ir vaikui buvo 6 mėn (galėjo sėdėti) pirkom skėtuką, kuris turėjo kelias nugarėlės padėtis, tuo tarpu ir gulima. Taigi išsivertėm beveik be šito lenkiško transformerio, kuris pagrinde atstovėjo balkone ir pirmo ir antro vaiko laikotarpiu.
Nesu ir prekybų centrų mėgėja, taigi klausimas ar prireiks man ta sistema 3 in 1, kai ant rėmo galima auto kėdutę dėti?
Taigi visai pasimečiau tarp vežimų gausos, nes nežinau koks variantas tiktų mano atveju.
Nuo pirmojo turiu likusi nauja Bertini, nes mano padauza jokiam vezime nesedejo, tai ir liko toks vos ne supakuotas stovet.bet planuoju ji parduot, nez labai sunkus jis, o i antra auksta tampyt neturiu jokio noro. siaip labai fainas, atrodo patogus ir tt, bet va maniskiui neitiko ir viskas (siaip jam nei vienas neitiko)
Nu parašykite kas ką , prašau Ir man labai įdomu Ar tinka žieminukui x-lkanderis? Kaip tik apie tokį galvojam